reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

reklama
a ja dawno na rynku u nas nie bylam:-)chcialam isc do lumpka bo dzis wszystko po 2 zl i na solarium,widze ze pogoda sie rozjasnia to moze wcale nie bedzie tak zle,najwyzej zapakujemy dawidka z fotelik i do mamy sie czmychnie,bo juz wczoraj dzwonila dlaczego nie przychodzimy:-)hehe chyba za bardzo sie przyzwyczaila ze jestem tam codziennie,a mi sie codziennie juz na miasto niechce chodzic bo nie mam po co,tymbardziej ze takim lazeniem po miescie jestem bardziej zmeczona niz spacerowaniem kolo domku.

Madziarena w sumie damian tez spal jak zabity jak sie budzilam na mau amu w nocy,a teraz hehe budzi sie bo jest wyczulony na malego,na poczatku bywalo tak ze spal w drugim pokoju,a teraz spi z nami,poprostu staram sie by maly nie plakal i czasem butle mu szybciej przygotuje i sobie tak czeka,a teraz jeszcze lepiej bo nawet przebierac malego nie musze no chyba ze tak zgnoi pampersa,bo te z PAMPERS dla mnie sa do dupy,co 2 godz musialam zmieniac:wściekła/y:
Larvunia milego dzionka tobie zycze:-)
ide po kawke bo herbatka jzu dawno wypita:-)

Madziarena to masz tak jak u mnie
mojego meza nic nie obudzi moge odkurzac dziecko moze krzyczec a on spi jak zabity :tak::tak: wkurzajace to jest..bo jak malutki byl szymon to nigdy go w nocy nie slyszal...wrr..

Marzenka do nas polozna przychodzila az do pol roku ale fajna babeczke mialam....
a twoja mamuska to nie przychodzi do was bo zawsze piszesz ze wy do niej idziecie :tak::tak:

larvunia milego dnia i duuzo klientow !!!:-)

madzia to mama damiana:-)
nie przychodzi czesto bo ma daleko cale 2 km do mnie wiec sama widzisz no chyba ze na cmentarz idzie jak ostatnio to wpadnie bo to bliziutko.a ja tam jestem czesciej bo mieszka w centrum wiec wiesz:-)wszedzie od niej mam blisko:-)ale nie daleko nas mieszka siostra mojego wiec czesciej u nas gosci na kawce hehee
Madziarena a bierzesz jakies witaminki?kwas foliowy bierzesz?
brzusio urosl?

madzia to mama damiana:-)
nie przychodzi czesto bo ma daleko cale 2 km do mnie wiec sama widzisz no chyba ze na cmentarz idzie jak ostatnio to wpadnie bo to bliziutko.a ja tam jestem czesciej bo mieszka w centrum wiec wiesz:-)wszedzie od niej mam blisko:-)ale nie daleko nas mieszka siostra mojego wiec czesciej u nas gosci na kawce hehee
Madziarena a bierzesz jakies witaminki?kwas foliowy bierzesz?
brzusio urosl?

aha rozumiem
a twoja mama tez mieszka w swiebodzinie??? :-):-)

marzenka a wy macie swoje mieszkanie tzn.kupione czy z wojska??
bo moj ostatnio pytal hehe..macie 2 pokoje tak??:-)

Tak Marzena biorę Kwas foliowy i duphaston - na wzmocnienie ciąży - po tych plamieniach. Brzuszek urósł troszkę, w dżinsy się już prawie nie mieszczę, dopnę je, ale jak siedzę to mi strasznie przeszkadzają :/ ... jesssuuu jak u nas w pracy dzisiaj zimnoooo ... brrr :(

madzia moja mama mieszka w przytocznej,bo ja z tamtad pochodze,
mieszkanie mamy kupione,i 3 pokojowe:-)`
z jw nie mamy sznas bo nie jestesmy malzenstwem ale i tak bysmy niechcieli:-)

Tak Marzena biorę Kwas foliowy i duphaston - na wzmocnienie ciąży - po tych plamieniach. Brzuszek urósł troszkę, w dżinsy się już prawie nie mieszczę, dopnę je, ale jak siedzę to mi strasznie przeszkadzają :/ ... jesssuuu jak u nas w pracy dzisiaj zimnoooo ... brrr :(

no kochana a ty gdzie pracujesz bo ja jakas ciemna jestem i nie wiem hehe :-):-)

reklama
madzia moja mama mieszka w przytocznej,bo ja z tamtad pochodze,
mieszkanie mamy kupione,i 3 pokojowe:-)`
z jw nie mamy sznas bo nie jestesmy malzenstwem ale i tak bysmy niechcieli:-)

a no wspominalas cos o przytocznej widzisz ja zakrcona hehe...
a to fajnie 3 pokoiki to masz jeszcze wolny pokoj dla coreczki :-D:-D

Do góry