reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

reklama
Hej...

wrocilam z pracy , potem spacer z psem a teraz biore sie za obiad :tak:
Pogoda fajna choc z rana bylo chlodno :tak:

Ciacho mowisz ze przeziebiona jestes , moj m tez sie smara od wczoraj :tak:
mam nadzieje ze mnie nie zarazi :confused:

Madziarena zdrowka , oby biegunka szybko cie opuscila :tak:

Megi , PR , Aniolek, Mycha, Ezoja, Jezyk co z wami kobity ?? :baffled::confused::cool2:

Ja jutro mam wizyte u gina na 9 rano , troszke sie obawiam bo dlugo juz nie bylam
ale ide mama mnie zapisala i idziemy razem bo ona tez ma termin ;-):-D
Trzymac kciuki prosze zeby bylo wsio ok ze mna :tak:

No nic ide do garow :happy2:

Dobry dzien :-)

wizyta u gina odwolana :angry: wczoraj zadzwonila kobita z praxis ze doktorka chora
i przelozyc wizyte wiec nastepny termin mam na 15 maja :szok:
kuzwa kolejki do niej takie , a ja juz ide i dojsc nie moge chyba mi nie dane tam isc :-D
Aj juz sie nastawilam psychicznie i znowu dupa..

No nic dzis wolne to gulasz juz sobie wstawilam , zaraz okno u mlodego umyje bo brudne znowu :tak:
a jutro do robotki a po poludniu do ortodonty z mloda :tak:

witam po obiednie:-D
owca ty to masz szczescie:baffled:
ja po rowerze 20km zrobiłam i chyba jutro nie pojde bo mi ten katar w zyciu nie przejdzie

Hej laski.ciacho wielkie dzieki :-)jutro bede juz czesciej miejmy nadzieje ale nie ma co ukrywac ze jak teraz cieplo to nie ma czasu na neta a z drugiej strony ja dalej bez kompa jestem czasem mi maz zostawi lapka ale tez niechce naduzywac to raz a dwa.brakuje mi czasu na neta.milej nocy.

dzien dobry
marzenka wiadomo ze jak ładnie szkoda w domu siedzieć ale tez mamy inne zajecia i w innym wieku dzieciaki wiec i inne obowiązki:tak:
ja na kompie w przelocie, dzisiaj odpuszcam rower musze sie wyleczyc bo mam już dosyc ileż można
jade bratki kupic i posadze :-)

Hej..
ja dzis czasu brak , z rana w pracy , potem pranie , spacer z psem :tak:
i na chwile przysiadlam , zaraz wstawie frytki do piekarnika ;-)
i przed 15 smigamy do ortodonty :tak:

Marzenka hej..w koncu jestes ;-)
a co z twoim laptopem sie stalo ??

U nas sie ochlodzilo dzis , z rana to zimno bylo a od jutra zapowiadaja deszcze i to caly nastepny tydzien fuck !! :angry:

reklama
witam was dzis :)boze jak te dni mi uciekaja czlowiek nie zdarzy sie nacieszyc dniem a juz trzeba isc spac:eek:
Owca a no niewiem mam sasiada w klatce co robi takie rzeczy ale zagonic mojego meza do roboty to ciezko..dysk twardy juz kupil i jeszcze by musial wszystko zgrac z mojego lapka zeby go dac do naprawy ale oczywiscie po co ma ma miec zonka lapka co nie...:wściekła/y:ale jakby sie jego zepsul to migiem by naprawial:-D
obiad przygotowalam i zaraz mykam na spacer dzis juz drugi....
wczoraj maz byl z dawidem u dermatologa prywatnie i sie okazalo ze ma AZS:szok::eek:

Do góry