reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

no i po zabawie :angry::angry::angry:
Szymon spadl poleciala krew i ma sliwe pod okiem....:angry::angry::angry:
nie wiem ale z buzi krew leciala chyba mu sie zabek zruszyl,ma lekko krzywy :angry::angry::angry:
glupie zabawy urzadzaja wrr...
hanka odrazu zasnela jak m nawrzeszczal :tak::tak::tak::tak:

a maly siedzi spocony jak kot !!!!:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

reklama
Hejka!
Magda-głupio to wszystko wyszło ale ja nawet nie wiedziałam,że do męża zadzwoniła szwagierka i on się z nią umówił. Musieliśmy do niej jechać,żeby dogadać się co do wycieczki-zaproponowali nam wyjazd do Poznania w sobotę więc trzeba było się szybko dogadywać co i jak. Szwagier dobrze zna tamte okolice. Mamy zwiedzić Poznań i pobliskie okolice m.in. Królewiec i coś jeszcze ale zapomniałam nazwy:-(

Ciesze się niezmiernie bo już myślałam,że w tym roku nigdzie nie pojedziemy.
Mają z nami jechać jeszcze znajomi więc będzie fajnie chociaż skrycie licze,że może jeszcze w sierpniu nad morze pojedziemy do mojej koleżanki ze studiów.:tak:

Spadam się kąpać. Jeżyku nie odpisałam na smsa bo wszedł mi jak dojechałam do Templewa bo w Wielowsi nie ma zasięgu i mam na koncie 15 gr :cool2:

Dobranoc Wszystkim:):)

Magda a tak co do Twojego brzuszka to na żywo to tak nie wygląda i jak na mój gust nie masz oponki:)

Ostatnia edycja:
wystawila brzuch do przodu i szpanuje co nie :-p:-p:-p chyba duzych brzuchow nie widxzials... przyjedz mnie odwiedzic to ci pokaze jeden heheheh :-p
biedny szymek alke ma teraz...

a moj nadal biega po mieszkaniu i nawet nie mysli o spaniu ;/

HEj! WItam się i mówię dobranoc od razu ;) ekscytujący weekend miałam więc niestety nie mogłam zajrzeć do Was. W piątek miałam rodzinkę z gratulacjami na głowie, wczoraj sprzatanko a potem pojechaliśmy z moim M na wesele siostry bratowej i troszkę tam nam czas zleciał a dzisiaj zrobiliśmy sobie wypad do ZG do kina na Transformers i takie tam inne zakupki ;) Jutro w pracy poczytam co się u Was działo. Buziaki papa

dzien doberek:-)
i zegnam sie zycze wam slonecznych dni
ja wroce chyba na wekend....
pogoda dziwna ale cieplo tylko slonca brak:baffled:

no nic trzymajcie sie ccieplo:-)

i piszcie troche cobym mogla poczytac jak wroce
buziaki papa :-)

Dzień dobry kochane. Dziś pobudka o 6.10 ech i se nie pospałam:-(

Madzia to sobie Szymuś narobił, pewnie bardzo plakał:no: bidulek, bużki dla niego no i dla Hani. No i żeby wam pogoda dopisala i byście w domu nie musieli siedzieć:tak: duuuuużo słoneczka i miłych chwil spedzonych na wsi;-)wracaj szyko i opowiadaj:-D

Witaj Laruniu i życzę miłego dnia w pracy :-)

Każdej z was udanego dzionka!!!

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry