reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

dzien dobry
owca jestem ale wczoraj to juz weny nie mialan na pisanie, ale w sumie to na stałe my tylko dwie tutaj piszemy, ja zawsze znajde czas na bb chociaz 2 min zeby cos napisac:tak:
marzenka wiadomo male dzieci itp. ale grunt to dobra organizacja:tak: dzisiaj piekna pogoda i takie dni lubie:-)

reklama
U mnie tez slonko pieknie swieci ale wiatr troche chlodny wieje chwilami :tak:
Bylam dzis na miescie z rana , spodnie sobie kupilam
z przeceny 35 euro na 10 ojraskow :-D
chcialam jeszcze jakies buty ale nic nie znalazlam...

Objadlam sie zrobilam sobie jajecznice z 3 jaj na obiad ;-)
dla dzieciakow mialam po hamburgerku z maca :-D
a dla m ze wczoraj te golabki sie zostaly wiec luz ;-)

Jutro moja mloda po szkole jedzie do mojej siostry a swojej chrzestnej na wekend z moja mama :tak:
w sobote ida do Heide Parku wiec mloda ucieszona :-)

Marzenka dobrze ze chociaz raz na jakis czas sie tu pokazesz hehe :-p
a jak maly w przedszkolu to masz luz z jednym dzieckiem ;-)

Ciacho tak jak mowisz my tu stale bywalczynie jestesmy ;-);-)

Ide pograc w karty bo maly od wczoraj mnie meczy a ja tak nie lubie takich gierek ech..
ale nie mam jak sie wywinac :-D

owca widze ze kazdy cos innego na obiad:-D ja mam bigos ale nie mam ochoty na niego:baffled::-D
to niezla cena za spodnie:-) bedziesz miec luzikna weekend jednego dziecia mniej:-D a auto odbierać w weekend?
ja niedlugo na tance a pozniej zebranie i nie chce mi sie isc:baffled:

ciacho no tak wyszlo z obiadem ze kazdy cos innego hehe :cool2:

po auto m pojedzie z kolega w niedziele z rana :tak:
i odrazu odbierze nasza swinke :-D bo w niedziele w poludnie trzeba jechac ja odebrac :-p
kupilismy na spolke z tesciowa i szwagierka kazdy po cwiartce :tak:
takze przywiezie mi swieza szyneczke, kielbaske itd:tak:

Tez nie lubie na zebrania chodzic :no:

nie ma to jak takie swojskie miecho:-) cwiartka to tak akurat i pewnie jeszcze ta tylną wziełas:-D;-)
no to juz za kilka dni i auto bedzie

kiedys bralismy cale pol swini ale to dlugo zanim sie ja zjadlo
wiec teraz 2 raz bierzemy cwiartke to jest tak akurat , polowe przywoze a reszta lezy u tesciowki bo ma duza zamrazalke :tak:
i przywioze jak tu zjemy :tak:
mowisz tylna hehe dzielimy sie po rowno :tak:babka nam pakuje calosc w skrzynki a my w domu wtedy wszystko
po kolej dzielimy , kroimy na 3 osoby :tak: nie ma ze jeden chce to czy tamto :-D
kazdy bierze to samo ;-)

Ide na spacer :happy2:

Dzis bedziemy mieli klucze do garazu :-):-)
dzwonila pani ze mam dzis przyjsc po kluczyki i podpisac umowe :-)
garaz jest a auta nie ma haha :-p:-p mam nadzieje ze auto sie zmiesci bo bierzemy w ciemno :szok::-D

Aaaa i kupilam sobie wlasnie buciki na ebayu :tak:
mam nadzieje ze bedzie rozmiar pasowal bo raz mam 38 , a raz 39 i nie wiem jakie przez neta kupowac :baffled:

reklama
hejka i ja

Ja z racji tego, że mam teraz bardziej tylko neta w komórce, bo mi M zabiera lapka do pracy, korzystam z fb. Ale teraz zabrał mi tableta i mam lapka.

A ja mam za 2 tygodnie zabieg usuwania żylaków przy żyle od strzałkowej.
M pojechała do Wawy i jest w hotelu z piłkarza z Legi. I chyba nie mam już Męża.
A Antek chodzi ale za ręce, sam siada i się podciąga. Kombinuje na całego, jedynie co nie ma zębów i nie idzie mu raczkowanie.

Do góry