reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

reklama
ciacho ja też.. ale ja przez młodą. Kaszel ją wybudzał i na zmianę z nią było, raz chciała do mojego łóżka i spała trochą a później się rozmyślała i szła do siebie i tak chyba ze 5 razy! Zaczyna mi kaszleć, ale to od smarów pewnie, bo nosek pełen. Inhaluję syrop swój daję jeszcze muszę do apteki podjechać, bo sól do inhalatora mi się kończy.
Młodego do przedszkola nie puściłam. Jelitówka panuje, więc niech siedzi w domu.

u nas mloda tez przyszla o 5 rano ze ja brzuch i gardlo boli, dostala nurofe i cukierka i przeszlo gardzioło
ale taka pogoda chociaz gdyby nie wiatr byloby ok, jest tylko -8:-D:-D
ezoja zdrowa dla młodocianych

hejo
zdrowka..
ja sie nie wyspalam od 1 w nocy zaczal sie maraton.dawid dzis poszedl do przedszkola ale dalej ma troszke smarkow.mam nadzieje ze da wysmarkac w chusteczke.bo on to woli w rekaw:-D
u mnie jest - 6 takze dzis juz wyjdziemy na spacer.

to widze ze jakies grupowe niespanie :baffled: mnie to wiatr budzil, pies lazil cala noc po domu:confused:
marzenka ale wieje tak troche bardziej wiec ciepło sie ubierzcie

hej hej . właśnie się wykapałam podmalowałam oko i czkeam az mała usnie. a ja pojeździłam na orbim 30 minut bo tyle mi mała dała potem darła się okropnie. wieczorkiem moze brzuszki zrobie jak dam rade sie podniesc, chciałabym na zumbe dzis wyskoczyc albo pobiegac ale niestety pozostaje orbitrek bo nie mam co z małymi zrobic mama dzis wiezie inne wnuki do szkoły muzycznej :/ mam nadzieje zrzucic jakies 2 kg przez te 3 tyg. mysle, ze karmienie mi pomoze no i od dzisiaj odstawiam słodycze, musze sie pozbyc tego co mam w szafkach bo amelka tez za duzo słodkiego je, w zamian zakupie mnóstwo jabłek i bede jej robic sałatki owocowe, jak myslicie dam rade ? ja kocham słodycze !!! :p
dzis juz lepiej nastawiona do rozstania, mam motywacje, przez diete płynne doszłam do 59,5 kg i odbiło mi sie i dzis juz znowu 61 takze do 59 musze dojsc nim mezu wróci :) ale smece hahaha głupia jaaa
no tez idena spacerek dzisiaj, Marzenka wieje wieje bo słysze jak mi w dach dmucha :) ale co tam osłni sie dzidzie i heja.
a mi sie Hania obidziła o 4 i spac nie chciała wybudziła Aminie, bo teraz spimy w trzy na łóżku sypialnianym hehe ale jakos do 7 dały rade ide mala ululac ogarne domek i na spacerek baju

madziarena a czemu masz nie dac rady:-Dja dlatego wybieram takie momenty ze wiem ze mala mi marudzic nie bedzie a jak cos zaczyna buczec to na podloge ja klade na brzuszek.najlepiej mi rano ale coz z dawidem tez jest wesolo

grunt to dobre nastawienie:tak:
my jutro bal mamy dawid nie chce byc batmanem wiec znow bedzie policjantem ale musze dzis poszukac pistoletu bo nie ma.

Witam w sloneczny dzionek :-)
ja z rana bylam na miescie wlasnie wrocilam , kawe dokoncze i ide z psem pochodzic...
my wczoraj bylismy na dzilace , dzieciaki sie wyszalaly z m na sniegu a ja wymarzlam wrr nie lubie :rofl2:
i stwierdzili ze mama sie nie nadaje do zabawy :-D
A dzis robi sie ciapa :wściekła/y: slonce swieci i jest 5 st na plusie :szok::tak: a wczoraj -9 bylo :tak:

No nic uciekam potem wlece ...:tak:

reklama
Do góry