reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

reklama
Czesc dziewczyny:-) ciacho mi nie chce otworzyc stronki,az musze wejsc na kompa luknac na nie wlasnie tez przypomnialas mi ze tez se musze kupic sandaly.ale w sumie pogody nie ma:-) :-) :-) :-) to nie ma co sie spieszyc.poki co zamowilam dawidowi 2 pary z decathlona mam nadzieje zenie beda za duze. Kroma co robisz z ciuchami po olce?szukam jakis koszulek i spodenek na lato rozmiar od 86 lub troszke wiecej. Jak wogule mlody chodzi juz?martyna opanowala siadanie z pozycji lezacej z brzuszka ale z plecow jeszcze nie umie.kaszek juz nie chce narazie nie kupuje moze pozniej zachce:-) je wszystko juz nasze :-) tak jej sie uszy trzesa ze szok na nasze jedzonka:-) dzis dawid idzie do babci s ja po poludniu go odbiore cos mi zsczyna kaszlec a w nocy mial nos zapchany:baffled:kroma a ty wracasz do pracy? Wchodze wczoraj na wp a tam ze prokuratura bada sprawe ks zawadzkiego bo sobie zazyczyl w testamencie ze chce by jego serce spoczelo przy jezusie i tez tak uczynili no i wielka afera teraz no smiechu warte

dzien dobry
marzenka ale tak czy siak lato sie zbliza wiec sandaly trzeba miec:-D moje laski jeszcze nie maja, tzn starsza nie chodzi w sandalach a mlodej jeszcze zdaze kupic zawsze moge przez neta:tak: bo w sklepach nie ma nic ciekawewgo a nie kupie jej za 150zl bo to wystraczy tylko na to lato
a w sumie to sie nie dziwie ze prokuratura sie włączyla, od chowania zwłok i calej reszty sa cmentarze,nawet nie wiem czy czlowiek dostalby pozwolenie jakby chcial pochowac kogos bliskiego na swojej ziemi a co dopiero tam kawalek kogoś
future lewa noga to co dzieci nie daly pospac?

Witam wekend i tradycyjnie pogoda robi sie do dupy...
chcialam na dzialke jechac ale narazie m pojedzie sam trawe skosic a pozniej sie zobaczy :tak::tak:
bo cos pochmurno jest jakby padac mialo :baffled:

Ja tez musze sandaly moim kupic ale to jeszcze troche czasu , najlepiej po 2 pary by sie przydaly :tak:

ciacho 150 zl za sandaly dla dziecka to duzo...a to jakie buty w lato przy upale nosi twoja starsza corka ??

Marzenka fajnie ze mala je juz wiekszosc waszych rzeczy :tak:
Dawid do babci sprzedany to troche masz luzu z jednym tylko ;-)

Futur i co jedziecie na spotkanko rodzinne ??

ja musze jechac jeszcze na jakies zakupy spozywcze , i mysle co tu dzis i jutro na obiad zrobic
i juz nie wiem sama....:cool2:

owca u nas tez pochmurno chociaz slonce wychodzi za powiadali ze bedzie padac od rańca no to chyba ze popołudniu bo narazie jest cieplo :-)
i wychodzi ze sprawdz im sie pogoda sprzed kilku dni a nie wczorajsza:confused::-D u nas srednia cena za sadndaly to 80zl ale to zwykle nieskorzane ale nie ma nic ciekawego:no: a starsza chodzi w adidas z materialu albo w trampkach

reklama
Hej ladna pogoda u mnie. Chyba na dzialke pojdziemy bo co tu w domu siedziec. Obiad sie robi juz.
Wczoraj jeszcze mama z babcia u nas byly , bo dzis babcia juz pojechala do drugiej corki na troche .
Ciacho torcik ladny ci wyszedl.
Future jak tam imprezka udala sie ?

Ostatnia edycja:
Do góry