reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

Hello
Mój nienawidzi jak sie go pytam np.czy na kanapki do pracy woli łososia czy szynke nienawidzi podejmowania takich decyzji.(ale jak pytam o piwo to wie co powiedziec):eek::baffled::shocked2:Wiec ja sama decyduje a jak puźniej jęczy cos mu nie pasi to ma pecha.:-D:-D:-DTeraz jak ma na cos ochote to sobie sam wybiera.W markecie ja steruje wózkiem sklepowym a on i Kaya podziwiaja np Agd:-D:-DNo trzeba isc na kompromis:-):-):-)

reklama
dzien doberek !!
my wstalismy dzis o 7:40 mlody jak zasnal po 19 tak spal do teraz fakt rzucal sie troche krecil budzil ale spal :tak::tak:
u nas cos pochmurno dzis...ide zaraz zrobic pranko nastwiac zupke dzis grochowka:tak:

Befatka moje fotki to z Pszczewa :tak::tak:nad jeziorkiem...mam tam babcie :-)

milego dnia zycze !!!

czesc
tiaaaa a moj niespi od 5.30 :wściekła/y:
masakra a jak bedzie lazic do szkoly to na przekur bedzie wstawal poewnie o takiej porze zeby sie spozniac... a ja teraz bym z checia dluzej pospala! NIby ubralam mlodego i polozylam sie dalej spac, ale takie spaniem jednym okiem to nie spanie... co chwile wstawalam bo krzyki z pokoju dochodzily :baffled:

dobra ide sniadanie zrobic, ,mlodemu juz dalam 80ml mleka co by zglodu nie padl heheh

magda u nas tez cos pochmurnie

cześć dziewczynki:-):-):-)

wyczytałam ,że Marzenka miała imieninki wczoraj

WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO KOCHANA:-):-):-)
zaraz poczytam resztę, jak mi dadzą od poniedziałku:baffled:

ja neta miałam tak kiepskiego przez weekend, że wejść na strone to czyste szaleństwo:wściekła/y:
a wczoraj byliśmy w Gorzowie kupić nowąpralkę, bo stara zrobiła bunt i przestała wirować

ide po kawuche i poczytam resztę

Witam my po spacerku zaszlismy do kumpla na kawe i do sklepu :-)

beti fajnie ze wpadlas czytaj bo masz chyba sporo zaleglosci :tak::tak:
jaka pralke kupilas jaka firma??

milego dnia

Hello
My własnie zwlekłysmy sie z łózka u nas pada:-:)-:)wściekła/y::wściekła/y:Jest szro buro i ponuro dobrze ze mój kochany przyjechał i zdjął pranie z dworu normalnie dumna jestem z niego hihihi.

Madzia domysliłam sie te fotko wasze to nie z lubniewic ale masz fajnie z tą babcia pewnie za dziecka bardzo lubiłas do niej jezdzic co??
Larvunia 5,30o w morde!!!:-D:-D:szok::szok:Dobrze ze moja nie jest takim rannym ptaszkiem -poszła po mamusi i jakbym jej teraz o 10nie obudziła pewnie by spała do 11. No i padła wczoraj o 22
Witaj Beti....

Dobra spadam zrobic sobie sniadanko bo mój głodomor juz butle osuszył

Ostatnia edycja:
befatka moj mezulek tez lubi pospac i ja tez wiec marcelek po kim poszedl ?? chyba po moim tacie bo lkurde moj tatko juz nie spi od 5 nawet w weekendy :szok:;-)

dziewczyny mam niedaleko park z dinozaurami... powiedzcie czy moj marcelik bedzie sie cieszyl z takiej wycieczki? czy za wczesnie? kurde bylam juz z nim kiedys jak byl jeszcze w glebokim wozku, chyba rok temu rowno i raczej to byl spacer dla nas starych a nie dla takiego babla ;-)

reklama
hej a ja juz wrocilam z dworu i zla jestem na maksa
frown.gif
frown.gif

wiec tak poszlismy z szymkiem po hanie odrazu wzielam zabawki do piasku i po przedszkolu chcialam isc na plac,ale hania najpierw przyszla do domu po picie dla szymka bo goraco,
a ten zaczal sie drzec jak ona poszla do domu ja z nim do piasku a on taka arie odstawial ze szok !!!
i ciagnal mnie do domu wiec wzielam go i wrocilam do domu posiedzialm jakies 10 minut i jak m wychodzil do pracy to wyszlismy razem,on pojechl do pracy a my na plac ale jak szymek zobaczyl ze ojciec pojechal to ten w taki sam ryk jak przedtem ja na plac a on wrzeszczy i ciagnie mnie w strone ojca...
frown.gif

poszlam na lawke chcem wyjac zabawki z worka a ten sie drze i szarpie za worek wiec znow wrocilam do domu !!!
nie wiem co sie dzis z nim dzieje nigdy tak nie robil wrecz cieszyl sie ze idzie do piachu a dzis krzyczy jak opetany i ciagnie do domu !!
i teraz siedzi i gapi sie w bajki pozniej sprobuje jeszcze raz wyjsc pod blok bo cieplo to szkoda w domu siedziec ale zla jestem jak nie wiem...normalnie tak sie darl jakby go ze skory obdzierali !!!
aj sie rozpisalam..
tongue.gif

Do góry