reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

dzidzia juz zasypia:-)a ja bylam na balkonie i sliczna pogoda dzis bedzie:-)
dobra ide cos tam porobic poki maly spi,a prasowanko zostawiam na noc:-)

reklama
a gdzie was wszystkie wywialo?
madziara a ty do nas chociaz zagladasz?podczytujesz nas?bo tak nic nie piszesz:-)jak tam pisanie pracy:-)

ja jestem, prasuje sobie ciuchy zebrane z tygodnia :sorry2: ...dopiero zaczelam a juz mi sie niechce.
moj Babelek wlasnie zasnol, mezulek na gieldzie w szczecinie a ja tu siedze zamiast prasowac dalej :sorry2:

moj mezus nie jest wojskowym, pracuje w panoramie w gorzowie, ale ze nie ma pracownikow to on tyra CODZIENNIE od ok 14.00 do 21.00 zanim wroci do domu to 22.oo jest :dry: i tak dzien w dzien. A jak chce miec niedziele wolna jak dzis (pseudo wolna bo tyra na gieldzie) to musi cala sobote pracowac. Masakra...i niby kierownik. WIelkie gowno z tego kierownika, wiecej odpowiedzialnosci a kasa marna...ehhh.. jakie czasy.

koniec z marudzneim ide prasowac dalej :sorry2:

Annes moj m jest wojskowym,pracuje w m-czu i ma stopien kaprala:-)
dawidek sie juz obudzil wiec zaraz szykowanko na spacerek i od razu obiadek u mamy:-)przynajmniej ja mam luz:-):-)
larvunia ja tez chcialam sie zabrac za prasowanie ale odechcialo mi sie a mialam plana zeby z rana to zrobic,jednak wole na noc zostawic jak bedzie cisza i spokoj jak dawidek zasnie bo tak na raty to tylko wkurza mnie takie prasowanie i sie ciagnie i ciagnie.
tak wogule to ja wczoraj w lumoku kupilam dawidkowi spodnie dzis patrze jak sie wypraly i zerkam na metke a tam H&M i za marne 8zl takie fajne spodenki:-)a wsmyku dalabym chyba z 40zl jak nie wiecej:-):-)

larvunia- to tez sama jestes ale co robic za cos zyc trzeba.
marzenka21- to tez mczu mieszkasz?? W wojsku to chyba fajna praca tylko że mcz to jednostka misyjna co ma plusy i minusy.

Pogoda jest przesliczna zaraz jedziemy na wies do rodziców. Biedna ta nasza Kasiula i Izula ze w tym szpitalu je zamkneli:-( bo juz bysmy spacerowały

Annes my mieszkamy w swiebodzinie,moj m dojezdza do m-cza.
poki co ja mykam na spacer:-)az milo spacerowac w taka pogode
milej niedzieli

Witam ponownie, ja na sekunde wpadłam i zaraz idę na spacerek.
Annes- czy ty się może nie wybierasz na spacerek z twoją Nati? ja właśnie będę szła w wasze strony, bo mój mąż poprosil mnie bym mu przyniosła soś słodkiego do kawusi bo ma służbę 24h i idę pod jednostkę woj.:-)

Od godziny 15 nie ma nikogo na tym forum, gdzie was wszystkie wywiało kobiety? zapadłyście się pod ziemię, ja już dawno ze spacerku wrocilam i nadal echo

Ostatnia edycja:
Witam chcialam dac znac ze jestesmy juz w domku....

zaleglosci mam co nie miara hehe..

bylo fajnie popiwkowalam troche ale piffko niemieckie lepiej mi wchodzi :-D:-D
jest delikatniejsze w smaku....no i grillowalismy sobie..bylo super dzieci wylataly sie na dzialce...

no i odwiedzilismy mala majeczke szymon byl zazdrosny hehe musialam dziecko oddac nie moglam nawet na rece wziasc bo zaraz i on chcial !!!

dobra zmykam bo mam robote koper do krojenia i szparagi od tesciowki...
zajrze wieczorem....
a to kilka fotek maluszka i naszych :-D:-D

Załączniki

• zdjecie 009.jpg
    zdjecie 009.jpg
    26 KB · Wyświetleń: 27
  • zdjecie 007.jpg
    zdjecie 007.jpg
    24,9 KB · Wyświetleń: 33
  • magda i maja.jpg
    magda i maja.jpg
    24,4 KB · Wyświetleń: 27