reklama
megi17
Mama Zuzi i Pawełka
Hej!!! nie bylo mnie bo musiałam ogarnąć z grubsza mieszkanko, mój wrócił ze służby to zamiast się gibnąć to zasiadł do komputera i klapa,
dopiero teraz się gibnął do wyrka i Zuzanna też zasnęła a ja mam wolne to korzystam:-) Wyszliśmy z małą pół godziny temu na dwór pograć w piłeczkę i musieliśmy się cofnąć bo lujło:-( a niech to
co za pogoda i tak parno jakoś w tym domu
ale cisza aż błogo
Ciekawe jak tam Natalce poszedł egzamin napewno nam póżniej zdradzi:-)
Madziu śliczna ta kruszynka którą odwiedziłaś, ładne fotki :-)

Ciekawe jak tam Natalce poszedł egzamin napewno nam póżniej zdradzi:-)
Madziu śliczna ta kruszynka którą odwiedziłaś, ładne fotki :-)
Ostatnia edycja:
magdamir1- i byłysmy osobno na spacerku a szkoda:-(
Natalka mi zasneła wkoncu była straszna przez ta pogode. Ja robilam pozadek w jej ciuszkach bo urosło jej sie;-)
Kasiula pisała że Izunia całkiem zdrowa juz:-)
Moj Paweł dzis rano pojechał i bedzie w piatek w nocy zawsze w piwerwszy dzien jest najgorzej ze mna nie umiem sie pozbierac jakos. Całe szczęscie juz ten dzien sie konczy
Natalka mi zasneła wkoncu była straszna przez ta pogode. Ja robilam pozadek w jej ciuszkach bo urosło jej sie;-)
Kasiula pisała że Izunia całkiem zdrowa juz:-)

Moj Paweł dzis rano pojechał i bedzie w piatek w nocy zawsze w piwerwszy dzien jest najgorzej ze mna nie umiem sie pozbierac jakos. Całe szczęscie juz ten dzien sie konczy
megi17
Mama Zuzi i Pawełka
Annes może dołącze kiedyś do was i wspólnie wybierzemy się na spacer? Co do wyjazdu twojego to nie martw się jakoś to minie, mój też za 2 tygodnie jedzie i to na 3tygodniowy poligon, też będe sama :-(
Hello,jestem zniklam bo mialam niespodziewanych gosci wujek z cioteczka wpadli na chwile 

annes to moze jutro sie umowimy co ty na to??...gdzies na plac zabaw gdzie ty chodzisz?? megi ciebie tez zapraszam o nas jesli chcesz
...
Szymon sie bawi a hania poszla po loda do sklepu
fajnie ze z Izunia juz dobrze pewnie wyjda ze szpitala wkrotce :-):-)

annes to moze jutro sie umowimy co ty na to??...gdzies na plac zabaw gdzie ty chodzisz?? megi ciebie tez zapraszam o nas jesli chcesz

Szymon sie bawi a hania poszla po loda do sklepu

fajnie ze z Izunia juz dobrze pewnie wyjda ze szpitala wkrotce :-):-)
marzenka21
Fanka BB :)
hej hej dziewuszki:-)
wlasnie zrobilam kawusie i zajadam delicje wisniowe,
ja bylam od 11-30 w miescie,w koncu udalo mi sie zaniesc ten wniosek o nowy dowod:-)
po poludniu mialam isc do biedronki kupic te pampersy dada na probe ale jak wyszlam od mamy to tak syzbko wrocilam
to usiadlam sobie pod daszek byle tylko dawidek sie nawdychal tego deszczowego powietrza ale tak sie rozpadalo ze az sobie pomyslalam ze zaraz sie ten daszek od deszczu zapadnie na nas i ucieklam do domu do mamy:-):-):-)no ale dawidkowi to bylo dobrze chyba mu sie spodobalo bo bardzo szybko mi zasypial jak slyszal szum deszczu:-)
ok mykam do synka bo mnie przywoluje:-)
wlasnie zrobilam kawusie i zajadam delicje wisniowe,
ja bylam od 11-30 w miescie,w koncu udalo mi sie zaniesc ten wniosek o nowy dowod:-)
po poludniu mialam isc do biedronki kupic te pampersy dada na probe ale jak wyszlam od mamy to tak syzbko wrocilam

