reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

piekna to dopiero teraz nabralam ochoty na jakis alkohol:-)
ja ostatnio pilam jakos chyba w czerwcu i to piwo z soczkiem:-):-)
to ja z was najmlodsza bede heh:crazy:
a ile mas zbrac tgeo bronka??
ja juz dawno w domku odpoczywam ciagle,bylismy w mieszkaniu moj mi przewiozl komode ale wiecie co nie mam sil wykladac znow tego wszytskiego,ale bede musiala:-)
kurcze troche lipa bo jutro mielismy przewiesc szafe biurko komode lawe i kanape bo to tylko zostalo ale okazalo sie ze transportu nie mamy:crazy:
w najgorszym wypadku moj przewiezie w audi bo szafy moze skrecic ale lozka juz nie:angry:
jutro cos bedzie kombinowal:-)
jutro z rana jeszcze czekaja mnie zakupy do domku bo trzeba kupic koniecznie kilka rzeczy bo sa niezbedne,a wtygodniu to lipa bo przeciez taki kawal do miasta nie bede leciec.:-)
a i dzisiaj jeszcze kupilismy klamki do naszych drzwi,kurcze coraz bardziej podoba mi sie moja chatka z checia bym z niej wogule nie wychodzila:-)
tylko neta bedzie brak i nawet niewiem kiedy bedziemy miec:crazy:

reklama
no kurcze właśnie ten brak netu mnie martwi:-( a długo go tam mieć nie będziesz?,no mam nadzieję, że odezwiesz od czasu do czasu jakimś esemeskiem??:-):-):-)

a ile radości jak już będzie wszystko w domku:-):-) pamiętam jak my się wprowadzaliśmy, cieszyliśmy się też z każdego drobiazgu:-):-)
porób foteczki jak już będzie gotowe:-):-)

no to jeszcze po jednym:-):-):-)

Sorki to byla próba bo mi bb cos sie chrzanilo
Napisalam ok5 postów i doopa
A mianowicie pisalam ze moje kochane pijaczki pija beze mnie;-);-);-):-D:-D:-D
Beti ze mnie tez alkoholik jak z koziej *****trabka.Oczywiscie wszystko zwalam na ciaze bo sie odzwyczailam od picia i teraz 1browar mnie powala:zawstydzona/y::zawstydzona/y:
Ale mówia ze trening czyni mistrza:-D:-D:-D
Marzenka my tez sie strasznie cieszylismy domem -jak murzyn blaszka normalnie a najbardziej to chyba ogrodem w letnie dni i wieczory:-):-):-)

hej
wiecie co...
jak byma w srode na zebraniu w firmie to kolega mial imieniny, dal kazdemu po troszku szampana kawal ciacha i zrobiloi sie na chwile przyjemnie...a nie ja o tym... a mianowicie jak mnie walnelo po glowie i nagle sie goraco zrobilo od tego szampana! SZOK. Musialam usiasc bo swiat wydawal sie nagle taki piekny i wirowal i wirowal :rofl2: hehehe.. ale trwalo to tylko chwile :dry: ...a tak bylo juz fajnie :sorry2:

hej słońca:-):-)
Befatka a ja myślałam, że Ty nam tu chińszczyzny kazesz się uczyć
ja to też mam kiepską głowę, a piwka to nie za bardzo, wolę winko, ale fajnego drineczka:-):-):-) z piwka to tylko redsa:-):-):-)
Larvunia witaj kochana, taaak mamy weekend:-):-):-)
a ja ostatni dzień dziś zwolnienia:-)a szampan to tak właśnie szybko kopie:-)i tak fajnie się robi w głowie:-):-):-)

no to po jednym my pijaczki:-):-):-)

zaklepuje ten pierwszy czerwony :rofl2: ...mjami, ale bym sobie golnela taki... beti ty to nam chcicy zawsze narobisz :-D ....ale zaraz zaeraz,...mam gdzies ja czekoladki z whiskey :rofl2: hehehe...
hhhmmmm... mjami... dobre :tak::-):-):-)

oooo nieeee ja tez chciałam ten czerwony:-p:-p:-):-):-) hehe
no dobra wezmę zielony:-):-):-)
daj czekoladkę z whisky:-):-):-):-)

te to muszą smaczniutkie być:-):-):-)

łłłłłłłłłooooooooo... beti wygladaja rewelacyjnie :tak:
musimy sie wybrac jakos na jednego co ?
rozgladalam sie dzis u Was beti po lokalach... jest gdzie isc na kawe czy drina ;-) Wczesniej jakos niezauwazalam u Was nic :sorry2: Nie powiem ci ulicami ale pare lokali fajnych sie wydawalo :tak: A Twoj gdzie bedzie? :-)

reklama
coś Wam puszczę do tych drinków na rozluźnienie po całym tyg pracy:-):-):-)
generalnie nie jest to mój typ muzyki, rzekłabym diametralnie różny:-):-):-)ale podoba mi się:-):-)

[video=youtube;pvazJPZqxus]http://www.youtube.com/watch?v=pvazJPZqxus[/video]

Do góry