reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

no pyrki juz wstawilam....

Befatka zauwazylam na fotkach na nk ze nosisz mini...:tak:...
kurka fajna ta miesznka fotek w podpisie zdolna jestes :tak::tak:;-)

marzenka fajny ten twoj hrabia jakis taki duzy na tej fotce wyglada a w rzeczywistosci to taka mala istotka-kuleczka hehe :tak::tak:

reklama
Madzia tak na szybko Hania w galerii, Szymka postaram się poźniej:-)

kochana wlasnie kuklam..dzieki ci dobra kobito...hania jest zadowolona dzis ogladala fotki podobaja sie jej i pytala kiedy pojdziemy do tej cioci??...:-D:-D:-D

jeszcze raz dzieki...
spadam na obiadek

cześć dzierwczyny jestem i ja nocke miałam koszmarną Cypuś budził się co 1-2 godziny:szok::szok: zresztą oatatnio bardzo źle mi sypia i zastanawiam się czy na noc po kąpieli nie dac mu butli z mleczkiem modyfikowanym a potem już normalnie karmić cycem, bo wymiekam i chodze zła niewyspana i w ogóle nie mam na nic siły i łapię doła -- mega doła.

A w ogóle to chciałam się pochwalić że od października idę na magisterkę do Gorzowa już się nie mogę doczekać:-):-):-)

jak będę miała więcej czasu to poczytam co tam u was

beti a gdzie ty pracujesz?? bo ja często jestem w Międzyrzeczu więc mogłabym zajśc po płytkę nie musisz jej pocztą wysyłać

jezyk a moze on sie nie najada..i dlatego tak czesto sie budzi..moze to dobry pomysl z tym mleczkiem..mozesz sprobowac....moze akurat bedzie spal dluzej po nim...
ja cie rozumiem bo symon tak samo wstawal co godz-dwie to byla masakra i to przez dlugi okres....wiec musisz to przetrwac :tak::tak:

no i gratuluje ze wybierasz sie do szkoly super....podziwiam za checi :tak::tak:

a Beti pracuje tak jakby w domu handlowym wchodzisz tu od tylu od podworka i tam bedzie wisiala tablica ....

jak bedziesz w mcz to wpadnij do mnie :tak::tak: mozemy isc razem....

i czekamy na twoje fotki :tak:

Ja już po obiedzie... przesoliłam jak zwykle kotlety...
Izka po kolejnej porcji leków nie zwymiotowała!

my tez juz zjedlismy
oczywiscie szymon tylko podziobal :tak::tak: i narozwalal ziemniaki na lozku :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:...

Kasia widzialam ze dzis szalejesz z praniem hihi :-D:-D
moze juz Izce przechodzi pomalu,pewnie leki juz swoje robia
:tak:
....

No szaleje bo juz do lazienki nei szlo wejsc. Własnie musze to sciagnac i nastepne powiesic....
Ale mnie gardło zaczeło bolec...Bo ciagle Izce spiewam. Ona strasznie to lubi, uśmeicha się i uspokaja jak coś jej fałszuje

Larvunia chyba jednak pojechała...ale pewnie mężuś się będzie spieszył wiec zaraz wróci :happy2::happy2:

reklama
No jestem, zajrzałam na moment, zupka mi się gotuje, mała wyciągła z szafy i chodzi w krawacie mojego do tego moje buty z szafki i luzik:-D przed przyjściem mężulka muszę skoczyć jeszcze po chleb bo wcześniej oczywiście siedziałam w necie:zawstydzona/y: no a co do sukienek i spudnic to u mnie żadkość, najlepiej się czuje w dzinsach;-):-)
KATGEN- myślę także że twojej Izuni momału przechodzi, dobrze jest.
Magdamir- co tam po drugiej stronie porabiasz?

Postaram się coś wkleić jak dojdę jak się to robi, gapa jestem a na kompie to się właśnie doszkalam, albo mój mi może wstawi on to potrafi, dobra spadam narazie.

Ostatnia edycja:
Do góry