reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

Witam mamusie !!!
u nas slonecznie
chcialam sie pochwalic ze zostalam dzis ciocia
smile.gif

kuzynka urodzila o 5 rano corke ma 53 cm i 3600 kg
smile.gif

zycze milego dnia !!!

reklama
Witam po przerwie
ja dalej walcze z kompem i mam troche dosc....:zawstydzona/y:Larvunia witaj w klubie.tez sie z moim poklocilam:-:)-:)-(oczywiscie z wlasnej glupoty:wściekła/y:a teraz do niego wydzwaniam a on nieodbiera....szlag....
Magdamir gratuluje!!!!!!!!!!!!!!!
Marzenka wspolczuje.mojemu tez cos jest oi tez czopkami sie ratujemy.
ja niedlugo wychodze z terrorysta na spacerek.a pozniej grill:tak:a za tydzien chyba przeprowadzka!!!!tak na 90%:-)

:-)
larvunia co ty taki ranny ptaszek,tak rano aty juz po bieganiu,no no widze kochana ze robisz postepy:-)
asia no wkoncu zawitalas:-Dmialam wlasnie sie pytac gdzie ty sie podziewasz.
widzisz jak te czopki nam ratuja zycie,bo przeciez idzie zwariowac od tego placzu zwlaszcza ze niewiadomo jak pomoc,skoro nic nie pomaga:wściekła/y:
dawidek wlasnie sobie lezy kolo mnie,lezal sobie dzis 2 godz z gola pupa,rany ale siusial:szok::szok:,nie nadarzalam z wymiana pieluch:szok:no ale duzo pije,niech chlopak pije bo upal niesamowity.
madzia no to gratulacje,fajosko:-):-):-):-)
co dzis porabiacie?
bo ja zaraz bede sie szykowac do wyjscia,na 14 mamy byc u mamy na obiedzie:-)heh przynajmniej ja mam dzis spokoj:-):-)a u mamy to juz dawno nie bylismy na obiedzie:-)a potem pewnie pojde se na spacerek,pochodze se po miescie albo posiedze na podworku:-)
ok mykam bo nie zdarze sie uszykowac jak zwykle:-)
aha dziewczyny jakies cholerstwo mi wychodzi na dloniach,smaruje neutrogena pomaga ale zawsze wieczorem wychodzi mi cos i strasznie to wyglada,no jak zwykle cos....
buziaki.milego dnia

hello,u nas zaraz obiadek a pozniej jedziemy do Pniewa :tak:
jakas imprezka tam wiec pojedziemy

milego dzionka!!!!

pozdrawiam nudzace sie dzis... i "samotne"... facet przed kompem a ja kisze sie w domu....
masakra!
mlody wstanie to spadam sama gdzies z Babelkiem... bo oszaleje!

pozdrawiam nudzace sie dzis... i "samotne"... facet przed kompem a ja kisze sie w domu....
masakra!
mlody wstanie to spadam sama gdzies z Babelkiem... bo oszaleje!

skad ja to znam
moj tez mnie dzis wnerwia albo spi albo siedzi i i ma fochy :wściekła/y::wściekła/y:
jakby mial dostac okres :-D:-D

chcem jechac to znow marudzi ze tam bedzie duzo ludzi,nie bedzie gdzie mial zaparkowac i takie tam wrr.....zaczyna mnie to wkurzac....

ale ma jechac i juz mam dosc siedzenia w chacie!!!!

Larvunia glowa do gory musimy to jakos przezyc hehe :-):-)

magda wczoraj nie zdążyłam odpisać w Pniewie ma być Dżem tam gdzieś koło tego czołgu:baffled:

marzenka a jakim czopkami się ratujecie i na co są??

Ja wczoraj zajdałm jajko i Cypuś płakał a raczej wrzeszczał od 16 do 20;30 średnio co 10 minut a potem padł i spał do 2 ale się wymęczyłam już nigdy jajka nie tknę już nie lubię jajek.

My jesteśmy u rodziców a ja już tęsknię za Piotrkiem i najchętniej wróciłabym do domku tylko że jego więcej nie ma niż jest przez ten weekend i siedziałbym tam sama ale mimo wszystko jakoś odwykłam od wyjazdów jak już jechać to wszyscy razem albo siedzieć w domku (rany chyba się starzeje:szok::szok:)

Hello,my juz wrocilismy
nie bylo nic ciekawego w tych Pniewach jak dla mnie....za to muszki zarly jak oszalale :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Aga widzialam twojego mezusia tam hihi....
a o dzemie to ja wiedzialam.....

papatki laski zajrze potem :-):-)

reklama
my juz w domku,
jezyk te czopki nazywaja sie vibucol czy cos takiego one sa na recepte raczej,a jak ten nie pomorze to wtedy paracetamol mam dodatkowo dac,
asia ty za tydzien przeprowadzka a masz w planie nasze spotkanko no bo tez za tydzien:-)

Do góry