reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

Hej...

ezoja to fajnie zes zadowolona wrocila , a coz to za zlecenia masz ?;-)
ciacho co ja dzis robilam hmm..odpoczywam hehe :-p
z rana posprzatalam , popakowalm prezenty, obiad zrobilam bylam z psem i tak mi leci..
teraz tez wrocilam bylam 30 minut z psiakiem na spacerku poszlam sobie w lasek :tak:
mam blisko domu takie sciezki polne , laski , jak na wiosce fajnie jest :tak:jest gospodarstwo i smrodek od kur , koni i owcy :-D
Teraz herbatke pije i zaraz znow do garow bo mezus wroci to obiad trza naszykowac i tak w kolko :tak:
A ty co porabiasz ?

reklama
to dzien ci jakos zlecial, ja pakować prezenty bede w poniedzialek a wsumie powrzucam do torebek papierowych i gitara
a tak wsumie nawet obiadu nie robilam kupilam kebaba i spokoj, jedynie co to posprzatalam i bransoletke zrobilam dla kolezanki tez mam dzien lenistwa

o kebaba to bym pojadla :tak:

dziewczyny robicie jakies salatki na swieta ?
jesli tak to jakie...
zjadlabym jakas nowa i sama nie wiem co..:confused:
u nas napewno jarzynowa bedzie i ja zrobie chyba z tunczyka...albo wlasnie jakas inna...:baffled:
dajcie pomysly :tak::tak:

hejka

Ezoja ciesz się, że wylazłaś gdzieś, fajnie masz. Ja tyż bym gdzieś polazła bo mi na łeb odwala od siedzenia w domu.
Pr- fajny przepis. Skorzystam.
Future- u nas też ciastolina rządzi, codziennie. Ja ostatnio kupiłam im w Pepcko, bo mają najtaniej i najwięcej.

ja lubie od czasu do czasu sledziki , a zwlaszcza lubie koreczki sledziowe :tak:

PR fajna ta salatka ladnie wyglada , juz znalazlam przepis z buraczkami zrobie :tak:

Kroma jak tam trojca zdrowa ? wy swieta robicie u siebie ?

dobranoc ide pod kolderke ;-)

czesc dziewuszki
moje dzieciaczki juz powstawaly.
bylam u gina wszystko wporzadku jest..tak ladnie wczoraj bylo ze az zal bylo isc do domku...a dzis mam w planie posprzatac cala kuchnie ale niewiem co z tego wyjdzie,pranie juz wstawilam..
ja z salatek robie tylko jarzynowa,gyros,z ananasem i ryzem,ale to raczej nie na swieta tylko miedzy swietami zrobie bo jedzenia i tak bedzie a tez niechce zeby sie zmarnowalo..bardziej martwi mnie to jak ja mam to wszystko zrobic bo maz idzie 23go do pracy normalnie.wiec ja udupiona jestem.najwyzej pomoze mi wiecej jak dzieci pojda spac...a w niedziele ubieramy choinke.
wczoraj wogule pojechalismy na te zakupy mala wogule mi nie spala i tak do 21.15 no ja niewiem...marudzila a ja niechce jej uczyc do zasypiania przy cycu ale ona wyboru mi nie daje...bo tak sie drze ze szok....to ja zdarzylam poprasowac a ona gadala z mezem hihi.
OWCA a wy jedziecie do polski na swieta?
tesciowa ma jeszcze urodzinki miedzy swietami a sylwestrem i zamowilismy jej wozek na 3 kolkach na zakupy na prezent..bo bidna tacha te zakupy a przeciez ma juz 74 lata.
EZOJA super ze jestes zadowolona z imprezy:-)czasem warto wyjsc gdzies wyjsc..
ja w sumie tez moglabym wyjsc ok 21 z domu ale kurde niechce sie wtedy zmeczona juz jestem.
CIACHO kupilam czape i dla malej tez...nawet dobrze ze nie kupilam w zg bo o wiele wiecej bym zaplacila;-)jak to moj maz mowi ze mam nalesnika na glowie:-Dcos na styl krasnala:-D
MADZIARENA i jak tam w zg bylo?

Hej...
ja zaraz wypad do roboty...

Marzenka tak my jedziemy do pl do mojej babci na wies kolo Pszczewa :tak:
tam bedzie moja mama z bratem i moj chrzestny z zona i dziecmi i zrobimy swieta wspolnie :tak:
jedziemy w niedziele rano bo moj pracuje do soboty :tak:

Moja tesciowa ma urodziny 30 grudnia a my w nowy rok jedziemy do niej na 3 dni i tez cos bym musiala kupic tylko co :baffled:
dla twojej wozeczek sie przyda fajna sprawa bo nie trzeba dzwigac toreb :tak:
A Martynka coraz starsza to i coraz mniej snu potrzebuje :-)

Uciekam milego poranka :-)

reklama
Do góry