reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

dobry dzien :-)
ja juz po porannym bieganku :tak: teraz kapiel sobie szykuje a na sniadanie mam dzis heh pizze mojej mamy roboty :-D wczoraj nam dala jak wrocilam z pozniania, ale nie chcialam juz jesc tak pozno wiec na sniadanko zjem, mjami mjami :laugh2::laugh2::laugh2: no a jutro nie 10 min bede biegac a chyba 20 zeby te pizze spalic :sorry: wiecie ja narazie max 10 min wytrzymuje biec bez ustannie i to tak nie za szybko :sorry: Ale widze [postepy juz jak mam maxa i sie zatrzymuje to szybciejdochodze do siebie niz na poczatku :sorry: wczesniej to chcialam sie polozyc a teraz spokojnie wracam do domku :tak: i mam nawet sile wejsc na moje 3cie pietro :rofl2:

reklama
Larvunia podrzuc tu kawalek pizzy uwielbiam :tak::tak:
ale dobra jestes badz dalej wytrwala i biegaj
a babelek biega razem z toba?? :-D:-D....
mnie tez by sie przydalo ..troche sportu ale len taki ze mnie hoho..no i jakos glupio biegac w kolo bloku :-D:-D

dobra ja juz po kawie to uciekam narazie papa

nie kochana babelek zostaje z tatusiem i sniadanko mi montuja :tak: albo kurna nic nie robia i czekaja az ja wroce i im sniadanie pod nos podstawie ;-) faceci...

hej kochane:-)
ja tylko tak na moment:-)
po wczorajszek kapieli juz znacznie lepiej sie czulam,na noc wzielam sobie paracetamol i dzis obolalej piersi juz nie ma:-)
jestem jak nowo narodzona:-)
dawidek wczoraj zasnal o 22 troche nam pomarudzil znow nie mogl zasnac,az w koncu zasnelam razem znim:-)
o 4 sie przebudzil zaczal mi plakac to ja szybko mleczko bieglam robic by tylko mojego nie obudzil bo biedac chodzi ciagle nie wyspany a spi w 2 pokoju ale i tak sie budzi,ja tu gotowa do karmienia a ten w najlepsze spi,potem sie przebudzil na chwilke pojeczal to go wzielam na raczki i przytulilam a ten zasnal szybciutko:-)dziwne bo to jego godz na jedzonko :-Dkurcze kiedy on bedzie przesypial cale choc 6 godz:-D
mykam,idziemy do lekarza na kontrole,sliczna dzis pogoda:-)
do pozniej
a tak wogule to ja na spotkaniu 9go bede najmlodsza:wściekła/y:

cześć laski:-)
widze, że nas przybyło:-)
poczytałam:-)
chce sie wytłumaczyć za weekend:sorry::sorry::sorry:
normalnie w tyg nie zabieram lapka do domu, bo mi sie nie chce go codziennie pakowac i rozpakowywac, w piatek zabieram na weekend, ale teraz jak na złość nie miałam neta, tzn raz był raz nei było, ale żeby wejść na strone jakąkolwiek to już awykonalne było:crazy:
o spotkanku pamiętam:-)i będe:-):-)
Madzia jak będziesz w mieście to zajdź do mnie:-)
Larvunia zgubiłaś mojego phona?:-p:-p:-) no na Długim to byśmy się napewno spotkały:-):-)
Marzenka jak cycuszki? i Dawidek?:-)

a tak w ogóle to pozdrawiam wszystkie dziewuszki:-)

hej my w domu ale goraco
bylam na ryneczku,Beti witaj w koncu jestes :tak: nie wiem czy czytalas pisalam jak masz dojechac do domku na glebokim bo ja wyjezdzam w sobote i wracam dopiero chyba w piatek to mnie nie bedzie na necie :no::no::no:

Mawrzenka ktos musi byc najmlodszy hehe a druga w kolejce to chyba jestem ja hihi (26)
pozniej zajrze ide obiad szykowac papa

Ostatnia edycja:
ale skwar na dowrze :baffled: bylam wlasnie z psem na siku, masakra.
mlody spi od ok 14.00 jak wstanie i zjemy obiadek to idziemy na spacerek. Byla u mnie kolerzanka :-) w koncu ktos mnie odwiedzil :-p heheheh od 10.00 siedziala do teraz, ale sie nagadalam az odzylam :-)
ide ogarnac mieszkanko, bay

reklama
U nas dziś tak piękna pogoda że szkoda w domu siedzieć. cały ranek byliśmy na dworze teraz przyszliśmy na obiadek i koło 16 znowu na spacerek dzieciaczki dotlenione lepiej śpią:-). Ja na weekend majowy wyjeżdżam do rodziców wolałabym posiedzieć z Piotrkiem i chłopakami ale Piotrek pracuje te trzy dni więc samej będzie smutno w domku. a wy co planujecie??

marzenka i jak po kontroli???

To ja gdzieś będę po środku z tym wiekiem:-p

Do góry