reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

natalko co ty gadasz z chociul jestes:-)a znasz moze anie sawasniuk?
wlasnie wrocilismy do domku,pozniej do was zajrze:-)

reklama
natalko to jeszcze ja:-)mieszkam tu zaraz na poczatku od strony miedzyrzecza na zakow wiesz gdzie?

Ja na Żaka do liceum chodziłam!!!
Jak można nie wiedzieć gdzie to jest? Trzy lata tam ganiałam z buta z pksu!
Znam Ankę, Aśkę Garbowską-to jej najlepsza kumpela ale szczerze powiedziawszy to nie jestem jej koleżanką. Córę urodziła w zeszłym roku ale ślubu z Karolkiem nie wzięła;-).

Mamuśki mam do Was kilka pytań:
1) co robić, żeby nie mieć rozstępów?? Ja od początku ciąży stosuję oliwkę hippa na całe ciałko:-) ale i tak mam bardzo suchą skórę na rękach i nogach

2) czy można w jakiś sposób złagodzić ból piersi? czasami idzie oszaleć tak bolą:-(.

3) Marzenka teraz pytanie do Ciebie- co można stosować na pocenie dłoni w ciąży??

4) co na łupież??:-D

Czekam na dobre rady e-mamusiek:tak::tak:.
Jak mi się jeszcze coś przypomni to napiszę!

natalka
1) ja tez sie smarowalam oliwkami, kremami na rozstepy itp.. tam gdzie mialy wyjsc to i tak wyszly..., moze mniej bo conieco urzywalam ale mam. Na brzuszku wogole nie mam, na cyckach prawie tez nie, kilka niewidocznych ale na nogach to masakra!!! :baffled:
2) mnie tylko pobolewaly, znosne bylo nic nie urzywalam..
3) -
4) na lupiez? ehm.. nizoral?? mi w ciazy sie wlasnie wolsy, zeby i skora polepszyla... bylam jak niemowlak ;-)

hello,ja juz po kapieli :-D:-D....

Hej natalka milo cie poznac :tak::tak:..
ja w sumie tylko uzywalam balsamy do ciala takie zwykle a nie jakies specjalne na rozstepy...lub oliwke bambino :tak:
na piersi tez nic nie stosowalam nie bylo tak zle...
lupiez tez nic..hehe....
powiem ze po 2 ciazach to rozstepow praktycznie nie mam..kilka sztuk tylko na brzuchu i wsio...

a co u kasi wiecie moze cos?? kiedy wychodzi?...

moj szymon tez dalej pokaszluje nie wiem czy do lekarza sie nie wybiore czasem...:baffled:

wpadlam was poczytac:-)
dawidek juz spi wiec mykam prasowac a potem do was jeszcze zagladne i odpisze na wszystko bo teraz jak zaczne pisac to znow sie odechce tego prasowania,
mam dla was nastepna porcje zdjec:-D

wpadlam was poczytac:-)
dawidek juz spi wiec mykam prasowac a potem do was jeszcze zagladne i odpisze na wszystko bo teraz jak zaczne pisac to znow sie odechce tego prasowania,
mam dla was nastepna porcje zdjec:-D

milego prasowanka !!
to super z checia popatrze na malutkiego :tak::tak:

a moje dzieciaki wariuja wnajlepsze zamiast isc spac..
.:-(

reklama
Do góry