reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

marzenka jakie plany?? ja nic nie planuje ..., moze podjade z mezulkiem, synkiem i psem nad jeziorko, pewnie do rodzicow tez wpadniemy... kurde ten "dlugi" majowy weekend wcale nie jest taki dlugi w tym roku :sorry:

dobra ide szykowac sie z bablem na spacerek, koniec na dzis sprzatania i gotowania :tak: marzenka tez odpocznij

wiec do wieczorka!

reklama
a wogule to ile w tym roku dni,hmm niech zerkne:-)tylko 3 dni;-)leeeeeee to nie dlugi weekend,no to moj to ma dobrze bo u nich jest tak ze jesli swieto przypada w niedziele to pon maja jeszcze wolny jak dobrze kojarze:-)
larvunia wlasnie teraz odpoczywam przy laptop i obok mam synka w wozku jeszcze se spi:-)
korzystam poki mojego nie ma,w koncu mam chwilke zeby na bb pobuszowac.......ma ktoras z was kwiatka begonie?bo ja mam stala mi na parapecie,ale postawilam ja w miejscu niedostepnym od slonca i niewiem,caly czas cos nie tak z nia,kwiatki ok ze przekwitaja ale liscie mi schna:wściekła/y::wściekła/y:
tak samo ten fiolek alpejski jak postawilam n aoknie a tam duzo slonca padalo to mi kwiatki opadaly i teraz go postawilam na mikrofali wysoko gdzie nie ma slonca ale kolo okna i widze ze ok jest,no ale co z ta moja begonia:wściekła/y::wściekła/y:

......ma ktoras z was kwiatka begonie?bo ja mam stala mi na parapecie,ale postawilam ja w miejscu niedostepnym od slonca i niewiem,caly czas cos nie tak z nia,kwiatki ok ze przekwitaja ale liscie mi schna:wściekła/y::wściekła/y:
tak samo ten fiolek alpejski jak postawilam n aoknie a tam duzo slonca padalo to mi kwiatki opadaly i teraz go postawilam na mikrofali wysoko gdzie nie ma slonca ale kolo okna i widze ze ok jest,no ale co z ta moja begonia:wściekła/y::wściekła/y:
Ja nie pomoge mam jednego kwiatka w domu dracene juz zdychała ale ja przesadziałam obciełąm na łyso bo była wyschnieta i postawiłam na parapecie blisko kompa gdzie kłade łape -wkurza mnie tam strasznie ale to było zamierzone bo przynajmniej pamietam zeby ja podlac chociaz raz na 2 tyg:sorry:

My wróciłysmy po 2godzinnej włuczedze byłam na solarium 5 min bo pierwszy raz od 2 lat.Polezałam posłuchałam muzy ach jak mi tego barkowało:happy::happy::happy:Pózniej poszłam z pędrakiem do parku pochustała sie i zasneła a mama buszowała po sklepach:-D:-D:-D
Larvunia to dałas czadu z tym prasowaniem heheh ja lubie prasowac ale nie prasuje bo szkoda mi zycia na takie duperele i prasuje jak musze a tak to koszulki wieszam na wieszakach i sa niepogniecione(w miare):-D:-D:-DNo leniwe babsko jestem nie ukrywam

A i dziekujemy za pochwałki naszego avatra:)

Ostatnia edycja:
kochane a ja teraz z wami bede jeszcze czesciej:-)bo teraz mam neta na 2 kompy jednoczesnie:-)w koncu nie musze sie prosic mojego zeby mi dal dojsc do kompa he hehehehe:-)
dobra ide dalej prasowac,a potem mykam do sklepu kupic udka obiad jutro:-):-)

A my ze spaceru wlasnie wrocilismy, mlody szedl sam ponad 2 godziny padl pod blokiem i chcial juz na rece ale cale szczescie ze pod blokiem a nie w 2giej czesci wiochy bo niesc bym go nie chciala... wozka niechcialo mi sie z piwnicy targac dzis

no befatka ja tez dawno na solarium nie bylam... co do prasowania to ja mam zawsze zbyt pogniecione ciouchy azeby nie prasowac... :eek: chyba za bardzo mi pralka je wiruje... zle ustawiam moze :sorry:

marzenka to tak jak ja teraz masz, ja tez na dwa kompy, tzn moj ma kompa a ja lapka :-p

dobra pedze kolacyjke montowac, dzis mlody je buleczke z szyneczka + herbatke owocowa. Dzis dzien bez butli na noc... zobaczymy jak mi pojdzie

hello,my tez po spacerku bylam wbiedronce kupilam fajne plastikowe pudlo taki jakby kuferek na zabawki super i za 15 zeta :tak::tak:
mlodzik juz wykapany i obciety :tak::tak: zjadl pol kanapki z wedlina i teraz bawi sie autami

ide bo musze hance wloski umyc :-):-)

a ja tez nie prasuje nie chce mi sie :-D:-D

fajnie wam ze macie 2 kompy my tylko jeden stacjonarny i na 3 osoby :tak::tak:

dziewczyny meldujemy się już w domku!!!!!!!!!!!!!! będę miała więcej czasu to was poczytam. u nas już dobrze byliśmy nawet na spacerku.pozdrawiam

dziewczyny meldujemy się już w domku!!!!!!!!!!!!!! będę miała więcej czasu to was poczytam. u nas już dobrze byliśmy nawet na spacerku.pozdrawiam

Hej !!! no super ze jestescie juz w domu zdrowi....
a co to bylo malutkiemu ze musieliscie isc do szpitala??

pozdrawiam !!!:-):-)

reklama
a ja nic nie zrobilam,maly mi dopiero zasnal plakal caly czas az w koncu dalam mu tego czopka i spi,a ja teraz szybko sprzatc bede bo jutro raczej nie bedzie mi sie chcialo zranca.dobranoc

Do góry