reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

kochana ja po szampanie to mam odlot wystarcza mi dwa kieliszki i mam swira :-D:-D:-D ale lubie.:tak:..
heheheheh w wiesz kiedy ja pilam alkohol ostatnio?? w ciazy wzialam 3 lyki i mnie cofnelo :baffled: hehehehe, trzeba nadrobic nie hehehehe..., ale ja tez duzo nie wypije bo bym chyba umarla..., ale smak szampana...mjami... chyba se kupie i wydydlamy jak sie spikniemy ;-)

laski no i co u mnie za tydzien czy jak ??

reklama
Witam w klubie:-D:-D:-DAle sie babolki rozszalały teraz założą kółko mamy bąbelkowej i bedą sie spotykały co sobota :-D:-D:-D
A do mnie tez zapraszam i wszystkie moga zostac na noc miejsca fulllll

ale jazda !!! heheheh... "kolko mamy babelkowej" hehehhe... wiec kiedy sie spotykamy na tym kolku babelkowym ??? heheheheheh :cool2:

larvunia jak to nie klopot to ja bede :tak::-D
wezme tego szampana ze soba jak cos :tak::tak: moze jakies ciacho upieke co??..jak mi wyjdzie hehe....

Befatka kurde musisz tak daleko mieszkac??....:angry::angry::angry:

Kasia jak cos to daj znac jesli chcesz to zapraszam na kawe moze byc nawet do poludnia bierz mala i wpadaj :tak::tak:...

Larvunia ale sie usmiałam z przygody z autem ja tez bym pewnie tej maski nie otworzyła heheheh

Madzia no kurde zaczynam załowac heheh kółko
bąbelkowej mamy kusi :-D:-D:-D:-D:-D

wiecie co ja mam tyle oowiazkow w domu a siedze tutaj, normalnie maniaczka... eeehhh...
befatka jak mala?? smara jeszcze? ...no i napisalam ci gdzies nizej o autku...nie wiem czy czytalas...

Larvunia ale sie usmiałam z przygody z autem ja tez bym pewnie tej maski nie otworzyła heheheh

Madzia no kurde zaczynam załowac heheh kółko
bąbelkowej mamy kusi :-D:-D:-D:-D:-D

befAtka ale pare osob probowalo.. i kurde jakby zaciela sie... odblokowalam z przodu podniosla sie na 10 cm moze i dalej ni hu hu... masakra

Kasiula dobranoc:-)jakbyś miała ochote na drineczka , to wiesz gdzie mieszkam:-)zapraszam:-)
Madzia jak chuda nie będzie miała innych planów to bym ją wzięła:-)
Befatka , a za 3 tyg jesteśmy u Ciebie:-D:-D:-D
Larvunia ja już stęskniona za Marcelkiem i jego uśmiechem więc się pisze:tak:
Marzenka jak tam mój ulubieniec?:-)

na tv4 leci film :płytki facet" idę poogladać:-):-)
tymczasem
buziaczki:-)

No to niezle
Mała juz nie ma glutków tylko troche pokasłuje od czasu do czasu.Rozrabia az miło .Dzis przespałą obiad 3h spała i własnie opendzlowała swoja porcje.Teraz próbuje nawiac z krzesełka

a gdzie nam Beti wcielo??....:confused::confused:

ja tez juz powinnam isc do wyra bo plecki bola a siedze moj sie smieje ze maniak jestem i juz
ciagle z hania klocimy sie o kompa...:-D:-D tak na zmiane raz ona raz ja.....
co to bedzie jak szymek podrosnie :-D
:-D...
..

reklama
a gdzie nam Beti wcielo??....:confused::confused:

ja tez juz powinnam isc do wyra bo plecki bola a siedze moj sie smieje ze maniak jestem i juz
ciagle z hania klocimy sie o kompa...:-D:-D tak na zmiane raz ona raz ja.....
co to bedzie jak szymek podrosnie :-D
:-D...
..
kupisz laptopa jak mi mezulek ;-)

Do góry