reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

obiad zjedzony , teraz kawka
zeberka sie dusza wiec mam chwile ...:happy:
Mlody przyniosl kartke ze szkoly zeby glowe sprawdzic bo w klasie sa wszy :angry:
wkurza mnie to kurcze w tych czasach...to juz nie pierwszy raz w szkole sie zdarza...

Ciacho oni raczej swieta tez obchodza :tak: nie wiem czemu tak se wymyslila zebym w wigilie przyszla dziwne to...
PR mam nadzieje ze zakupy do swiat dojda do ciebie , bo tez bym sie wkurzyla :angry:
ja jak kupuje na necie to zawsze sprawdzam ile dana osoba ma procent komentarzy i jak ponizej 99,9% lub 100% to ja juz u takiej nie kupuje bo pozniej sa cyrki :tak: Jutro bym tam zadzwonila i znow pytala jak z wysylka..nie daj sie i wydzwaniaj az w koncu ci wysla :tak:

reklama
Na razie zasypuje ich mailami... Mam juz wyniki i wszystko w normie tylko nie dała mi na TSH no coz albo mi da albo sama zrobie bo jakas przyczyna musi byc.. Pewnie mnie jeszcze do kardiologa skieruje ehhhhhhhh

mi sie udalo ogarnac cala kuchnie na blysk:-)dopiero usiadlam z dupka od rana:-D
ja wczoraj zmienilam posciel ta co kupywalam ostatnio bo wzielam dwie i maz stwierdzil ze dobrze mu sie spalo:-)zreszta mi tez:-Dzadowolona jestem z elway....ja przewaznie patrze za co komentarze negatywne sa...ale tez musialam wybierac innej bo nie mieli tej co zamawialam.
madziarena no pewnie korzystaj poki maz sie moze zajac..moj dzis wziac dzieciaczki na 3 godz tak to ja moge sprzatac;-)
ja robie standardowo karmelowiec sernik salatka jarzynowa.gyros krokiety i pierogi.zreszta kazda cos przynosi do nas.

Marzenka a co to za ciasto karmelowiec ? daj przepis :tak::tak::tak: to na biszkopcie ??

Pr to dobrze ze wyniki dobre...ciesze sie :-)

Ostatnia edycja:
no to rzeczywiscie dziwne te zawroty masz...
moze wybierz sie do innego lekarza :tak:

ciacho a powiedz ten twoj piernik co robilas , jak bym zrobila z takiej samej ilosci skladnikow to moze byc na blaszke taka prostokatna 30 cm ? czy trzeba zwiekszyc ilosc skladnikow ? mieszlas to wszystko recznie czy mikserem ?

Ostatnia edycja:
hejka

Ja też nie dawno na dupsku usiadłam, byłam w Gw na szczepieniu i mój kloc waży 9,5 kg.

Pr- ja też czekam na jedną paczkę już prawie 2 tygodnie i się okazało, że oni mi wysłali do teściowej na adres, chociaż im pisałam, że ma być tutaj i dawno zmieniłam na allegro adres. Szału można dostać z nimi. Ale ja bym dała za takie coś negatywa, bo jak się płaci za kuriera to ma być kurier a nie idzie nie wiadomo jak długo.

A ja mam święta w domu bo mamy chrzest w pierwszy dzień świąt. W Wigilię wyruszam pierw do mamy, a potem do teściowej.

Ale mnie dziś baba wpieniła, zablokowała mi wyjazd od lekarza i mówi, że mi nie odblokuje, bo ona się śpieszy do pracy i mam jakoś kombinować, żeby wyjechać. A ja jej powiedziałam, że nie miła jest i jej samochód zaraz porysuję jak będę kombinować, bo ja nie mam małego wypierdka tylko kombiaka. Chyba się lekko wystraszyła bo jak widziała jak ja wyjeżdżam i prawie jej na lampach cofam to się łaskawie przesunęła i powiedziałam jej, ze jej nie życzę żeby jak jej się będzie kiedyś ze zdrowiem działo, żeby ją ktoś tak zastawił. Chyba nie zauważyła, że ja z dzieciakami byłam, bo jak kuknęła potem do auta jak jej pokazałam, że z dzieciakami od lekarza jadę i jeszcze akurat Antek zaczął stękać. CO za głupie babsko. Oby ją kiedyś ktoś porysował, wiem nie dobra jestem.

Kroma- co wredne babsko a zeby jej wgnietli bok a nie tylko porysowal i zderzak urwal o taka bede:p
Ja wlasnie wystawilam negatywy i pisze do nich maile i kuffaaa zero odzewu jutro bede dzwonic. Jak nie zglaszam sprawe na allegro a potem na policje

Kroma to ladny klocus z twego synka...:-)
a to imprezka ci sie szykuje w domu :tak: a ta baba to jakas porypana wrr..co za ludzie :angry:

Pr co za wredni ludzie...jakie maja komentarze maja negatywow duzo ?:baffled:

reklama
Owca- no własnie teraz zaczely sie sypac... Babka wczoraj sie tlumaczyla ze maja duzo zamowien a co mnie to obchodzi niech zmienia czas oczekiwania na stronie a nie pisza bzdury. teraz pisze ze niby kurier abiera paczke i podala mi nr ale nie podała jakim kurierem wysyła nosz kurrrrrrwa co za niekompetentni imbecyle

Ostatnia edycja:
Do góry