reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

Owca ale jesli juz kiedys mielibysmy miec psa to napewno nie teraz....moze za 10 lat :):):):):):):):):)
a w zyciu nie wezme psa od tesciowej cala chate by mi zdemolowal pelno siersci bym miala wszedzie dziekuje bardzo.......tesciowa nawet boi sie go zostawiac w domu wszystko jej demoluje no ale pozwolila to ma...
Agnis pociesze cie ze zdawidem bylo podobnie na poczatku jak mala sie urodzila...poczekaj jemu jest tez trudno ze wasza uwaga nie jest skupiona tylko na nim.........

reklama
Marzenka coś w tym jest, choć staram się tez zajmować Kacprem bo wiem ze mu mnie brakuje..

A co do psa...Ja mam 3 w swoim ale wbrew woli meza ten co teraz mamy :szok: Nie wiem czy się zdecyduje na kolejnego kiedyś bo jednak wychodzenie uciążliwe z czasem, zwłaszcza jak pizgawa na dworze...o wakacjach nie wpsominajac :baffled:

Kurcze jakies reklamy porobili i co tu wchodze to dzialaja mi na nerwy :angry:

Ale sie goraco zrobilo , normalnie na krotki rekawek mozna wyjsc :-):-)
posiedzialam na balkonie i moje bratki sadzilam , pozniej jeszcze solary w doniczki wsadze
i beda mi ladnie wieczorem balkon oswietlaly :tak::tak:
Obiad zjedlismy i mysle co tu robic :rofl2:

Agnis dzieci taka maja :-p ja do moich musze tez gadac , gadac i gadac :rofl2: i moj to tez do szkoly najlepiej wcale by nie chodzil
bo po co mu szkola :-D od dzis maja ferie to sie zanudza :tak:

Marzenka a 10 lat hehe :-D to juz wam sie psa odechce hehe
ja tak jak ciacho nie wiem czy bym drugi raz kupila psa..z jednej strony fajnie ze jest ale z drugiej to nieraz
wkurza jak chcesz wyjechac gdzies , to trzeba kombinowac z psem
ja teraz w gory musialam znalezc taki domek gdzie mozna psa zabrac a nie wszyscy sobie zycza :tak:

Agnis jak to ty masz w domu 3 psy ?? bo cos nie zakumalam chyba :baffled:

Dobry

O psach mowa. W życiu drugi raz bym nie brała ;)
Chyba, że mieszkałabym w domku to tak.
Mam utrapienie z moją suczką. Nie słucha się, piszczy, ciągnie na smyczy... Marcel RAZ ją kiedyś prowadził to jak szarpnęła to ten brodą o chodnik zarył. Przeraziłam się a siłę skubana ma. Ja muszę się na 2 nogach zapierać porządnie jak ona coś bardzo chce i ciągnie. I ta wieczna sierść wypadająca. Miałabym dla całego gorzowa już dywan wydziergany z jej sierści chyba. Przez psa nie mam dywanów w domu.
Są i dobre chwile. Przytulić się zawsze można do tak dużego psa, grzeje jak partner ;) Darmowy kaloryfer zimą. Dla dzieci to też nauka mieć zwierzaka w domu, lepiej się niby rozwijają uczą dbać o innych, opiekować się.
Pilnuje domu zawsze, szczeka donośnie słychać ją na dworze. Kiedyś robili nam stuk jeden i od razu za klamkę i wchodzili, ale jak się pare razy nacieli to przestali i tak już nikt nam nie robi, bo pies jak ryknie to słychać na dworze ją ;) jednak respekt przed dużym psem jest. Sama jak bez męża jestem czuje się jednak bezpieczniej, bo ta każdy szmer usłyszy pod drzwiami. Dzięki psu na dwó częsciej wychodzę więc to plus, na zdrowie dla nas ;-) gorzej jak ma srakę hhahhahaahah....

