reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

Dzien doberek ja z kawa i drozdzowka :-):-)

Katgen co zalatwiacie?? daj choc rabka tej tajemnicy :-)

witaj madziarena a co biegunke mialas po truskawkach??

dzis mam labe bo nie robie obiadu mam od wczoraj,a zla jestem bo m wrocil z nocki i oznajmil ze w niedziele znow na nocki nastepny caly tydzien wrr...w sumie to 2 tyg pod rzad nocek..a ja tak nie lubie byc sama...:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

reklama
hej
a ja zla bo kolejny dzien w domku,pogoda straszna,
ja dzis troche se pospalam,moj wstal tylko do dawidka o 2 a ja dalej wkimono,dostal mleczko z kleikiem i do tej pory jesc nie chce,wypil tylko herbatke,
czasem niewiem czy ta wysypka to nie przez ten kleik lub herbetke na trawienie,
Madziarena obys miala takiego powera do pracy przez caly okres ciazy:-)bo jak bedziesz miala coraz wiekszy brzuszek to i lenistwo bedzie:-)
katgen oby sie udalo co wy tam sobie planujecie:-)ale mam nadzieje ze nam zdardzisz niedlugo co i jak:-)

a juz sa truskawki?
jakis czas temu widzialam na rynku takie wielgachne i ladne,w szoku bylam bo to bylo w marcu,chetke mialam ale to podrobione pewnie:-D
ja to pod koniec ciazy straszna ochote mialam na wisnie czeresnie,wisnie wyjadalam z dzemu heheheeh,a czeresnie dalej za mna chodza:-D

hej
a ja zla bo kolejny dzien w domku,pogoda straszna,
ja dzis troche se pospalam,moj wstal tylko do dawidka o 2 a ja dalej wkimono,dostal mleczko z kleikiem i do tej pory jesc nie chce,wypil tylko herbatke,
czasem niewiem czy ta wysypka to nie przez ten kleik lub herbetke na trawienie,
Madziarena obys miala takiego powera do pracy przez caly okres ciazy:-)bo jak bedziesz miala coraz wiekszy brzuszek to i lenistwo bedzie:-)
katgen oby sie udalo co wy tam sobie planujecie:-)ale mam nadzieje ze nam zdardzisz niedlugo co i jak:-)

fajnie ze tak dal ci pospac..moj m nigedy nie wstalawal w nocy bo nie slyszal mlodego :szok::szok:....

a polozna przychodzi do was jeszcze??
albo przejdz sie do lekarza z ta wysypka moze cos doradzi i powie od czego moze byc :tak:
od herbatki to raczej watpie...

Marzenka u nas na rynku widzialam teraz truskawki to sa po 9 zl za kg...
ja jeszcze nie kupuje czekam zawsze az cena spadnie bo co to jest ten kg....hehe
:-)

madzia bo ja wczoraj sie wkurzylam,zasnelam z malym spal mi na brzuchu a wiadomo jaki to sen z mysla ta ze dziecko masz na sobie i nie mozesz sie ruszyc ani nic,a mnie tak glowa bolala i brzuch ze trcohe mojemu zwrocilam uwage a on przy kompie w drugim pokoju byl.bo jak ma wolne to i w nocy moze wstac a ja se odpoczne troche,a ja chodzi do pracy to daje mu luz i staram sie szybko dac malemu jesc jak cos zaczyna marudzic byle tylko moj m sie nie obudzil.
a tak wogule to zdawidka niezly kloc sie zrobil jak mam go na kolanach to pupe ma na moim brzuchu i czasem az mnie boli,
\a ja sie wczoraj zapomnialam pochwalic moim skarbem:-)trzymal smoczek w raczce przez conajmniej 5 min wymachiwal nim a ja nie moglam zrobil mu zdjecia bo ciagle zamazane wychodzilo:szok:no i nie uwiecznilam tego:szok:
polozna juz od dawna do nas nie przychodzi i bardzo dobrze bo tylko mnie wkurzala,pojde z nim wpon jak nie przejdzie bo to moze reakcja na noc nowego,
no wlasnie co to jest kg na was 4 ke:-)

madzia ja tez mam obiad jeszcze z wczoraj,dzis wymieszam te miesko z ryzem dla mojego a ja sobie podsmaze ziemnaiczki z jajkiem:-)uwielbiam:-)

reklama
Coś Ty Marzena - On śpi jak zabity, nic go nie obudzi :) ja całą noc łaziłam a on drzemał sobie. U nas truskawki juz po 6 zł. za kg :) i są bardzo dobre. Dzisiaj kolejny rzut ma mi bratowa przywieść, eh... ja mogę je jeść kilogramami, uwielbiam :)

Do góry