reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

A ja nie lubie prasowac i nie prasuje na codzien tylko od swieta jak cos trzeba ;-);-)
takze u mnie zelazko stoji i sie kurzy :tak:

Ciacho a po ile u was sa truskawki ?? bo u mnie te niemieckie sa po 3 euro prawie za 0,5 kg..
a te chyba hiszpanskie to tak 1,50 :tak: ale ja czekam na swoje :-D

a cos czytalam ze robia cosik na bb :tak::tak:

My dzis frytki i schabowy :-)

reklama
owca ale ja tez prasuje jak potrzeba bo i tak sie wygniecie jak wloze na półke wiec po co robic dwa razy to samo:-D:-D
u nas 1kg tak 13-14zl za kg ale powiem ci ze średnio dobre i to polskie kupilam a hiszpanskie slodsze, jednak tam na sloncu hodowane, nasze z pól dopiero sie zaczna

To w sumie ceny podobne tyle ze u nas sa pakowane po 0,5 kg :tak:

co to za dzwine zdobycze mi sie z boku pokazuje :-D
co oni kombinuja...:shocked2:

ja mysle nad nowa pralka ale to dopiero jakos na jesien po wakacjach
bo bym chciala za gotowke kupic to trza nazbierac cos :tak:
Ta nasza ma juz jakies 7-8 lat dziala jeszcze tyle ze strasznie glosno wiruje i wkurza mnie to
a nieraz zauwazam male dziurki w bluzkach po praniu :wściekła/y::wściekła/y:
Wczoraj mialam wlasnie nowa bluzke na sobie i patrze ze dziurka jest cholera
a byla raz wyprana dopiero :wściekła/y:

no to jest taka nowa fukcja ale co to dokladnie to nie wiem
moja od nowosci pralka robi dziury w ubraniach:dry:
uuu szkoda bluzki

no wkurza ale przeciez pralki nie wymienie kosztowala 1500zl wiesz ja sie zorientowalam po jakims czasie a to takie dziurki 2-3 mm i nie zawsze dziurawi

pralka robi dziury?? Pierwsze słyszę :szok:
Moja pralka to mój pierwszy zakup "na swoim" był. Ma jakieś 9 lat i daje radę, czasami nei odwiruje co ok 8-10 pranie ;-)
i niech działa jak najdłużej!

ezoja a robi gdzies bęben musi miec zadziora ale u mnie to mui byc na zewnatrz bo w sroku wszystko obmacalam i nie ma nic
moja pierwsza wytrzymala jakies 6 lat i padl chyba programator bo pobierala wode do upadłego az sie szuflada wylewala a ze juz byla wczesniej naprawiana to nowa kupilismy

ezoja a widzisz :-p moja robi ale nie zawsze :baffled:
ja juz obmacalam beben i nic nie wyczulam...

bylam na dworze ale za dlugo nie pochodzilam, pies tez rady nie daje hehe idzie z jezorem na wierzchu
i na cien uciekal :cool2:
Teraz zajadam lody wisniowe :-p:-p

Kurcze mam slonce na balkonie popoludniu do samego wieczora przekichane
bo nie da sie posiedziec dopiero wieczorem jest fajnie :tak::tak:

reklama
owca nie marudz:-p ja tez mam balkona na południowa strone latem owszem gorąco ale od samego rana mam zasloniete rolety wiec chodniej w domu:tak:

Do góry