Na początku słodkie sa wszyscy chcą a potem nie ma kto lazic hehe

a to mój Niko:

jako szczeniak: (2 miesiące)

1425703_611283605608969_104207225_n.jpg

i jako dorosły :-D (3 lata)

600807_343863685684297_1050773713_n.jpg

Załączniki

• 1425703_611283605608969_104207225_n.jpg
    1425703_611283605608969_104207225_n.jpg
    20,8 KB · Wyświetleń: 36
  • 600807_343863685684297_1050773713_n.jpg
    600807_343863685684297_1050773713_n.jpg
    45,3 KB · Wyświetleń: 41
Hej:-)

Wlasnie siedze na allegro i robie zakupy...musze poubierać towarzystwo... Kacprowi kupiłam już dżinsy i mokasyny - ciekawe czy je zalozy...ale musi jakos wygladac na swieta a potem na chrzest..jeszcze się czaję na marynarkę H&M wprawdzie uzywana ale jak nowa w opcji kup teraz za 30 zl..i się zastanawiam ale chyba dobra cena..bo nowe co mi się podobają 90zl... :confused2:Można licyctowac ale 9 dni do końca..trochę długo...
I nie wiem na jaki rozmiar kupic oskarkowi garniaczek...będzie miał wtedy 2,5 miesiąca..i nie wiem czy na 62 czy 68 - ale boje ze się w nim utopi :confused:

siemanko:-)
Agnis ja bym brala na 68 raczej.....
ja tez mlodemu zamowilam 5 koszulek z C&A darmowa wysylka wiec luz :)ale musze mu jakies buty na zmiane i spodenki bo wiekszosc za mala juz bedzie....ahh wiecznie cos

Hej...
ja po robocie , dzieciaki daja czadu mlody ciagle dokucza mlodej i tak w kolko :wściekła/y:
zaraz zbieram towarzystwo i na dwor , dam im rowery ja wezme psa i marsz do lasu na plac zabaw :tak:
ladna pogoda to nie bedziemy w domu siedziec...
Jutro jedziemy do miasta , bo w niedziele mlody idzie na urodziny do kolegi trzeba cos kupic
tylko znow nie wiem co :confused:

Agnis a kiedy macie chrzciny ? pokaz garniturek jaki chcesz kupic..ja chyba bym tez na 68 cm brala
lepiej podwinac jak bedzie wiekszy niz kupic za maly :tak:

Marzenka jak tam wybralas juz jakiegos tableta ?:-p
Ciacho a ty gdzie dzis urzedujesz ?:cool2:

Moje narazie maja ciuchy, buty po 2 pary adidasow , mlodej moze jakies balerinki tylko dokupie :tak:
a tak to jeszcze troszke i pewnie sandaly bede kupowac bo cieplo sie robi :tak:

Zrobilam zupe pieczarkowa tylko nie ma komu jesc :wściekła/y:

reklama
Wrocilismy..ech padam na ryjek. Kacper szaleje na dworze. O dzięki Ci Panie za dobrą pogodę i plac zabaw pod domem
laugh.gif.pagespeed.ce.Ef0GmO-8PG.gif

Młody zjadł i padł
biggrin.gif.pagespeed.ce.jYY3-3XSUx.gif
Dzis na wazeniu wyszlo ze młody wazy rowne 4200
shocked.gif.pagespeed.ce.zTDkkC3Wvr.gif
jutro konczy 5 tygodni
yes2.gif.pagespeed.ce.odCVgD4k4B.gif

Marynarke kupiłam. O taką:
H&M REWELACYJNA MARYNARKA DLA CHŁOPCA-ŁATY! (4119841270) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
confused8gj.gif.pagespeed.ce.WIRhOx-w8z.gif

I takie mokasynki:

MOKASYNY PÓŁBUTY WIZYTOWE WESELE KOMUNIA R.36/23,2 (4115668560) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.

Owca a chrzest mamy 11 maja:-)

A garniturek jeszcze nie wybrany, choć podoba mi się taki jeden ale cena...:no:
o cos takiego ale jeszcze nie wiem
Na Chrzest 7cz Garniturek Kurtka do Chrztu roz 68 (4027506316) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.

Do góry