reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

To dawaj do mnie ja juz mam chyba ze 2 tyg wiosne kwitna kwiatki nawet juz zakile u sasiada i te wszystkie male dziwaczne kwaitki,ptaszki cwierkaja ,pranie na dworze.A z Kayi urodzinkami rozpoczynamy sezon grillowy robie roczek na dworze a jak bedzie padalo to wysle J.po taki namiot ogrodowy i bedzie git:-):-):-)

reklama
hej kochane:-)
koles z transportu bedzie za pol godz:-)
w koncu bede miec mebelki:-)
ja dzis okna mylam zmoim :-)
nie bojcie sie wszystko pod kontrola bylo:-):-)
no pogoda to rzeczywiscie super:-):-)
dobra mykam poki co jak cos to jeszcze wpadne
beti fajne zdjatko na nk:-)
befatka fotelik juz dawno kupiony no ale rzeczywiscie koles jakis psychol no gdzie 200zl no przebolec nie moge,bo przeciez udalo mi sie zalatwic za 25zl od godz a to nawet god znie bedzie,

Marzenko ciesze sie ze sie Wam uklada.Prawie pelnia szczescia tylko jeszcze Danielka brak.No i oczywiscie internetu;-);-)

A ja tu znowu sama buszuje:-(
Milej soboty

Witam mamcie :-):-)
jak wam mija niedziela??
u nas na blogim lenistwie :-D:-D
dzieciaki wariuja az mam dosyc....ale za godzine idziemy na kawe do znajomych...
zycze milego popoludnia :-)

witajcie mamusie:-)
ja juz po obiadku u tesciowej,oczywiscie przed obiadem zajechalismy do lidl i tesco na zakupy bo to taka pora ze malo ludzi hehe a mama myslala ze my juz do szpitala jedziemy hehe:-)
na deser zjadlam sobie loda osttanio mam taka ochote na lody ze szok:-):-)
pokoj goscinny juz gotowy,ladnie wyglada,nie mialam w planach ale postawilam jeszcze komode bo jkaos tak pusto mi bylo bo stalo tylko lawa i kanapa,a teraz jest ladnie:-)
a ja dzis bylam 4 razy w nocy na wc no szok zadko mi sie tak zdarza,ale to moze przez wczorajsza cole:-):-)
jest tu kto?

reklama
Witajcie kobitki :-)
co tam ciekawego u was??
cos maly ruch ostatnio tutaj :baffled::baffled:
u nas oki,wlasnie zaliczylismy spacerek ale wiecej ganiam za mlodym niz spaceruje :tak:
wlazi ludziom na podworka,ucieka a jak go gonie to tylko sie glupio cieszy :-D:-D
Hania poszla pod blok pojezdzic na hulajnodze :-)...mezus w pracy znow do 23....
z rana bylismy w miescie na zakupkach w biedronce i na poczcie i tak dzionek leci:-)
na obiadek zrobilam frytki i rosolek ze wczoraj :-)
no nic nie ma nikogo to milego popoludnia
pisac laski pisac....:tak::tak::tak:bo watek obumiera hihihi

Do góry