reklama
C
ciasteczko
Gość
ezoja byla wczoraj prognoez pogody ogladac ma byc z czwartku na piatek -15 to i tak nie jest duzo na wschodzie zapowiadaja -25
my mielone raz w miesiacu a moze raz an dwa miechy jemy wiec nie kombinuje nic
owca jak kto gdzie u nas, chcesz? to chetnie ci ja oddam w prezencie i wole te +6

owca jak kto gdzie u nas, chcesz? to chetnie ci ja oddam w prezencie i wole te +6

marzenka21
Fanka BB :)
Ezoja na powaznie...nie raz uderzyk kogos w twarz dlugo by tu pisac ja tam podpisalam a dyrektorka nic zrobic nie moze dopuki petycji od rodzicow nie bedzie..
ja do mielonych daje zamiast bulki otreby czy platki owsiane ale o marchewce nie pomyslalam:-)
owca jeszcze troche i mnie to czeka ;-)
my wstalismy z drzemki...spalam cala godz normalnie szok jak ten nowy materac na mnie dziala
a dawid jeszcze spi:-)
ja do mielonych daje zamiast bulki otreby czy platki owsiane ale o marchewce nie pomyslalam:-)
owca jeszcze troche i mnie to czeka ;-)
my wstalismy z drzemki...spalam cala godz normalnie szok jak ten nowy materac na mnie dziala

C
ciasteczko
Gość
marzenka ty spiochu;-) a ja dzisiaj wypilam filizanke czekolady ale pycha byla, spotakalm kuzynostwo przypadkiem i poszlismy do grycana na chocolate
pycha ale obiad z glowy

uuufff dopiero wróciłam z dziećmi od znajomej.
Fajnie było i fajnie, że dzieci w podobnym wieku mamy, my kawkujemy a dzieci sobie ;-)
Naśmiałam się, bo moja ma etap dbania o dzieci i niańczy lalki i takie tam. Synka (jakoś 1,5 roku ma ) młodszego koleżanki pilnowała mi Miśka hahah się uśmiałam. Co on rzucił na ziemię to ta za nim zbierała i coś po swojemu gadał i na stół odkładała. Głaskała go ciągle po głowie i łaziła krok w krok za nim. A to zabawkę podała a to pomogła przejść... normalnie niańka pełną parą
U mnie zaraz kąpiel, kolację właśnie chrabąszcze jedzą i spokój mam uuffff....
Miłego wieczoru!
Fajnie było i fajnie, że dzieci w podobnym wieku mamy, my kawkujemy a dzieci sobie ;-)
Naśmiałam się, bo moja ma etap dbania o dzieci i niańczy lalki i takie tam. Synka (jakoś 1,5 roku ma ) młodszego koleżanki pilnowała mi Miśka hahah się uśmiałam. Co on rzucił na ziemię to ta za nim zbierała i coś po swojemu gadał i na stół odkładała. Głaskała go ciągle po głowie i łaziła krok w krok za nim. A to zabawkę podała a to pomogła przejść... normalnie niańka pełną parą

U mnie zaraz kąpiel, kolację właśnie chrabąszcze jedzą i spokój mam uuffff....
Miłego wieczoru!
A ja bylam na krotkim spacerku z psem , zmarzlam..
czekam na tego mojego emka ale jeszcze go nie ma..
siedze i ciagle buzia miele , teraz czekolade palaszuje ;-)
ezoja to masz opiekuncza coreczke :-) my tez mamy takich znajomych co dzieciaki w podobnym wieku to siedza obok w pokoju
a my sobie plotkujemy w spokoju
ciacho to dzis zaszalas na miescie ;-)
Marzenka to o ktorej Dawid pojdzie spac na noc ? jak tak dlugo ci po poludniu spi..
Laski jedziecie gdzies na wakacje ? bo ja gdzies chce ale nie wiem dokad
chcialabym za granice ale troche drogo wychodzi no i tak samemu to troche nudno lepiej z jakimis znajomymi by jechac
a moze nad morze
do pl lub w gory..jedzie ktoras ? to moze tak razem ? 
czekam na tego mojego emka ale jeszcze go nie ma..

