reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

reklama
Hej!!! nie bylo mnie bo musiałam ogarnąć z grubsza mieszkanko, mój wrócił ze służby to zamiast się gibnąć to zasiadł do komputera i klapa,:angry: dopiero teraz się gibnął do wyrka i Zuzanna też zasnęła a ja mam wolne to korzystam:-) Wyszliśmy z małą pół godziny temu na dwór pograć w piłeczkę i musieliśmy się cofnąć bo lujło:-( a niech to:wściekła/y: co za pogoda i tak parno jakoś w tym domu:confused: ale cisza aż błogo:-D
Ciekawe jak tam Natalce poszedł egzamin napewno nam póżniej zdradzi:-)

Madziu śliczna ta kruszynka którą odwiedziłaś, ładne fotki :-)

Ostatnia edycja:
magdamir1- i byłysmy osobno na spacerku a szkoda:-(

Natalka mi zasneła wkoncu była straszna przez ta pogode. Ja robilam pozadek w jej ciuszkach bo urosło jej sie;-)
Kasiula pisała że Izunia całkiem zdrowa juz:-):-D
Moj Paweł dzis rano pojechał i bedzie w piatek w nocy zawsze w piwerwszy dzien jest najgorzej ze mna nie umiem sie pozbierac jakos. Całe szczęscie juz ten dzien sie konczy

Annes może dołącze kiedyś do was i wspólnie wybierzemy się na spacer? Co do wyjazdu twojego to nie martw się jakoś to minie, mój też za 2 tygodnie jedzie i to na 3tygodniowy poligon, też będe sama :-(

Hello,jestem zniklam bo mialam niespodziewanych gosci wujek z cioteczka wpadli na chwile :tak::tak:

annes to moze jutro sie umowimy co ty na to??...gdzies na plac zabaw gdzie ty chodzisz?? megi ciebie tez zapraszam o nas jesli chcesz :tak::tak:...

Szymon sie bawi a hania poszla po loda do sklepu :tak:
fajnie ze z Izunia juz dobrze pewnie wyjda ze szpitala wkrotce
:-):-)

hej hej dziewuszki:-)
wlasnie zrobilam kawusie i zajadam delicje wisniowe,
ja bylam od 11-30 w miescie,w koncu udalo mi sie zaniesc ten wniosek o nowy dowod:-)
po poludniu mialam isc do biedronki kupic te pampersy dada na probe ale jak wyszlam od mamy to tak syzbko wrocilam:-D
to usiadlam sobie pod daszek byle tylko dawidek sie nawdychal tego deszczowego powietrza ale tak sie rozpadalo ze az sobie pomyslalam ze zaraz sie ten daszek od deszczu zapadnie na nas i ucieklam do domu do mamy:-):-):-)no ale dawidkowi to bylo dobrze chyba mu sie spodobalo bo bardzo szybko mi zasypial jak slyszal szum deszczu:-)
ok mykam do synka bo mnie przywoluje:-)

Magdamir- chętnie jutro bym się wybrala w wasze strony jak dopisze pogoda? :tak::-) tylko ja nie orientuję się gdzie konkretnie mieszkacie i na jakim osiedlu, mogę jedynie dojść do jednostki woj, dalej terenów nie znam:sorry2:chyba że mnie pokierujesz:-D to z Zuzką jakoś dojdę no i o której miałabym przyjść mniej więcej??

hejka ja na moment bo czas kapieli :-):-)

megi ok jak bedzie ladnie to tak o 15 mozemy sie spotkac :tak::tak:
a wiesz gdzie intermarche??:baffled:

jesli nie to pozniej ci wytlumacze na gg albo ja przyjde pod jednostke :-D:-D

to uciekam mleczko robic bo mlody juz spiacy narazie papa

Wiesz wolałabym pod jednostkę podejść i najlepiej na 14:30 bo mój wychodzi o 15:30 to bym już z nim wróciła do domku o ile ci pasuje a na 15 to byłabym z tobą pół godz. a wrócę z moim i od razu na obiad, ale dostosuję się do ciebie Madziu :-)

Ja też na moment, bo po Faktach idę kąpać niunie, mój wrócił z nią z dworu i cała zgrzana tak się wybiegała :-) potem pewnie mężuś wejdzie mi na kompa a ja będę szykować kolacje i kanapki do pracy a póżniej M jak miłość, kuknę przed snem, papa!!!

Ostatnia edycja:
reklama
oki,megi to ja tam przyjde ale 14:30 troche szybko bo musze leciec prosto z przedszkola...:tak::tak:
no i szybko wrocisz do domu myslalam sobie ze razem pojdziemy na jakis plac zabaw albo do parku a ty tylko godzinke i chcesz juz uciekac,szkoda :zawstydzona/y::zawstydzona/y:....no ale jak chcesz wracac ze swoim trudno jakos przeboleje....

moje dziecie juz usnelo...:tak::tak:
a ja ide na seriale bede potem dzis musze czekac na mojego bo nie zabral kluczy wiec musze mu otworzyc drzwi ech az do 23:30 bede z wami przy kompie :-D
:-D

Do góry