reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

Mężuś w pracy a ja ściemniam przed telewizorem. Jutro rano najpierw na badanka do Sulęcina a później do Zielonej. Na samą myśl o egzaminie mam dość:-(.

reklama
Witam dziewczyny!!! Witaj w domku MADZIU:-) ja właśnie wrzeram pizze, taką kupną mrożoną bo mialam smaka, moja już flache opróżniła i czuję że zaraz pójdzie w kime:tak:Dzisiejszej nocy niestety sama śpię, mężuś na służbie o niech to:-(kto mnie przytuli???:sorry2:
Natalka współczuję ci tych dolegliwości mnie to tylko na koniec ciąży zgaga męczyła a tak miałam luzik:-) nawet przez 2 miesiące ciąży miałam okres a któraś też miała taki przypadek??? kiedy 3 tyg spóżniała mi się miesiączka, poszłam do lekarza z podejrzeniem ciąży co zresztą test pokazał, a lekarz zrobił usg i podał wiek ciąży-12 tydzień, byłam w szoku że można misiączkować lub też plamić będąc już w ciąży:-D:-D:-D

Kurcze obiecałam sobie że skończę z objadaniem się nonstop i zacznę brzuszki ćwiczyć bo fałdy mi na brzuszku już nie małe widać i jakoś nie mogę się zebrać ani do ćwiczeń ani żeby tak często się nie objadać po kątach :-(

Ostatnia edycja:
No witam witam :) Już jestem. Nie mam czasu zbytnio, żeby odpisywać. Od czasu do czasu podejrzę, co nabazgrałyście. Ciągle piszę tą pracę lic. i uczę się do egzaminów ehs ... tzn. próbuję pisac bo mam takiego lenia, że od razu zasypiam. Dzisiaj byłam z moim mężulkiem kochanym w ZG na zakupkach :) Kupiliśmy leżak w Auchan i spodnie ciążówki w H&M :) od razu lepiej się czuję jak mnie nie uwaiera pas w brzuszek. Zaraz siadam do pracy może coś skrobnę ...
Annes - znamy się pierwszego roku prawda :) ta sama grupa ćwiczeniowa !! Jak myślisz uda się zagadać Wołka, żeby egzaminu nie robił tylko przepisał ocenki z ćwiczeń?
Dobra mykam się kąpać! Pozdrawiam Was dziewczynki :)

Nie wiem. Tak się wciągnęłam, że trudno mi to stwierdzić:-);-).

Megi kochana ja Cię mogę przytulić, bo ja też sama w domku:-(. Co do ciąży to
ja zrobiłam dwa testy na nocce w pracy a później jeszcze jeden razem z mężem bo on musiał na własne oczy zobaczyć. Przez pół roku robiłam testy co nawet trzy w jednym miesiącu bo miałam bardzo nieregularną miesiączkę i jak już miałam naprawdę dołek zrobiłam test i dwie kreseczki:-D. Nie zapomnę tego dnia do końca życia! Tak bardzo się cieszyłam nie mówiąc już o mężu:-D:-).

a ja przeciwnie, załamałam się jak się dowiedzialam, ryczałam caly dzień. Nie chciałam jeszcze mieć dzidziusia ale ważne że mój chciał i zrobił mi psikusa którejs nocy i jak to się mówi chlupnoł .....:-))))) no ale pogodziłam się z faktem a jak już zobaczyłam Zuzie na świecie przestałam cokolwiek żałować.
Też miałam nieregularne miesiączki i bolesne a po ciąży wogóle ból brzucha znikł

Ostatnia edycja:
My decyzję podjęliśmy wspólnie. Myślałam, że wyjdzie nam szybciej:-). Wkońcu w akcie desperacji kupiłam sobie testy owulacyjne i robiłam 10. dni. I bum!;-)
Zajadam się ogóreczkami więc może będzie synek;-):tak:. Oby zdrowe i już by mogło być!

Megi może przerzucimy się na gg-będzie szybciej:-)

Dzień dobry wszystkim!!!
Wstawać Mamuśki:-).
Ja zaraz się szykuję i spadam do Zielonej na egzamin. O 11:00 umówiłam się na jazdę. Egz mam wprawdzie na 14:00 ale znając życie to wsiądę w autko z dwie godziny później. A wyjadę na miasto w same popołudniowe korki ale co tam-40 minut szybko zleci:tak::-D. O ile wyjdę z placu:-D i nie wymusze niczego po drodze:-D. Jestem gorzej zestresowana niż za pierwszym razem. Co ma być to będzie:tak:. Jak mnie obleje to mu naślę Gang malutkich szarych myszek:tak::-D. Spadam:-D.

reklama
Cześć
My już w domku (nareszcie:-)) zaraz się biorę za pranie mam nadzieję że się nie rozpada zanim nie wyschnie

magda super zdjęcia a dzidzia jaka malutka. a mój Kacperek też zaczyna coś kaszleć ale na razie psikam mu Tantum Verde i daje Bioaron C na wzmocnienie

Mój mąż też nie jest wojskowym ale pracuje w jednostce w Wędrzynie:sorry2: jako OWC. ma służbę 24h a potem trzy dni wolne ale w ciągu tych trzech dni dorabia więc też często nie ma go w domku

katgen czekamy na Was

natalka
powodzenia na egzaminie

marzenka może Dawidkowi uzbierało się trochę ślinki i dlatego się zakrztusił??

Do góry