reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

ale mam tyły:-):-)
Befatka ja to już chyba od Ciebie to czerwoną kartkę dostałam:-):-):-):-)
Larvunia byłaś wczoraj w M-czu? planowałam wczoraj podjechać tam do Ciebie, ale nie dałam rady, za dużo pracy było:baffled:
Marzenko pisz jak się czujesz, jak głowa no i SKURCZE??!!
Madzia jak tam po podróży:-)?

a u mnie młyn ostatnio taki, że jestem już tym wszystkim zmęczona, ale oby do marca
od jutra zaczynam brać bromek, aż się boję tyle tam skutków ubocznych, ale jak będę się rzeczywiście tak źle czuła jak mi ginka powiedziała, to idę za zwolnienie i wtedy będę z Wami cały czas:-):-):-):-)

reklama
beti kochana no witaj w koncu:-)
mnie caly czas glowa boli,i nawet cala twarz i zeby mam wrazenie ze buzia mi puchnie,skurcze mam ale takie lekkie,tylko ze ja biore te tabletki na skurcze i raczej ich nie powinny byc,wiec pewnie na to wplywu juz nie mamy,pewnie to skurcze przepowiadajace, no wkoncu tu zaraz 38tydzien:-)
beti idz idz na te zwolnienie,wtedy bedzie dyskusja na calego:-)
aha kochane bo my na weekend sie juz przeprowadzamy i tam nie bede miala internetu przez jakis czas,brak funduszy,jakby co to kom:-)
uprzedzam jakby co:-)
a ja na obiadek mam kopytka w sosie pieczeniowym:-)

Marzenka no właśnie doczytałam, że już gniazdko prawie gotowe:-):-)bardzo się ciesze kochana:-)
a neta załatwiaj jak najszybciej:-) bedziemy esy pisać:-)
a budyń o smaku krówki..mmm ale mi smaka narobiłaś:-):-)
ale z porodem to mogłabyś jeszcze troszkę poczekać:-)
a jak już urodzisz to zbierzemy ekipę i przyjedziemy do Cie:-):-)

hehe to zapraszam bardzo chetnie:-)
kochana ja juz bym chciala mnie swoje malenstwo przy sobie,coraz bardziej meczy mnie ten stan blogoslawiony:zawstydzona/y:
miala dzis isc na rynek kupic firanki do sypialni i goscinnego ale taka zdechla jestem ze daj spokoj,no to na nastepna sobote pojde jak nie wyladuje na porodowce,ten gosciu tylko w sobote przyjezdza:-)
w domku to trzeba tylko jeszcze drzwi o pare cm skrocic,okna umyc i gotowe:-)ale moj mowi ze okna umyje jak juz sie wprowadzimy bo neta nie bedzie mial to chociaz robota bedzie hehe:-)ale on lubi takie rzeczy:-)
jak ja niezapomne jak on pucowal lazienke te kafelki:-)w koncu sam wybral wzor taki jaki mu sie podobal:-)i ma lazienke taka jaka chcial:-)

kochana rano do pracy po pracy remont studia, czasem pazury, a na dodatek mam do zrobienia kilka banerów dla firm, padam na twarz, ledwo przyłoże głowe do poduszki , a już śpię:-)
my jak robiliśmy łazienkę, to ja wybierałam wszystko bo mój był tysiące km stąd:-)
pomału wszystko sobie zrobisz:-)

no to cie praktycznie w domu nie ma,a jak tam dziewczyny sobie daja rade?przeciez obiad trzeba zrobic itd,,,dobrze ze one juz odchowane:-)
no wlasnie a jak tam remont?duzo jeszcze zostalo?

:-)
no widze wrocilas coro marnotrawna! :-p heheh beti zartuje :rofl2:
witaj kochana!!!
no i bylam w piatek w miedzyrzeczu ale krotko, bo chora jestem i na L4 bylam od srody :dry: gdyby nie ten ADBUD to bym nie szla do pracy :sorry2: ..masakra.

ide ogladac Dr House, mezulek sciagnal wszystkie serie, uwielbiam ten sreial! :tak::-)

reklama
Marzenko obiadek robię dzień wcześniej, albo laski robią
remonta coraz bliżej końca:-) już w marcu wielkie otwarcie:-):-):-)
Larvunia echh ja ta marnotrawna:-):-) ale myślami byłam codziennie z Wami:tak::-) zdrowiej kochana, nie daj się:-) ja też walcze cały czas z choróbskiem
miłego oglądania:-)
buziaki:-)

Do góry