heheheheh w wiesz kiedy ja pilam alkohol ostatnio?? w ciazy wzialam 3 lyki i mnie cofnelokochana ja po szampanie to mam odlot wystarcza mi dwa kieliszki i mam swiraale lubie.
..

laski no i co u mnie za tydzien czy jak ??
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
heheheheh w wiesz kiedy ja pilam alkohol ostatnio?? w ciazy wzialam 3 lyki i mnie cofnelokochana ja po szampanie to mam odlot wystarcza mi dwa kieliszki i mam swiraale lubie.
..
Witam w klubieAle sie babolki rozszalały teraz założą kółko mamy bąbelkowej i bedą sie spotykały co sobota
A do mnie tez zapraszam i wszystkie moga zostac na noc miejsca fulllll
Larvunia ale sie usmiałam z przygody z autem ja tez bym pewnie tej maski nie otworzyła heheheh
Madzia no kurde zaczynam załowac heheh kółko
bąbelkowej mamy kusi
kupisz laptopa jak mi mezulek ;-)a gdzie nam Beti wcielo??....
ja tez juz powinnam isc do wyra bo plecki bola a siedze moj sie smieje ze maniak jestem i juz
ciagle z hania klocimy sie o kompa...tak na zmiane raz ona raz ja.....
co to bedzie jak szymek podrosnie.....