reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

czesc dziewczyny
magda no wczoraj mnie wcielo a razcej moj internet caly dzien nie bylo nie wiem od czego rachunek zaplacilam:-D
a teraz tez tylko na chwilke, pieke ciasto,sprzatam i bede dmuchac balony bo mlodej urodziny robimy:-)

reklama
Dzień Dobry

larvunia- nie przejmuj się ja tez prawie ca;ly czas z małym sama:-(ale jakoś musze sobie radę dawać, trudno"co nas nie zabije to nas wzmocni"

ciasteczko-udanej zabawy dla córeczki

marzenka- Dawidej jest już na mleku modyfikowanym czy jeszcze karmisz piersią?Na ząbki ma jeszcze czas:-)

magda- ale Ci współczuje, ja jeszcze za nastolatki ciotce pomogałam, nienawidziałam tego i zawsze próbowałam się jakoś wykręcić.

U nas dziś raczej pochmurnie, mielismy z M jechać nad jeziorko ale nici z tego:no:i w sumie nie wiem co będziemy robic, a nie chcaiałabym bezczynnie siedzieć jak juz M jest w domu.Malutki zasnął na macie edykacyjnej:-)i słodko sobie śpi. Ja pije kawkę, niedawno wstałam.

witaj aneteczka
dawidek na mleku modyfikowanym juz od dawna,jak mial miesiac przestalam karmic piersia.
pogoda taka jakas dziwna typowo jesienna.
hehe ja juz dawno po kawce
ciateczko wszystkiego naj naj dla corci:-)

Hejka, bylismy dziś obejrzeć tę kawalerkę co nam proponował mojego kumpel z pracy...byłam mile zaskoczona, mieszkanko super zadbane ładne i co najważniejsze jst duży pokój przedzielony ścianą tak więc Zuzka będzie miała swój kąt:-D jakby 2 małe pokoiki, więc nie zawahaliśmy się ani chwili i od pażdziernika przeprowadzka i bedziemu płacić mniej o stówkę niż tu gdzie teraz:-pbiedronka pod nosem bo to mieszkanko w bloku na 2 piętrze fajnie przypasiło:tak:
Dziś na obiad placuszki ziemniaczane:-) a wieczorem na chrzciny do kościółka. Miłego dnia;-)

czesc dziewczyny
ja juz w domu szybko poszlo :-):-):-)....
ja akurat w polu nie bylam :no::no:..bylo 7 osob a ja bylam kucharka i gotowalam obiad udalo mi sie hehe :-D:-D..
szymon zasnal w aucie i tak spi do teraz na lozku ciekawe kiedy wstanie :wściekła/y::wściekła/y:
na wieczor mamy gosci kumpela na winko przyjdzie :-):-)

megi super ze sie zdecydowaliscie ale fajnie :-):-)....

ciasteczko wszystkiego naj naj dla corci :tak::tak:

zajrze do was juz jutro bo dzis nie dam rady

dobrej nocki juz mowie :-D:-D

znowu dzisiaj net wcielo na pol dnia ale cos tam naprawiali,
a nie mamy przez caly weekend cieplej wody bo jakis remont robia
bol wielki ale przezyjemy:-D
jak ja nie lubie na wykopki, najgorsze co moze byc moze dlatego ze zaliczylam
ich tyle ze porazka takie zycie bylo;-)
To super megi ze mieszkanie wam spasowalo:-)

ciasteczko ale zarabiasty tort :tak::tak:..a ta lalka to prawdziwa?? :szok:

uciekam bo goscie ida papapa :tak::tak:

a szymek dalej spi odby do rana papa :-):-)

Witam niedzielnie :-):-)
spicie jeszcze???
mi juz szymon zrobil pobudke o 5:45 :szok::szok:....masakra !!! ale w sumie to dlugo spal jak zasnal juz po 17 eh :-):-)...
ale juz sobie odkurzylam,kurze wytarlam i pyrki obralam teraz odsapne bo od rana latam :wściekła/y::wściekła/y:...a chlop sobie kur...spi :wściekła/y::wściekła/y:..a jak mowie wstawaj to jeszcze marudzi przeciez dopiero 9 wrr...juz jestem dzis zla przez niego wole jak jest juz w pracy wtedy mam spokoj i tyle :tak::tak:....

nie ma was to milej niedzieli wpadne pozniej papa !! :-):-)

reklama
heheheh... magda jest niedziela, dopiero 9.00 a ty go z lozka zwalasz?? hehehe... rozumiem twego meza bo ja tez spioch z natury jestem i gdyby ktos sie od rana dziecmi zajol to bym spala i spala chyba do wieczora :-D
my sniadanko wlasnie jemy, ale nie spimy juz od 6.00 :rolleyes2:
spacerek nawet z psem juz zaliczylismy :-)

Do góry