reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

madzia- tak, próbuje. Mama na chrzciny dla Miłoszka kupiła inna sacerówkę, jakoś tak nie zgadałyśmy sie, że ja mam już spacerówke. Ma go u siebie i na chrzciny ma dostać:-(chcaiłam żeby zwróciła ale panie w sklepie nie chcą przyjąć, bo kupiła 3 tyg. temu:confused2:a teraz dopiero sie wygadała. Troche mi szkoda, bo dużo starce na wózku, no ale cóż.Zastanawiałam sie który sprzedać, ale tamta spacerówka jest mniejsza i lżejsza, a teraz jak z małym prawie cały tydzień sama siedze to duży plus. Choć x landery sie świetrnie prowadzi.
Miłych zakupów!!!

reklama
aha to mama zrobila niespodzianke :-):-) a jaka to spacerowka jakiej firmy?? ja mam coneco satrurn i tez sobie chwale :tak::tak:
tylko twoj synek chyba maly jeszcze na spacerowke co??...moj mial 8 mies jak go wsadzilam dopiero :tak::tak:

kiedy chrzciny robicie w domku??

a masz chetnych na ten wozeczek??
dalas tez na alegro ogloszenie??

dobra zmykamy poki nie pada narazie pa !!:-):-)

Nie dałam na allegro, bo jak na bb nie sprzedam to na allegro za m-c wystawię, bo teraz do domu rodzinnego jadę i nie bede wózka pakować:zawstydzona/y:
Wiem, ze mały na razie go wozimy w foteliku, bo w gondoli juz jakiś czas wogóle nie jeździ, bo sie nudzi. On starasznie ciekawym dzieckiem jest, jak go w gondolce wiozę to mam taki ryk że szok, musze go od razu na ręce wziąść.Więc, musze go już do spacerówki przeżycić.

aneteczka juz zrobilam:-)moj pewnie cos tam przestawil:-D
madzia nie mam pojecia kiedy chrzciny,mielismy zachaczyc wczoraj o rokitno no ale nie pojechalismy.
ide polezec

Nie dałam na allegro, bo jak na bb nie sprzedam to na allegro za m-c wystawię, bo teraz do domu rodzinnego jadę i nie bede wózka pakować:zawstydzona/y:
Wiem, ze mały na razie go wozimy w foteliku, bo w gondoli juz jakiś czas wogóle nie jeździ, bo sie nudzi. On starasznie ciekawym dzieckiem jest, jak go w gondolce wiozę to mam taki ryk że szok, musze go od razu na ręce wziąść.Więc, musze go już do spacerówki przeżycić.
Hej! A ile chcesz za ten wózek ? Masz może jakieś foty ??

aneteczka fajny ten wozek:-)
a powiedz jak ci sie go prowadzilobo ja na ogol nie przepadam za 3kolowami:cool2:
ja mam 4kolowy i dwa przednie skretne.jak dla mnie rewelka:-)
madziu gdzie jestes?
my mamy w planie kupic spacerowke parasolke ale to gdzies na wiosne dopiero:-)

hej dziewuszki :-D:-D
marzenka jestem jestem chlop siedzial na kompie a ja kapalam szymka :tak:
po obiadku bylismy w miescie w tesco mlody pospal we wozku godzine :tak:...

madziarena jak sie czujesz?? dzidzia kopie juz?? :-):-)

a ja mam wiesci od jezyka :tak:
macie pozdrowionka od niej i jutro z ranca mamy trzymac kciuki :tak:
otoz nasza Aga jest w szpitalu w Sulecinie :tak:
w nocy chyba w piatek dostala bolow brzucha wzywala erke dostala jakis zastrzyk a rano do szpitala...i jutro rano ma operacje na woreczek zolciowy beda wycinac :tak::tak:...

to na tyle :-):-)

ja juz spadam zaraz do wanny wiec do jutra babeczki :-):-)

aneteczka fajny ten wozek:-)
a powiedz jak ci sie go prowadzilobo ja na ogol nie przepadam za 3kolowami:cool2:
ja mam 4kolowy i dwa przednie skretne.jak dla mnie rewelka:-)
madziu gdzie jestes?
my mamy w planie kupic spacerowke parasolke ale to gdzies na wiosne dopiero:-)

hej dziewczyny
4kolowe wozki sa najlepsze jezeli trzeba gdzies jezdzic po podjazdach
a spacerowke tez mialam fajna bo parasolka i oparcie rozkladane prawie na plasko bo moja bardzo lubila w wozku spac:-) wlasnie wystawilam na sprzedaz
bo przeciez juz miejsca nie mam w piwnicy a zal wyrzucic jak dobra

reklama
ulala to sie porobilo jezykowi:-(
na pewno wszystko pojdzie dobrze :-):-) ale pewnie stracha miala i ma nie zazdroszcze:-(

Do góry