reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

dzien dobry
marzenka to rzeczywiscie dlugo pospaliscie:-)
agnis to zdrowia dla was i oby ciebie nic nie dopadlo
nas dopiero czekaja zakupu swiateczne, jestem przerazona tymi tlumami, nie wiem co to sie dzieje w tym roku, chyba za duzo kasy ludzie maja czy co...? wczoraj poszlam do media a pakrking przed tesco zawalony zresztą w srodku nie bylo lepiej:confused2::eek:

reklama
Witam i ja...

kawke goraca pije , rosolek sie gotuje a za oknem deszcz pada..

ciacho u nas na weekendy to zawsze przed marketami tlumy ludzi nie wazne czy swieta czy nie..kupuje jak wariaci :tak:
Agnis to dlugo trzyma meza choroba :tak: odpoczywaj u tesciowej poki mozesz :tak:
Marzenka to pospaliscie sobie dluzej , ja tez do 8:30 polezalam :tak:
a Dawid z kim sie do kina wybiera ? na co idzie ?

My dzis w domu , mama ma na kawe przyjedzie :-)

owca ja mam obiad z wczoraj:-) tzn zupe a jak bedzie mi sie chcialo zrobie drugie danie
u nas nie pada nawet jakies slonce sie przebija:-)
a dawid idzie na "kraine lodu" z tatą

hej.
mlody zadowolony z bajki taki ucieszony wyszedl z tego kina:-)ja pochodzilam te dwie godziny no szok ile wiary!!ludzie powariowali na maksa!!moj nie mogl miejsca na parkingu znalesc przez co by stracil miejsca w kinie ale ja szybko wybieglam i polecialam po bilety....kupilam tylko koszule dzinsowa i leginsy we wzory....chcialam czapke dla siebie ale te pompony nie dla mnie....dzis bede szukac u siebie...
za to mloda zamiast spac w wozku to ona w najlepsze zwiedzala sobie:-Dnic a nic nie marudzila...tylko zajadala swoje paluszki...
ciacho my dzis jedziemy szukac materaca w koncu na nasze loze..bo juz mam dosc nie wysypiam sie na tym starym....i jeszcze zakupy nawet nie chce myslec ile kasiury pojdzie w biedrze...
ide dzis do gina na kontrole...brzuch mnie pobolewa jak na okres i jeszcze cos mnie tam dzga jakbym miala szwe jeszcze....jakos mam stresa:baffled::baffled::baffled:
moi jeszcze spia sobie a ja ciepla kawka i relaksuje sie cisza;-)

Witam i ja...
kawke ciepla popijam i ciastem zagryzam...
dzieci w szkole , a ja mam wolne i chce popakowac prezenty poki ich nie ma w domu :tak::tak:

Marzenka to fajnie ze mlody zadowolony , a gdzie byliscie w kinie w mczu ? :baffled:
daj znac po ginie , napewno jest wszystko ok , udanych zakupow :tak::tak:

A reszta gdzie spicie jeszcze ??:confused:

dzien dobry
owca jestem bo sie dopiero ogarnelam:-D kocham jak za oknem slonce:-)
marzenka to super ze bajka sie podobala:-) ja mam 5 czapek chyba z tym ze zimowa taka gruba mam chyba jedna a reszta ciensze jak na teraz a z podwoziem pewnie wszystko ok u ciebie:tak:

a ja po gosciach musze chate ogarnąć. a coś mnie ucho boli. Mały zraz idzie spać wiec loozik bedie. Hesiu lepi z ciastoliny, bo chrzestna wcoraj była i mikołja po drodze spotkała. i hesia robi ciastka i lody z ciastoliy i kiełbaski i inne....

Dobry :-)
Ale się wczoraj wybawiłam !!! JUPIII!!!!
Mam nawet płytę i aFtograFy tYż :D
Normalnie częściej tak muszę, bateryjki podładowałam dziś pełna energii jestem choć późno wróciłam i sił brak to jednak wewnętrznie góry mogę przenosić. Okna już w każdym pokoju umyłam jeszcze u dzieci muszę poprawkę strzelić bo akurat skończyłam i ptak osrał, ggrrr....
Wieczorkiem popracuję troszkę dostałam kilka zleceń JUPI! Troszkę dorobię a co! Ale to jak młoda zaśnie bo wyje mi non stop coś.... wszystko źle jej.... no to miłego dnia dziewuszki! Słońce piękne za oknem spacer muszę jeszcze zaliczyć ;-)

reklama
ezoja to fajnie ze sie dobrze bawilas:tak:
my po obiedzie, lenia mam totalnego ale ale na poczte sie dzisiaj nachodzilam:baffled: kolejki porazajace:confused:
owca a ty co dzisiaj porabiasz, skoro wolne masz?

Do góry