reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

owca to jak jemu nie przeszkadza to git a twoja mloda to jest bardzo szczupla zeby nie powiedziec ze chuda:sorry2:
ale ty tez masz szczuple stopy przynajmniej na zdjeciach tak wyglada:-p

reklama
No ciacho jest chuda ale i tak juz przytyla i wazy 32 kg. A stopy to maja chude i dlugie po moim m bo on takie tez ma waskie i chude hehe.

Hej
Marzenka zdrowka dla mlodego i dla mlodej zeby nie zlapala. Moze mlody szybko wyzdrowieje. Olka miala romien i unIej po 3 dniach byl spokoj. A szkalratyna byla w tamtym roku w podsatowce w gw. Bo mi lekarz kazal patrzec czy dziecko nie ma plam na klatce.
Ja malo kupuje z pepco bo sie niszcza szybko rzeczy. Jedynie co spodnie dresowe bo sa dobre, a bluzki szybko sie spieraja i prasownki pekaja. Chociaz ta nowa kolekcja dla dziewczynek to bardzo ladna. Jeszcze buty czasem na podworko kupuje.

Ciasteczko fajowe buty. Mnie jeszcze gira boli. A odmowilam ostatniego zabiegu. Bo za dlugo sie goja i bym musiala do lipca nogi zaslaniac. A chce juz troszke pocwiczyc. Mi juz grudy tluszczu przez leginsy widac. Ale sie zapuscilam.

Owca u nas tez goraco. Ja wczoraj dwa razy bluzke zmienialam. A u nas tez dzieciaki maja nogi szczuple. No procz Antka.

Ezoja zdrowkadla Misi.

dzien dobry
ezoja jak mloda?
kroma a dzieki, ja to lubie kolorowe buty ale znowu bym białych nie kupila na lato:no:
w sumie jak mozesz sobie pozniej zrobic ten zabieg np. na jesien to lepiej teraz miec troche spokoju
a mi jedynie to mięsnie widac na udach :-D
owca a ty gdzie?

Już chyba ok, jutro idziemy na kontrol niech mi powie ile jeszcze tego antybiotyku ma młoda brać.

Dziewuszki dojechało do mnie żelazko.... takiego cuda jeszcze nei miałam co by się samo włączało i wyłączało!
Ma któraś z Was takie?? Jak Wasze wrażenia? Niby żelazko jak żelazko... fajnie bo nowe, fajnie bo Bosch... ciekawe czy zmienię zdanie na temat prasowania hehehehe.... tutaj macie link jakie to i moje wrażenie pierwsze:
Ania Testuje Produkty : Pierwsza opinia żelazka Bosch Sensixx'x DI90 MotorSteam AntiShine.
Jakby któraś się nudziła ;-)

Hej ..padam tak goraco haha wiem narzekam juz :-D

ciacho ja bylam z rana w robocie :tak: teraz z psem wrocilam i jakis obiad musze robic :-p
Kroma na kiedy teraz przelozylas sobie zabieg ? i gdzie ty sie zapuscilas ja nic nie widze :confused:
ezoja ty to masz szczescie , wydaje mi sie ze jakis czas temu dostalas odkurzacz :tak:
a teraz zelazko jak ty to robisz ??..i to tak za free na zawsze ci daja ?:-D

ezoja no co ty:-D jeszcze jakby samo prasowało to żelazko to wtedy na pewno bys prasowanko polubiła:-D:-D:-p
owca u mnie tez gorąco 29 stop:confused::-D smignelam na rowerze 16 km i normalnie wypompowana jestem ale polecialam na zakupy bo przeciag w lodówie i kupilam truskawki wiec dzisiaj zupa owocowa na obiad:-)

Owca szczęście ;) i trzeba dobrze gadać i być aktywnym. Nie na marne przedstawicielem handlowym byłam swego czasu hehehehe.. a tak poważnie to trzeba szukać choć tutaj z żelazkiem sam mnie Pan wypatrzył i zaproponował testowanie. Odkurzacz tak, wygrałam jakieś 2 lata temu ;) ale to gdzie indziej ;)

ciacho hehehe no też czekam na takie co samo prasuje, następna moja recenzja z filmem będzie i wspomnę o tym że czekam na taki cud co samo prasuje ;p

reklama
moze kiedys sie doczekamy takich samoprasujacych:-D
a tak w ogole to wchodzi w urzytek nowa funkcja na bb i niestety zawala skrzynke narazie, takze nie zglaszac ze spam itp. bo
pracuja admini nad tym,

Do góry