reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

Owca jadę z Wami! :-D :-D :-D
Fajnie by było... ale kurde u mnie to nei wiadomo jak będzie, więc nie planuję nic.

Właśnie ze sklepu wróciłam.... ale wyprzedaże szok! Fresh ma nowego właściciela i szaleje.
Cycki z kury po 9,99zł jak za darmo co nie :-) chleb za 1,50zł krojony.... fajne ceny.

reklama
dzien doberek
owca jestem niedawno od ortodonty wrocilysmy i niestety na gore tez trzeba bedzie aparat staly ale to dopiero za jakis czas
ezoja ciekawe czy u nas tez sa takie wyprzedaze? fresh przejal lokale po agapie a teraz ze nowy wlasciciel:baffled: ale tylko klinci na tym zyskaja:tak: zreszta ja nie lubie tej scie sklepow ide jak wyjscia nie mam
a ja wlasnie nie chcialabym jechac z kims wole bez znajomych nie ma to jak samemu

Ostatnio edytowane przez moderatora:
no ja tez bylam na dworze z psem :tak:
wrocilam chwile temu
u mnie jest -4 nie tak zle..u was pewnie zimniej :baffled:

Umylam wlosy , zaraz herbatke sobie zrobie a mloda idzie na konia :tak:

future zimno i to jeszcze jak, generalnie z dzieciami wychodzi sie tylko do -10 stop wiec ja mlodej tez nigdzie juz nie ciagne
owca ale macie lekko:-D u nas -12 jest teraz,cos mi sie wydaje ze to dzisiaj w nocy bedzie mróz jak skurczy... bo ta co byla nie byla az taka mrozna:-D

hejka

a ja codziennie wychodzę chociaż na kilka minut z Antkiem, a dzieciaki to jakoś wolą dłużej. One wręcz szaleją na dworze jak mróz jest.

kroma pewnie jak jest do -10 to mozna wyjsc i ale nie wyobrazam sobie zeby dzieciaki ciagnac na dwor jak jest -15 co sie zapowiada dzisiaj w nocy:baffled: normalnie w nosie lekko zamarza:-D:-D

reklama
Do góry