reklama
megi17
Mama Zuzi i Pawełka
Jak to dobrze ż was mam dziewuszki, zwiędłabym tu bez was... a Zuzka obudziła się coś przed 6 mojemu pobudkę do pracy zrobiła:-) powariowała i przed 9 usnęla ona kocha spać jak ja haha, jak wstanie to znów pójdzie gdzieś o 15, 16 pośpi z godzinkę lub 40 minut jak zawsze i potem wieczorkiem pójdzie gdzieś o 21
Marzenka- jak i zazdroszcze że twoj nie jedzie na ten głupi poligon, fajnie masz.
Jezyk widziałam fotki twoich chłopców i dałam komentarz, fajne dzieciaczki :-)
Marzenka- jak i zazdroszcze że twoj nie jedzie na ten głupi poligon, fajnie masz.
Jezyk widziałam fotki twoich chłopców i dałam komentarz, fajne dzieciaczki :-)
Ostatnia edycja:
marzenka21
Fanka BB :)
mi wlasnie dziecie zasypia:-)
beti nagralam jak gada:-):-)hehe
no ty ty nie drogo bierzesz za zele,ja placilam tu w sw 40zl albo i 50zeta, a teraz to mi szkoda kasy,wole cos dawidkowi kupic niz sobie hehe.
dawidek jak sie budzi to przewaznie do 1,5godz wojuje wtym czas na jedzonko itd a zasypia hehe juz go wyczulam.
ja tak wlasnie sie zastanawiam czy wychodzic z nim na dwor co byscie radzily?
megi moj mi mowil ze na poligion to oni wclae daleko nie jadza ze do wedrzyna i na strzelnice gdzies tu niedaleko,hehe kochana co to za poligon zawsze bedzie mogl czmychnac do domu:-)
beti nagralam jak gada:-):-)hehe
no ty ty nie drogo bierzesz za zele,ja placilam tu w sw 40zl albo i 50zeta, a teraz to mi szkoda kasy,wole cos dawidkowi kupic niz sobie hehe.
dawidek jak sie budzi to przewaznie do 1,5godz wojuje wtym czas na jedzonko itd a zasypia hehe juz go wyczulam.
ja tak wlasnie sie zastanawiam czy wychodzic z nim na dwor co byscie radzily?
megi moj mi mowil ze na poligion to oni wclae daleko nie jadza ze do wedrzyna i na strzelnice gdzies tu niedaleko,hehe kochana co to za poligon zawsze bedzie mogl czmychnac do domu:-)
marzenka21
ja to juz swoje przezylam jesli chodzi o poligony,najgorzej bylo jak w lutym bylam w szpitalu a mojego nie bylo,i tak mi smutno bylo bo bylam sama jak palec.\
co dzis robicie na obiad?bo mi zostala zupka z wczoraj ale cos do tego by trzeba bylo,
co dzis robicie na obiad?bo mi zostala zupka z wczoraj ale cos do tego by trzeba bylo,
marzenka21
jezyk powiedz mi warto kupic ta mate edukacyjna?bo ja wlasnie sie tak zastanawiam nad tym ale niewiem czy warto a widze ze ty masz,do ilu miesiecy jest taka mata?
ja kupilam osttanio dawidkowi takie sloneczko i powiesilam mu tak ze jak lezy to sie na nia patrzy i zasypia,:-)
ja kupilam osttanio dawidkowi takie sloneczko i powiesilam mu tak ze jak lezy to sie na nia patrzy i zasypia,:-)
marzenka21
zmienil sie nasz cypus:-)a jaki duzy.no ale powiedz karmisz jeszcze piersia?ile juz wazy?
marzenka my tą matę mamy jeszcze po Kacperku i u nas przy obydwu chłopakach sprawdza się wyśmienicie.Cypuś lubi na niej leżeć i guga sobie do zwierzątek a najbardziej lubi kaczuszkę.
Ja nadal karmię piersią, w piątek ważyła go pediatra to ważył 6540 więc już kluska z niego się robi a jak sie urodził ważył 3340
Ja nadal karmię piersią, w piątek ważyła go pediatra to ważył 6540 więc już kluska z niego się robi a jak sie urodził ważył 3340
reklama
Dzień dobry dzień dobry
Chyba jestem najwiekszym leniuchem
Dopiero wstałam
)
A Wy już 4 strony

Izka spała od 20 do 6 o 6 zjadła i kimono do 10
to mi sie podoba
hihihi
Beti to ja musze przeliczyc mój budżet i wpadam na pazury!
A co do pracy, Kochana wyluzuj....praca nie zając!!
Larvunia Kochana!! GRATULUJE!!! Oby szły intreresy! Bede w gw to tez odwiedze, tylko stary dom towarowy....
gdzie to?
Megi wytrzymasz bez męża, dobrze Wam to zrobi taka rozlaka...mi i Kamilowi by sie przydala....
Jezyk kurcze Biedny Kacprus! Zdrowka dla niego Bidulki
Marzenka to sa 3ki pol paczki chyba a co chce.....nic! :-):-):-)
zaraz spadam do galerii Malych Jezykow poogladac
a ja jakie plany, nie wiem, jakis spacerek moze.
golabki na obiad mam od wczoraj. ide sie ubrac i na sniadanko
MILEGO DZIONKA!!!!!
Chyba jestem najwiekszym leniuchem
A Wy już 4 strony

Izka spała od 20 do 6 o 6 zjadła i kimono do 10
Beti to ja musze przeliczyc mój budżet i wpadam na pazury!
Larvunia Kochana!! GRATULUJE!!! Oby szły intreresy! Bede w gw to tez odwiedze, tylko stary dom towarowy....

gdzie to?Megi wytrzymasz bez męża, dobrze Wam to zrobi taka rozlaka...mi i Kamilowi by sie przydala....
Jezyk kurcze Biedny Kacprus! Zdrowka dla niego Bidulki
Marzenka to sa 3ki pol paczki chyba a co chce.....nic! :-):-):-)
zaraz spadam do galerii Malych Jezykow poogladac
a ja jakie plany, nie wiem, jakis spacerek moze.
golabki na obiad mam od wczoraj. ide sie ubrac i na sniadanko
MILEGO DZIONKA!!!!!
Podziel się:

:-) a Cypuś jak się zmienił, tak jak Dawidek, przystojniaki nam rosną:-)