reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

dziewczyny mam niedaleko park z dinozaurami... powiedzcie czy moj marcelik bedzie sie cieszyl z takiej wycieczki? czy za wczesnie? kurde bylam juz z nim kiedys jak byl jeszcze w glebokim wozku, chyba rok temu rowno i raczej to byl spacer dla nas starych a nie dla takiego babla ;-)

hej,pewnie masz na mysli park w swierkocinie :tak::tak:
ja mam zamiar sie tam wybrac z moja ekipa jakos maj-czerwiec ....
mysle ze juz by sie interesowal tymi stworkami :tak:....

ogladalam na necie strone tego parku bardzo fajnie tam jest i plac zabaw zrobione dla dzieciakow i karuzele mysle ze warto
:tak:

reklama
magda czyli nie bylas tam jeszcze, zaluj :-) mi sie podobalo, tylko tak za czesto jakbym chodzila to nudno by bylo. NIe pamietam po ile sa bilety... :eek:. Kiedys tam jezdzilam i wode opychalam babce w tej co kiedys pracowalam, ciekawe czy parasole jeszcze odmnie ma :-D bo dawalismy przy zakupie wiekszej ilosci nazwa pasowala nawet do mojej bylej firmy "jurajska", heheh ale reklame walnelam :laugh2:
magda sluchaj jak bedziesz sie wybierac to ja niechce nawet myslec ze mi nie dasz cynku i pojedziemy tam razem :tak: KONIECZNIE!

co do szymka... chyba ma bunt 2latka juz :sorry: uroki dzieci hehehe, ciekawe kiedy moj bedzie takie cyrki odstawiac, teraz jak probuje cos wymusic to ja nie reaguje a mu po 2 sekundach przechodzi, gorzej jak mu gadam ze NIE albo NIEWOLNO to on w tedy bardziej nogami tupie :sorry: Ale jeszcze rzadko mam takie sceny, przewaznie to sie usmiechnie i robi co chce bo rozbraja usmiechem wigole sie nie chwale to smieszek po ojcu :tak: bo ja raczej nie bylam taka :sorry:

Larvunia a wy w domu nie na dworze??

kurde pytam malego czy idziemy do piasku a ten tylko kiwa ze nie :no::no:
nie wiem o co mu dzis chodzi mam siedziec caly dzien w domu :-:)-(

ty mowisz z toba do tego parku ja mam juz zamowienie zrobione hihi
jedna kumpela dziecmi ze skwierzyny chce ze mna jechac
i wujek ze swoja rodzinka tez mowi zebysmy razem sie tam wybrali :tak::tak:
to ile razy mam tam jechac??...:-D
:-D

nie nie nie... kochana to nie to :-D
ty mi link dalas na zoo safari a ja pisalam o parku dinozaurach tez w swierkocienie...czekaj znajde jakis link

a patrz! heheheh to jest w nowinach wielkich hehehe swierkocin to wioska obok :sorry: to z rodzinka jedz do tego zoo a ze mna do dinozarow :-p

reklama
Park Dinozaurów. Leśna ścieżka edukacyjna. Nowiny Wielkie. koxchana ja do zadnego zoo nie chce :-p hhehehe zeby mi malpa dziecko porwala hehehehehehe, wole sztuczne dinozaury ogladac a i dziecko ma atrakcje tj odkopywanie kosci dinozaura sama odkopywalam rok temu :-D i nawet mam gdzies zdjecie jak moje dziecko w jajku siedzi dinozaura...zaraz poszukam jak sie uda i wkleje

Do góry