reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

Hej dziewczyny. U Was też pizga mrozem nie... u mnie - 15 właśnie..dobrze że nie muszę wychodzić , tyle tylko co do położnej i lekarza... Jak ja nienawidzę zimy.... Jej :baffled:
Za tydzień zaczynają się ferie więc super, bo póki co mama prowadza młodego do szkoły a już widzę że jej się nie chce zwłaszcza w te mrozy...choć się podjęła tego ze względu na mnie... Odkąd wróciłam z tego szpitala mam się oszczędzać itd...
Ciekawe ile będzie stopni jak zacznę rodzić... Hmmmm.....

No nic uciekam, miłego weekendu :tak:

reklama
dzien dobry
agnis u mnie tez jakos -15 a bylo -16 ale nie jest tragicznie bylam o chleb i nawet w nosie nie zamarzalo az sie zdziwilam ze jest tyle bo nie czuc:-D
dzis wymienia mi serwis wyswietlacz elektroniczny w lodowce bo sie minus przepalil:baffled: ale juz kuchnie ogarnelam wiec luzik:-D

Coś Ty ciacho ja ok 8 byłam z psem na siku i mi w nosie zamarzało, zimno, pod nogami śnieg trzeszczał okrutnie.
Pies jak sarenka nogami trzepał ;-)

No miałam dziś iść na sanki z dziećmi i znajomą z jej dziećmi i nie idę. Młoda coś nie wyraźnie wygląda i smary jej lecą po pas no pięknie, tak nagle... już ją faszeruję witaminkami i inhaluję. Młody ok jakoś.

ezoja ale powiem ci ze naprawde jakos mniej czuc niz wczoraj wieczorem jak temp.tak spadala
a z dziecmi na taka temp sie nie wychodzi nawet jakby zdrowe byly, a twoja smary moze miec dwor jednak mróz w dzień kolo -10 jest, moj siostrzeniec ma kaszel i nie wiadomo skad ale przedwczoraj lazil 30min po dworze i od wczoraj masz babo placek:baffled:

Hej..
u mnie -8 jest :rofl2:
wrocilam juz z zakupow , teraz kawka potem obiad placki z kurczaka robie :tak:
a po obiedzie karpatke chce zrobic :tak:

ciacho w tej nowej lodowce ci sie zepsul ?:baffled:
Agnis hej..dawno nie zagladalas..suwaczek goni jeszcze troszke i maluch zawita :-)
ezoja mnie tez sie na sanki nie chce nawet wychodzic , ale ja mam dziwne dzieci bo oni sami nie chca isc haha :-p

owca tak w tej nownej zginal mi minus na wyswietlaczu, a ze na gwarancji to wymienili ale calosc sie wymienia zresztą i tak jaja byly z wymiana bo nowy gorzej dzialam ale juz jest ok:tak:

Owca wiem wiem:zawstydzona/y: aż mi głupio czasami jak zapomnę coś skrobnąć ale pamiętam o Was :tak:

Tak suwaczek idzie do przodu, a ja raz wyje raz się smieje..no idiotka ze mnie... jakbym nigdy nie rodziłą.. :szok:
Jeszcze na początku ferii czeka nas mini remont...planuje odswiezyc sypialnie tam gdzie maly ma spac. Na jedna sciane planuje tapete, oj mężulek już się uśmiecha jak ma się za to brac ale nie ma wyjścia bo wie ze czas goni a on w ferie ma czas bo pracuje w szkole i tez ma wolne:-D
I potem zlozymy jeszcze szafke jedną, która ma przyjść w poniedziałek, lozeczko już zlozone ale później się ubierze...ach.... jeszcze nieco ponad miesiąc...i RODZIMY....aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :szok:

agnis szybko zleci a remont zrobi wyjscie nie ma, kobiecie w ciazy sie nie odmawia bo mysz zjedza:-D:-D:-D
owca ile masz na minusie? u mnie prawie -16 jest:baffled:

reklama
ciacho u mnie teraz -8 :tak: masakra tam u was, u mnie od poniedzialku ma byc juz na plusie 3-4 st i deszcz :tak:
zaraz ide z psem aj nie chce sie :rofl2:
a potem do wanny wskocze sie ogrzac :-p

Do góry