reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

Witam,

JA już kawkę mam przed nosem, zjadłam już danio na śniadanie. Malutki jeszcze śpi nakarmiony, więc mam chwile dla siebie.
Wczoraj w nocy padłam, oglądałam "kryminalne zagadki" i usnełam w dużym pokoju:zawstydzona/y:obudziłam sie o 1-szej bo zrobiło mi sie zimno.

Dziś muszę obiad ugotować, bo M przyjeżdza:-Dna pierwsze wczoraj pomidorówkę zrobiłam, więc na dziś będzie. Na drugie kupię piersi z kurczaka zrobie w panierce, do tego ziemniaczki i mizeria(to najbardziej lubi).Cieszę sie ogromnie, że już go dziś zobacze i zostanie cały weekend. Jak będzie ciepło to nad jeziorko się wybierzemy.

reklama
le madzia to dzis laby nie bedziesz miala:-D
hehe listonosz pewnie tylko taki pretekst wymysli:-D
a mi to zawsze paczki specjalny kurier przywozi prosto do drzwi:-D

a ja wlasnie sie tak zastanawiam co tu na obiad,
chyba kupie pierogi ruskie w netto i tak na szybko,bo mam dzis troche na sprzatania bo jutro nas nie ma caly dzien wiec trzeba sie wziac a niedziele to poleniuchowac sie chce:-)

magda, ciasteczko (ania)- no i umnie tez jest to sama jak nie gierki to samochody i w kolko a taki ci sie podoba zobacz jaki ten fajny masakra mowie wam.
wczoraj mowie do niego pomyj gary po obiedzie to z wielkim fochem poszedl myc.... no ale pomyl tez sie czasem zastawnawiam po co mi ten maz;) ale coz widze ze nie jestem sama hehe widac wszystkie faceci tacy sa hehe no dobrta wiekszosc zeby nie obrazac wszystkich:p

a my jutro idzimey na wesele:) po pracy czeka mnei tona praasownania i pakowanie torby dla mlodej bo bedzie spala u tesciow.

A wczoraj kupilam taka sliczna sukienke dla mlodej w lumku:) za 3 zlote z nexta normalnie bomba taka w krateczke i terazmusze sie zastawnoc w ktorej mloda pojdzie na wesele a w ktorej na poprawiny :)
co by tu jeszcze wam ponazekac:p chyba juz macie mnie dosc hehe

ania pr co ty za glupoty piszesz nikt cie nie ma dosc hehe:-D
o ale wam fajnie ja tez bym se poszla na weselicho ale nie ma gdzie:-D
ja tam nigdy sr nie myslalam po co mi maz,bo my malzenstwem nie jestesmy:-D:-D:-D:-D
teraz tak gadacie po co mi ten maz ale jakby nie bylo to wtedy by bylo narzekanie ze nie ma:-D:-D:-Dhehe oczywiscie bez obrazy:-D:-D:-D
hmmm jak tu malego ubrac:-D
moj mowi ze te kropki na buzi to komary go pogryzly,2 juz mu schodza,
wczoraj podalam mu pierwszy raz ciasteczka ale sie zajadal:-D:-D:-Dsama mu podjadalam:-Dteraz czekam czy bedzie jakas reakcja na gluten

witaj aneteczka:-)
a gdzie twoj pracuje ze go nie ma?
kochana a jak ty se radzisz sama z dzieckiem?a jak z kolkami?

On teraz w delegacji siedzi i nie wiadomo jak długo będzie:-(Szlag mnie trafia.
Niestety jakoś sama muszę sobie radzić, nie ukrywam , że jest mi ciężko, bo nawet wyrzucenie śmieci stanowi problem, bo miłoszek jeszcze malutki i jak ściągnę go z wózkiem to na śmieci nie mam już miejsca:crazy:nie mówiąc o zakupach.
Na szczęscie kolki ustały już jakiś czas temu, więc jest spokój, pewno niedługo, bo za chwilę ząbki pójdą:cool:

PR-bo z facetami trzeba jak z dziećmi:-DTo udanej zabawy życzę!

Musze lecieć, bo mały się obudził i popłakuje.

aneteczka a na ktorym pietrze mieszkasz?
ja ze smieciami dalam se luz, mojego to dzialka,heh do tej pory wynioslam tylko raz a mieszkamy tu juz od lutego:-D:-D:-D
no widzisz kochana taki urok macierzyntwa,trzeba se jakos radzic no nie ma wyjscia.
raz sie wybralam z malym na zakupy do pobliskiego sklepu i dziekuje bardzo za takie zakupy,przytachac to wszytsko na 3 pietro to nie latwo bylo.a teraz jak mam jakies zakupy czy cos to pisze do mojego siostrzenicy zawsze pomoze,blisko mieszkaja bo jakies 5 minut drogi odemnie:-)tazke fajnie:-)

reklama
Do góry