reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

reklama
ciasteczko jesteś kochana , właśnie zadzwoniłam i na ............dziś się umówiłam................Jesteś Wielka:-)

ale nie ma za co, bardzo sie ciesze:-) to moze ktoregos dnia na ciacho sie umowimy:-)
tylko nie wiem jak one tam robia i ile sobie biora bo sie nie pytalam

Ostatnio edytowane przez moderatora:
jestem w locie:-D:-D
bylismy 1,5 godz na dworze i szymon nam zasnal we wozku i tyle spal ciakwe kiedy dzis zasnie hehe....

pokazujcie nowe fryzurki :tak::tak:

ja uciekam ide wziasc kapiel bo jestem upocona na maksa hehe

wdepne potem jeszcze :-):-)

bardzo cieplo bylo dzisiaj, moje dzieciaki jak wrocily do domu to
kocmoluchy istne tak sie wybrudzily, wszystko poszlo do prania lacznie z nimi:-D

a swoja droga ciekawe jak wizyta aneteczki u fryzjera, mam nadzieje, ze wszystko ok:-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
A ja dziś z moją familią byłam nad jeziorem lubikowskim nie myślałam że tam jest tak pięknie:szok::-D jestem zachwycona jaka czysta i ciepła woda no i ta cisza i świeże powietrze, koniecznie musimy tam zawitać ponownie. Była z nami moja psiapsióła z dziećmi, zrobiliśmy ognisko i smażyliśmy kiełbaski wypoczęliśmy sobie. Dobrze robi taki wypad, jutro chyba też pojedziemy ale już na głębokie. Dzionek mi zleciał, Zuzia po kąpaniu padła mi jak mucha nawet mleka nie wypiła:-D teraz popijam piwko i pójdę lulu:-p:-) a chłopy tzn mój mąż i braszka oglądają mecz na polsacie ale nuda:sorry2:

Aniu PR widzisz ile chętnych odwiedza założony przez ciebie wątek?:-D wiedziałam że to wypali:tak:

Idę zaraz aaa bo już oczka mnie szczypią:-D do juterka!!!

ale nie ma za co, bardzo sie ciesze:-) to moze ktoregos dnia na ciacho sie umowimy:-)
tylko nie wiem jak one tam robia i ile sobie biora bo sie nie pytalam

Pewnie, mozemy sie umówić:-)ja siedzę teraz na macierzyńskim to mam full czasu:-D
No i byłam. Ceny faktycznie przyzwoite, fajnie mi balejage zrobiła i zadowolona jestem. Tak sie inaczej już czuje:tak:W sumie dobrze ze kobita przez telefon mi dokładnie opisała gdzie jest ten salon fryzjerski, bo bym nie trafiła, tak zakamuflowany.

reklama
Hej,
u mnie pranie już w pralce. Moja biedna niunia jeszcze spi.
W środę pojechała na chwilkę do swojego kuzyna i została odwieziona z wielkim płaczem. Okazało się, że wsadziła gdzieś nóżkę w koło w rowerze tylko nikt nie wie jak i gdzie (była w foteliku). Najprawdopodobniej miedzy oponę a błotnik. Pojechaliśmy do szpitala ale oczywiście już nie było radiologa i nie mogli zrobić zdjęcia więc założyli jej tylko na SOR-ze okład z czegoś w stylu altacetu i kazali przyjechać rano. Wczoraj rano pojechaliśmy na zdjęcie i do przychodni. O ile zdjęcie załatwiliśmy w ciągu 5 minut to już na chirurga się trochę naczekaliśmy. Złamań ani pęknięć nie ma ale i tak założyli jej szynę gipsowa na nóżkę. W moje dziecko od przyjazdu do domu z gipsem chyba diabeł wstąpił - chce sie wdrapywać wszędzie tam gdzie do tej pory nawet nie próbowała. Po jednym dniu mam już dosyć.

Do góry