siedze i ciagle buzia miele , teraz czekolade palaszuje ;-)
ezoja to masz opiekuncza coreczke :-) my tez mamy takich znajomych co dzieciaki w podobnym wieku to siedza obok w pokoju
a my sobie plotkujemy w spokoju

ciacho to dzis zaszalas na miescie ;-)
Marzenka to o ktorej Dawid pojdzie spac na noc ? jak tak dlugo ci po poludniu spi..
Laski jedziecie gdzies na wakacje ? bo ja gdzies chce ale nie wiem dokad

chcialabym za granice ale troche drogo wychodzi no i tak samemu to troche nudno lepiej z jakimis znajomymi by jechac

a moze nad morze

Ja nie planuję nic. Może uda się "na krzywego" z kimś na doczepkę, jak rok temu z rodzicami pojechałam nad morze.
Póki pracy nie mam to nei ma funduszy. A jak praca będzie to pewnie czasu nie będzie hahahaha.
Owca nie planuję nic póki co.
Póki pracy nie mam to nei ma funduszy. A jak praca będzie to pewnie czasu nie będzie hahahaha.
Owca nie planuję nic póki co.
C
ciasteczko
Gość
owca jako oni pili to ja o suchym pysku przecież nie będe siedzie
ale przyznam szczerze ze dobra była:-)
a co do wakacji to ja nad morze moge jechac w kazdej chwili cały rok chalupa czeka
więc na pewno i w te wakacje tez pojedziemy ale okaze sie czy z M czy same bo nie wiemczy moj bedzie mial urlop
ezoja no prosze jaka opiekuncza corcia:-)

a co do wakacji to ja nad morze moge jechac w kazdej chwili cały rok chalupa czeka

ezoja no prosze jaka opiekuncza corcia:-)
kroma
Owca- ja gdzieś jadę ale mamy dylemat gdzie, albo morze albo góry, jeszcze się okaże. A to nas wszystkie dziś nosi. Bo ja na Olę się wpieniłam, i poszłam sobie ze złości pogadać do kuchni i poskakać. Ale opierdziel się jej zebrało, a że nie chciałam na niej się wyżywać bo mnie nerwy telepią to musiałam w kuchni odreagować. A ja nie mam @ bo karmię piersią i nie wiem na co zgonić.
Ciasteczko- to ci dobrze z tą czekoladą, ja ostatnio mam ochot na lody od Grycan, ale nie mam kiedy jechać.
Marzenka- to ci dobrze, że sobie pospałaś. Ja nawet nie mam jak.
A ja mam nowy telefon bo mój już się nie ładował dobrze i nie umiem go obsługiwać. Jest dotykowy i zawsze coś nie tak przycisnę.
Z Olką byłam na tańcach, Arek pół wytrzymał i potem wyszedł bo zobaczył jak dziewczyna jadła bułkę i on też chciał i już nie wrócił.
Ciasteczko- to ci dobrze z tą czekoladą, ja ostatnio mam ochot na lody od Grycan, ale nie mam kiedy jechać.
Marzenka- to ci dobrze, że sobie pospałaś. Ja nawet nie mam jak.
A ja mam nowy telefon bo mój już się nie ładował dobrze i nie umiem go obsługiwać. Jest dotykowy i zawsze coś nie tak przycisnę.
Z Olką byłam na tańcach, Arek pół wytrzymał i potem wyszedł bo zobaczył jak dziewczyna jadła bułkę i on też chciał i już nie wrócił.
reklama
marzenka21
hejo
nocka piekna w koncu martyna obudzila mi sie tylko raz oj jak ja dlugo na to czekalam
i jeszcze spi
Owca no dawid wstal przed 16 i juz spal o 20 z nim nie ma problemu on by najchetniej siedzial az padnie ale u nas staly rytual jest i nie ma nic do gadania...przewaznie po 18 kapanko kolacja i spac.tylko ze ostatnio mi wstaje o 6
ja niewiem czy gdzies pojedziemy w wakacje...po cichu licze ze wiekszosc wakacji na dzialce spedze ale czy moj m zrobi to co ma do zrobienia na dzialce
ja tylko chce trawke o nic wiecej nie prosze ale niby troche zachodu jest
czasem bym wolala zeby zaplacil komus i bym juz miala dawno zrobione..ale on przeciez nikomu placic nie bedzie ale tez ciezko mu sie zabrac...a jak juz sie zabierze porobi to zaraz wyjezdza i tak wkolko..
nocka piekna w koncu martyna obudzila mi sie tylko raz oj jak ja dlugo na to czekalam

Owca no dawid wstal przed 16 i juz spal o 20 z nim nie ma problemu on by najchetniej siedzial az padnie ale u nas staly rytual jest i nie ma nic do gadania...przewaznie po 18 kapanko kolacja i spac.tylko ze ostatnio mi wstaje o 6

ja niewiem czy gdzies pojedziemy w wakacje...po cichu licze ze wiekszosc wakacji na dzialce spedze ale czy moj m zrobi to co ma do zrobienia na dzialce

Podziel się: