reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

hehwhehehehheeh taaaa zboczency ;-) befatka ja licze na to wlasnie heheheheh, zartuje, na poczatku sie balam ale pies wyczai kazdy krok i warczy jak nie widzi wiec chyba by sie bal ten ktos. No nie mialam jeszcze nieproszonego goscia w lesie w tym samym miejscu co ja ;-) z reszta tu z wiochy kazdy pedzi do miasta a nie do lasu :-D albo stoja przy agapie i chleja te exkluzywne winka :eek::confused2:;-):-)

magda wyjechal tylko na niedziele, ale zeby byc na gieldzie na 6.00 rano to musial wyjechac na noc :-( no i wroci pewnie w nocy dzis... ehhh...

marzenka WSZYSTKIEGO NAJLESZEGO!!!!!!!!!

reklama
dziekuje kochane:-)
hehe ja to sie zawsze po lesie sama balam chodzic,jak czasem mialam ochote to szlam ale nie za daleko i co chwila zerkalam za siebie hehe,ja sobie to przypomne to smiac mi sie chce:-D:-D.
befatka u mnie tez to samo kiedys bylo z zakupami,teraz to moj sam przewaznie robi zakupy tylko z bardzo dokladna lista hehehe:-):-)no ale jesli chodzi o lazenie po miescie i po sklepachc to zapomniec moge:wściekła/y:
my juz po obiadku,ide zaraz sie przeplukac i czekamy az maly sie obudzi bo zasnal sobie w najlepsze:-):-)a potem spacerek:-)
buziaczki kochane

Heya
My juz w domu chciałam młodej butki kupic byłam w sklepie sportowym znalazłam fajne najeczki ale numery zaczynały sie od 6 a mojam 5 a czasem 4 i dupa wiecej nie mogłam pooglądac bo oczywiscie stary wscieklizny dostawał:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::crazy::crazy::crazy: bo duzo ludzi, bo on musi isc spac bo do pracy i takie tam wkurzyłam sie i wyszłam.Jutro pójdę z mała sama i cos poszukam
Matko dlaczego ja jeszcze prawka nie zrobiłam :szok::szok::baffled::baffled: chyba od wrzesnia zapisze sie na
kurs

W kazdym razie złosc mi juz przeszła,młoda spi ,Jacek spi to i moze ja sie kimne narka

hello my dopiero zjechalismy
mlody zasnal w aucie i spi ubralam mu pizame i juz....

moj mezowaty chodzi ze mna po sklepach i nie marudzi :no::no:
czesto chodzi sam na zakupy z kartka :tak::tak:

a to fotki hani i jej kumpli :-D:-D

spadam narazie

marzenka wszystkiego naj naj :-):-)

Załączniki

• zdjecie 001.jpg
    zdjecie 001.jpg
    36,2 KB · Wyświetleń: 33
  • zdjecie 002.jpg
    zdjecie 002.jpg
    45,7 KB · Wyświetleń: 25