reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

reklama
Hej z wieczora !!
szymek spi zasnal o 19 juz...ja obejrzalam tasiemca na polsacie teraz troszke posiedze
smile.gif
smile.gif

ja przyszlam a ciasteczko uciekla..:wściekła/y::wściekła/y:

marzenka mowisz ze 92 juz dobre??
moj szymon nosi teraz 92 rozmiar :eek::eek:....

no beti miala dac fotki i co??taka zapracowana ze dla nas czasu nie ma..

ciekawe jak tam u jezyka pierwszy dzien w pracy kochana napisz nam cos !! :tak::tak:

madzia jak tam ci idzie handello;-)? ja jutro ide sobie zalozy ekonto i musze paru ubran sie pozbyc po mlodej bo nie ma co zeby zalegaly

dzien dobry:-)
madzia to zalezy bo widzisz te ubranko jest na 92 i dobre a np dostal tez polspiochy rozmiar 74i duzo za duze jeszcze,takze roznie z tym bywa:-).
u nas nocka minela w miare spokojnie,ale jakos dzis mam lenia,narazie se leze i sie rozbudzam hehe:-):-)
co do pralek to ja jestem zadowolona mamy ja dopiero 9miesiecy ale jesli porownam do tej naszej starej to ta jest ok (tfu tfu:-))
dzis w planie nie mam nic do roboty,no tylko musze isc na chwile do miasta ale to spacerkiem:-)
obiad z wczoraj mam takze luzik:-)
a chce isc sie zapytac do komisu czy skupuje ciuszki bo z tego co wiem to skupuja i moglabym tam sprzedac,bo tutaj nikt nie zainteresowany a kasa nawet na pampersy by sie przydala hehe zawsze to do przodu by bylo:-)
wstawac spiochy

Dzien doberek....

marzenka moze na alegro wystaw za male kwoty to beda licytowac??...

u nas roznie z pampersami ale nawet 5-6 nieraz duzo kupcia niestety:wściekła/y::wściekła/y:...
ale zalezy nieraz 3-4 tez...

ja sniadanko zjem i idziemy tez do miasta do bankomatu po kaske a potem jakies zakupy do domku...i cos na obiad..dzis chyba zrobie frytki bo mam lenia na te gotowanie :tak::tak:

dobra zmykam milego dzionka zycze !!!:-):-)

madzia odechcialo mi juz wystawiania:-(szkod atylko mojego czasu
a ty robisz sama frytki czy kupne?bo ja zawsze kupne mam z lidl w zamrazalce kilka paczek:-D
musze pomyslec jakie tu ciasto zrobic:-)bo niedlugo moj ma urodziny i trezb acos wymyslec.moze jakies male urodzinka zrobimy bo dzien wczesniej ma jego siostra a w dniu urodzin ciotki dawid skonczy pol roczku hehe:-):-)

reklama
helol

a ja wczoraj narobila kopytek surowke z kalafiora i pomidora, i knedle ze sliwkami i mamy na dzisiaj i pewnie jeszcze na jutro no chyba ze wpadnie mloda szfagierka(12 lat) i nam pomoze bo ona lubi kopytka:)

Do góry