reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

reklama
Obawiam się, że będziecie musiały mi jeszcze nieraz życzyć powodzenia:-D.
Magda tak zaciągnęłam ręczny,że nie mogłam go spuścić:tak:. Jak zgasł mi pierwszy raz to tak się zestresowałam, że koniec:-D. Ale placyk pierwsza klasa:tak: i to mnie cieszy. Najbardziej żal mi pięniędzy, które muszę wydać na dokupienie godzin:angry:.

Jesteście kochane i wszystkim dziękuję za życzenia!

Witam z wieczora :-):-)
a co tak tu pusto gdzie jestescie???
moje dieciaczki juz spia i cisza w domu...

Natala trudno zdasz nastepnym razem :tak::tak: no szkoda ale i tak bywa ...a kaski no zal ale jak juz zaczelas to lepiej skonczyc :tak:...
a czemu ty w zg zdajesz a nie w mczu??
no i masz juz date na nastepny egzamin?

Ja kochana kurs robiłam w Świebodzinie bo tam wcześniej mieszkałam. I dlatego zdaję w Zielonej.:tak:
Dzisiaj kupiłam super albumy w tesco i właśnie się bawię z nimi. Uwielbiam takie rzeczy:-). Strona tytułowa już jest. Teraz opalam stare, zniszczone zdjęcia rodziców,żeby było klimatycznie;-).

Witam serdecznie dziewczynki! Dawno mnie nie było ... mam problem dzisiaj ;(( ok. 15:00 dostałam lekkiego plamienia brązowo-różowego i mam do teraz... czym to może być spowodowane ... bardzo sie boję ... a wizyte u lekarza mam dopiero 1 czerwca ... czy któraś z Was też tak miała ??/:no:

Madziarena powiem Ci szczerze,że ja tego nie miałam i daj Boże żeby mnie to ominęło. Współczuje Ci i bardzo się boję za każdym razem kiedy idę do toalety,że zobacze czerwone plamy:-(.

Natalko kurs robilam tu kolo pks?u tych policjantow?
dawidek spi,znow godz mu sie poprzestawialy:-)bo przewaznie od 18 do 20 nie spal a teraz ta godz a on spi:-)i ja razem znim bo spal na brzusiu moim:-)no i 20-30 sie obudzil zmienilam mu pampersiaka cos tam pomarudzil no to ja mu butle bo ta godz i ledwo co zaczal jesc zasnal:-)no i tak se spi do tej pory,ciekawe o ktorej sie obudzi :-)
madzia moj byl ostatnio w inter po mleczko na:-)to kupil od razu 3 opakowania zeby nie jezdzil w ta we wta:-)
a widzialyscie na ulotce tesco pampersy PAMPERS sa w promocji,wiecie moze jaki to rozmiar tam jest?bo ja takich jeszcze nie kupowalam i nie wiem no i ile szt tam jest.mam nadzieje ze wiecie cos na ten temat:-)
beti jak tam monitoring?mam nadzieje ze teraz siedzisz z mezulkiem i cieszycie sie z fasolki:-)
a moj ma sluzbe z srody na czwartek,heh sama bede:-(
chyba se zrobie dzien lenia i przez caly dzien bede sie byczyc w domku.moze wkoncu uporzadkuje ciuchy w szafach bo lekki burdel sie zrobil,no i okna bym w koncu pomyla bo mojemu to sie upieklo deszcz padal:-)

Hejka... ja dziś niby wolne ale siostra jest u mnie więc dzień zajęty... jutro do pracy a pojutrze może sie z Asią spotkamy... tylko ta pogoda taka kijowa, ale jak coś to u mnie posiedzimy...
A Asia mi dziś pisała że jutro już powinna mieć neta więc sie odezwie...
Jedyne co przeczytałam to o egzaminie Natalki kochana mój też już 4 raz będzie podchodzić i właśnie te przymusowe 5godzin najbardziej go boli... Ale za kilka tygodni mają wprowadzić zmiany że 25min sie jeździ a nie 40 i że egzaminator od razu będzie mówił o po[pełnionym błędzie, a ja za 2-3miesiące ide więc sie załapie... Ale te co nie mają a chcą robić spieszcie sie bo po noweym roku teoria ma być masakryczna...
AAAA i wstawiłam fotki, i mam propozycje... My na Młodych mamach mamy tak że komentarze do zdjęć mamy osobno od zdjęć i żeby obejrzeć fotki nie trzeba sie przekopywać przez kilka stron komentarzy... Co wy na to?

reklama
Do góry