to usiadlam sobie pod daszek byle tylko dawidek sie nawdychal tego deszczowego powietrza ale tak sie rozpadalo ze az sobie pomyslalam ze zaraz sie ten daszek od deszczu zapadnie na nas i ucieklam do domu do mamy:-):-):-)no ale dawidkowi to bylo dobrze chyba mu sie spodobalo bo bardzo szybko mi zasypial jak slyszal szum deszczu:-)
ok mykam do synka bo mnie przywoluje:-)
megi17
Mama Zuzi i Pawełka
Magdamir- chętnie jutro bym się wybrala w wasze strony jak dopisze pogoda?
:-) tylko ja nie orientuję się gdzie konkretnie mieszkacie i na jakim osiedlu, mogę jedynie dojść do jednostki woj, dalej terenów nie znam
chyba że mnie pokierujesz
to z Zuzką jakoś dojdę no i o której miałabym przyjść mniej więcej??

hejka ja na moment bo czas kapieli :-):-)
megi ok jak bedzie ladnie to tak o 15 mozemy sie spotkac

a wiesz gdzie intermarche??
jesli nie to pozniej ci wytlumacze na gg albo ja przyjde pod jednostke

to uciekam mleczko robic bo mlody juz spiacy narazie papa
megi ok jak bedzie ladnie to tak o 15 mozemy sie spotkac

a wiesz gdzie intermarche??

jesli nie to pozniej ci wytlumacze na gg albo ja przyjde pod jednostke

to uciekam mleczko robic bo mlody juz spiacy narazie papa
megi17
Mama Zuzi i Pawełka
Wiesz wolałabym pod jednostkę podejść i najlepiej na 14:30 bo mój wychodzi o 15:30 to bym już z nim wróciła do domku o ile ci pasuje a na 15 to byłabym z tobą pół godz. a wrócę z moim i od razu na obiad, ale dostosuję się do ciebie Madziu :-)
Ja też na moment, bo po Faktach idę kąpać niunie, mój wrócił z nią z dworu i cała zgrzana tak się wybiegała :-) potem pewnie mężuś wejdzie mi na kompa a ja będę szykować kolacje i kanapki do pracy a póżniej M jak miłość, kuknę przed snem, papa!!!
Ja też na moment, bo po Faktach idę kąpać niunie, mój wrócił z nią z dworu i cała zgrzana tak się wybiegała :-) potem pewnie mężuś wejdzie mi na kompa a ja będę szykować kolacje i kanapki do pracy a póżniej M jak miłość, kuknę przed snem, papa!!!
Ostatnia edycja:
reklama
oki,megi to ja tam przyjde ale 14:30 troche szybko bo musze leciec prosto z przedszkola...

no i szybko wrocisz do domu myslalam sobie ze razem pojdziemy na jakis plac zabaw albo do parku a ty tylko godzinke i chcesz juz uciekac,szkoda
....no ale jak chcesz wracac ze swoim trudno jakos przeboleje....
moje dziecie juz usnelo...

a ja ide na seriale bede potem dzis musze czekac na mojego bo nie zabral kluczy wiec musze mu otworzyc drzwi ech az do 23:30 bede z wami przy kompie

no i szybko wrocisz do domu myslalam sobie ze razem pojdziemy na jakis plac zabaw albo do parku a ty tylko godzinke i chcesz juz uciekac,szkoda

moje dziecie juz usnelo...

a ja ide na seriale bede potem dzis musze czekac na mojego bo nie zabral kluczy wiec musze mu otworzyc drzwi ech az do 23:30 bede z wami przy kompie

Podziel się: