reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

heloł.
byłam u gina.
wymacał mnie wzdłóż i wszerz. ale nic nie znalazł. tylko w jedny jajniki 4 jajeczka czy pęcherzyki i mówi, ze z tgo mogą być 4 ciąże...alenie pogania bo Guciu jeszcze malutki. haha. i pożartowaliśmy sobie;

pomimo tego, że to gin, moja mama też jechała do niego na wizytę. dzieci zostawiłam, byłam jeszcze na zakupach więc czuję się jakaś taka odprężona... hehe.

wróciłam a dzieci i mąż śpią ;)) więc i ja się udam za chwilkę.

dobranoc moje kochane.

reklama
helołki. Ania ja bym chciała chyba jeszcze mieć dziewczynkę ;)

a co sesji to hmmm. niestety nie skorzystaliśmy całkowicie z ofery. tylko w sumie w połowie. bo mieliśy mieć zrobionych około 200-250djęć ale dzieci się zbuntowały po 150. z czego trochę pewnie będzie do wyrzucenia. no cóż. tak bywa.

dzień dobry:-D:-D:tak:

Ostatnia edycja:
Dzien dobry...
znow mam problem z bb jak na inne watki wchodze to mi wirus wyskakuje wrr..
3 dni temu tez tak mialam , o co kaman ??:confused:

ja zaraz do pracy pomykam :tak:

Future to i tak duzo zdjec dzieci daly sobie zrobic :tak:
ciaza ? kiedy chcesz sie starac ?...:-) moze uda sie dziewczynke zrobic :tak:

nie chce mi sie wychodzic , jeszcze tak ciemno za oknem :-(

dzien dobry
future oo trzecie sie marzy, ja podziekuje za dwojke ani mi się śni trzecie poza tym bym sie rozsypała
zima na całego -6 i snieg bleeee,
owca u was tez tak zimno?

Wrocilam z robotki
zmarzlam czekajac na tramwaj brr...jeszcze z psem musialam wyjsc :tak:
teraz goraca kawka :-)

Future a to spoko , myslalam ze juz chcesz haha :-p:-p
Ciacho no zimno ale nie tak jak u was...zero sniegu jest i -1 tylko ;-)

Dzis mam zupke juz ugotowana to luz z garami :happy2:

ja ugotowałam rano barszcz czerwony, my dzisiaj na tance az mi sie nie chce wychodzic na dwor:baffled: dobrze ze mam kurtke do kolana to bedzie mi cieplo:-)

reklama
future niby tak ale odczucie ciepla i zimna jest subiektywne, ja mam tendencję do marzniecie dłoni a bez czapki to nawet nie wychodze przy +5

Do góry