reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

hejo
ale leje dzis to pewnie tez nici ze spacerku moze to i lepiej odpoczne troche i nadrobie zaleglosci :)
Owca no napewno zabiegana jest.miejmy nadzieje ze wszystko ok u nich
a my od kilku dni walczymy by mloda pila z butli mleko..moim sie juz nie najada.A tak dzis obudzila sie 2 razy a nie 5 :)
milej niedzieli

reklama
hejka

ja na moment, nikt się nie upomina o moją osobę, więc tylko że żyjemy i nie mamy czasu na neta. Antek kombinuje, żeby wstawać, ale dupsko za ciężkie. A cyca już oddał, ale w nocy się budzi na mleku i kaszy z 4 razy. Więc nie wiem po kim ma taki spust. trzeba się chować jak ma się coś do jedzenia bo jak widzi to już płacze, że chce papu. Dzieciaki rozrabiają, ale zdrowe. Olka idzie do zerówki a Arek dostał się do przedszkola. A ja standardowo zmęczona. A 25 idę na żylaki się dowiedzieć co mi będzie robił. I tyle. Dla reszty pozdrowienia.

Witam ja w drodze do pracy .mialam miec dzis wolne ale musze odrobic srode .Bo w srode strajk tramwajow i autobusow i nie mialabym jak dojechac. Przeczytalsm ze mloda dziewczyna tu z bb zmarla,walczyla 2 lata z rakiem ,zostawila 2 malych dzieci i tak mnie to z rana dobilo.Straszne ze tak mlodzi ludzie odchodza. No nic potem ide do robotki. Kroma to fajnie ze dzieciaki sie podostawaly,bedziesz miec troche luzu z jednym dzieckiem .

hejo
bylam tu rano ale taka cisza ze co tu pisac:szok:
kroma bo my dobrze wiemy ze przy 3ce dzieci jest mnostwo roboty i ze jak bedziesz miala czas odezwiesz sie:tak:
Owca milej pracy :)

dzien dobry
kroma ja wiem ze ty piszesz jak masz chwilke wiec i tak super ze masz czas przy trójce :tak:
owca chyba wiem o kim piszesz, dziewczyna strasznie wymeczona byla i faktycznie mloda,szkoda dzieciakow i meza
marzenka a no nie wiadomo czasem o pisac

O future gdzies ty byla haha zgubo jedna . My wizyte u okulisty mamy za miesiac ciekawe czy jest jakas poprawa.Mloda nosi okulary juz 2 lata. A jutro zakladanie aparatu mam lekkiego stresa. Ciacho bolalo twoja corke to zakladanie ?bo nam babka tam mowila ze zakladanie nie boli ,ciekawe. Lece dalej sprzatac hehe jeszcze podlogi pomyc i lazienke wypucowac.

reklama
ja pamietam ze siostrzenice meza bolalo pozniej przez chyba jakies 2 tyg po zalozeniu ale to normalne...albo cos pomylilam.....
u nas tez wieje ale ciut mniej wyjde tylko na spacer po dawida i do domu..

Do góry