reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

reklama
hejka
ciacho az musze zerknac na te pierniczki:-)tez musze zrobic ale to jak maz bedzie mial urlop i w sobote jak dawid bedzie w domu to bedzie mial frajde:-)
my wczoraj na szczepieniu bylismy....jak zasnela o 19 tak sie obudzila o 2-30 dopiero i spi do teraz....czekam az sie obudzi bo jakas taka ciepla jest ale temp nie ma termometr pokazuje 37 a doktorka mowila ze jak bedzie 38 podac cos....
dzis dzien sprzatajacy u mnie;-)bo w weekendy nie sprzatam:-D
owca pytalam czy robie prezent dla meza pod choinke..szczerze to nie chce mi sie chodzic i wymyslac co by tu mu kupic za duzo na glowie mam ale moze zrobimy sobie wspolny prezent i kupimy w koncu ten materac na nasze nowe loze bo zle sie spi..za miekki jest.
fajnie bo maz od 16 go idzie na urlop i wraca dopiero w styczniu;-)
dziewczyny a jak wy dajecie prezenty na mikolaja?tak z reki do reki czy mowicie ze byl mikolaj itd?

Był Mikołaj u mnie mówimy :tak:
Dziś w przedszkolu dzieci mają Św. Mikołaja, młody jak w skowronkach rano do przedszkola szedł ;-)
A Michalina wparowała mi do łóżka ok 2 w nocy i do rana z nami... dawno nie przychodziła.
Miłego dnia!

Dzien doberek...
zaraz trza wyruszac do pracy , nie chce sie jechac...:confused:
jade 50 minut to usypiam w tramwaju haha :-p

Marzenko u mnie czyszcza buty wieczorem i rano maja tam schowane prezenty w butach taki zwyczaj , albo klade kolo poduszki :tak:

Uciekam wlece jak wroce :-)

dzien dobry
wstalam nietomna ale poszlam po 24 spac
marzenka my chowamy prezenty pod poduszka taki zwyczaj u nas w rodznie od zawsze
ale moje juz dostaly

Witam się z rana i ja:-)
Młody w szkole, ja po porannych zakupach i plotach z koleżanką na mieście:-D Zawsze na kogoś trafię hehe:-D
Zaraz dopije kawke i biore się za pranie i zawiesze gwiazdki w korytarzu koło lampy , taki ładniutkie jak śnieżynki wyglądają. Jak ja lubie takie cuda picuś glancuś hyhy:tak:
Najchętniej to bym cały dom przysroiła...ale pomyślą że zwariowałam ;-)
Miłego dnia:-)

Aaa dziś upiekę serniczek dla mężunia ale taki na nasze potrzeby, o blaszkach nie myślę bo już nie ma tematu..chyba że wróci :happy2: ale będę się martwić później:-D

Cześć ... jeja musiałąm do gorącej wanny wejść zimno rozgrzać się nie mogłam.
też spać mi się chciało z rana a chodzę spać ostatnio ok 1.00 a wstaję ok 7.00
ale już lepiej.

Czekam na kurierów. Jadą paczki dla dzieci prezenty pod choinkę.
I później na pocztę muszę coś koleżance wysłać... i dzień zleci.

Mówiłam Wam że gościu zadzwonił do mojego że jednak chce mu sprzedać auto?? Nie chciał z ceny zejść ale zszedł tyle ile teściu chciał :-) w poniedziałek jedziemy po auto jednak.

reklama
Do góry