reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

agnis zrzucisz po ciazy:tak: a jak czlowiek sobie taki dzien dobroci zrobi to lepiej sie czuje:-)
marzenka a bym wyskoczyla z morda jakby mi ktos zrobil:-p:-D, ale powiem ci ze kiedys stalam na ulicu i czesciowo na chodniki, nie ma zakazu a szeroko ludzie mieli, szla mamusia z dzieckiem i dziecko mialo jakiegos patyka i tak szlo i tym patykiem po aucie po lakierze zaczelo, to zwrocilam uwage to poszla lekko oburzona mamusia

reklama
Fakt że poki co chyba przytyłam lacznie 7-8 kg ...tez przed ciaza zawsze obiecywałam sobie ze schudnę. No ale teraz to nie ma lipy:-D Po ciązy biore się za siebie, musze być sexi mamuśka ;-):-D

hej

Marzenka- to faktycznie facet mało empatyczny. Ja bym mu przetrąciła to lusterko. A ja miałam z siostrą kiedyś taką sytuację. jechałam z nią wózkiem inwalidzkim i nam facet wjazd do Parku zblokował, tam gdzie jest Bar Bartosz, bo tam dużo wiary parkuje po naleśniki. Chyba mu wtedy śrubą od koła zarysowałam auta. Ale spierniczałam, żeby się nie skapnął, że to ja.
A ja daje Antkowi słoiczki już. Je prawie cały.

A mojej koleżanki córka jest w szpitalu, jakiś ponoć wirus atakuje i dzieciaki dreszczy dostają, wysokiej gorączki i jeszcze zapalenia ucha i płuc. Ponoć dużo dzieciaków w naszym szpitalu leży na to.

dzieki ciacho , no zobacze moze w sobote zrobie i zabiore do pl :tak:
u nas 8 st na plusie i lekkie slonce wyglada , dzis mam zupe juz gotowa to nic nie musze robic...
W pracy dostalam maly prezencik mikolajki czekoladowe i koperte z kasa , ale sie zdziwilam :-)
chyba mnie lubia :-D Fajnie wydam ja w piatek na zakupki bo jade w miasto :tak:

Kroma to fajnie ze maly taki zarloczek w sumie juz ma 5 miesiecy :tak:
PR i jak z paczka wyjasnilo sie cos ?
Marzenka ja wiem ze sie wkurzylas ale z drugiej strony lepiej odpuscic i nie zadzierac bo tak jak ciacho pisze raczej musialabys zaplacic za szkode :tak:

A do nas wydzwaniaja na pl komorke juz chyba ze 2 miesiace i nigdy nie odbieramy
a dzis odebralam to jakis gosc z banku chce z mezem gadac to mu mowie ze jest w pracy a ja zona jestem wiec o co chodzi?
a on do mnie z tekstem ze dlatego ze jestem zona to nie moze mi nic powiedziec :szok::-D
to kurka zona i zadnych praw jakies tajemnice wrr...to niech se dzwoni dalej i tak nie bedziemy odbierac :-D
dawno u nich czlowiek konta w banku nie ma to wydzwaniaja z jakimis ofertami i dupe zawracaja :angry:

Milego popoludnia :happy2:

Hej Paczka niby wydana kurierowy juz w GW jezdzi od rana i tak dzis niekt nie odbierze bo nie ma nikogo w domu nosz kuuuuu....
Babka odpisała mi ze nieslusznie jej wystawilam negatywa. Bo maja teraz duzo zamowien blbla i nie ma kiedy odczytywac maili. To jej napisalam ze to jej problem i mogla pomyslec i zatrudnic kogos do dobioru i odp ma maile taka wredna jestem i nie usune negatywow o....
A my z rana okna omylismy firanki wyprałam i powiesilam jeszcze potem zaslonki do duzego pokoju. No i potem bedziemy sprzatac dalej....
Owca- nop pewno szalej na zakupochach :) i pamietaj o mojej paczce :)

Pr pamietam o twojej paczce ( kroma dla ciebie tyz ;-)) , bedzie wyslana w poniedzialek z mcza :tak:
to blisko wiec pewnie na piatek dojdzie bo w swieta przestoj :tak:
dobrze ze ci wyslali , i dobrze ze dalas negatywa a co..!! ;-)

reklama
Agnis- kawał chłopa :) fajnie ci:) ja musze isc grzywke obciac i henne zrobic ale nie mam kiedy.. w pt pewnie nie beda miec czasu a jutro musze isac szybciej do pracy bo wychodze potemna niemiecki...

Do góry