reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

reklama
hej my wrocilismy z piasku i ze sklepu
smile.gif

zakupilam sobie herbatke wspomagajaca odchudzanie zobacze czy cos to da :-D:-D:-D
ja dzis juz nie zajrze bo zaraz kapie malego a pozniej czas na seriale
biggrin.gif
wiec mowie wam juz dobranoc
tongue.gif

Hej, jestem...Madzia stęskniłaś się za mną?:-D:-D Ja dziś miałam ciężki ból głowy cały czas leżałam prawie...migrena wrrr:-(Teraz oglądam Pierwszą miłość a potem moje M jak m, kurde przegapiłam pierwszy odcinek po wakacjach, który był we wtorek no i wczoraj przegapiłam jego powtórkę:wściekła/y:

Aniu pr cieszę się żeście się ubawili no i miałaś faktycznie kim się zajmować po powrocie do domu:-D

Wiecie co? nie mogę się doczekać już przeprowadzki:tak:tak się cieszę

aha wiesci od jezyk ze jest ok po operacji tylko dalej ja boli i dostaje zastrzyki przeciwbolowe:tak::tak:
a piotrek radzi sobie super z chlopakami :-):-)

to na tyle lece bo mama moja wpadla pa :tak:

Witam,
My dziś pojeździlismy z małym po sklepach:-)chciałam mu jakieś ładne pajacyki kupic, ale nic nie wypatrzyłam, same przez głowe wkładane, a ja chce na napki przez całą długość.
Fajnie, że z jezykiem już lepiej:-)

Mój maluszek juz umyty i smacznie sobie śpi:-)a ja wreszcie mam czas dla siebie.Za chwile m jak Miłosć, jestem maniaczką tego serialu.

madzarena-ja bym Ci ten wózek odradziła, z powodu kół. Nie są obrotowe, a to naprawde ważne. Najlepsze są takie które można blokować, bo jak Ci nie odpowiada to poprostu zablokujesz, a tak to wyboru nie masz. Pozatym ten wózio naprawdę sporo waży, nawet w wersji spacerowej.

madziarena- a ja mialam podobny i bylam z niego bardzo zadowolona fakt troche duzo wazy ale ty chyba mieszkasz nisko jesli dobrze pamiatm
jest duzy i maluszkowi w nim wygodnie. ma super wielkie pompowane kola i amortyzatory i wszedzie nim pojedziesz czego nie zrobisz tym z malymi i obrotowymi plastikowymi kolkami (mam takie przy spacerowce) i jak jade na wiies to nie za bardzo po trawie i piachu moe jechac

ja jestem za jak widac zdania sa podzielone i kazdemu odpowiada co innego:)

PR-ale są też wózki z pompowanymi kołami i obrotowymi z możliwością blokowania:-). To, ze koła pompowane to napewno duży plus wózka,bo przynajmniej dzieciem tak nie rzuca:tak:

tak tak aneteczka masz racje:-)
ja jestem zwolenniczka pompowanych kol i za nic w swiecie nie chcialam innych,no i podstawa wozka to oczywiscie skretne kolka to duzo daje,i duza wygoda.
madziarena moj brat mial taki wozek ten sam wzor wiesz ze szybko kupil nowy,szybko sie popsul,no coz oczekiwac za taka cene:-D:-D
oczywiscie wybor nalezy do ciebie,ale ja zbytnio takich wozkow nie lubie owszem wzor fajny ale sam wozek to wydaje mi sie jak jakas kareta:-D:-D:-D:-Dno i ciezki,ale jak dla ciebie chyba kg nie sa wazne cio:-)takze wybor nalezy do ciebie.
a aneteczki wozek ci sie nie podoba?

uff jak mi dawid dal popalic,plakal plakal i nie wiadomo o co mu chodzilo,wiec doszlam do wniosku ze jest zbyt zmeczony by zasnac do tego glodny,no strasznie tego nie lubie jak tak maly placze i drazni mnie to bardzo,
dobra mykam spac
dobranoc.
ps.ciesze sie ze u jezyka poszlo sprawnie,oby szybko do domku wrocila do swoich chlopakow,i pewnie na zwolnieniu bedzie,ehh dopiero prace zaczela,mam nadzieje ze krzywo na to nie beda patrzec w szkole

reklama
Mój wózio do jutra zarezerwowany, bo dziewczyna nie wie czy mama da jej teraz kasę, a ja jak do srody nie sprzedam i nie wyśle, to na razie zostawiam sobie wózek:-)i wystawie później.

Ja juz po M jak Miłość.

Wiecie, coś mnie jedno oko bardzo boli, nie wiem dlaczego, jakby mi coś wpadło.Zakropiłam ale nic nie wypłyneło, może do jutra przejdzie.

Do góry