reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

reklama
Dzien doberek ja na chwile
wypije moja odchudzajaca herbatke i ubieram sie bo po 8 wychodzimy na bilans z szymonem :tak::tak:ciekawe ile ten moj zboj wazy juz pol roku nie byl wazony :tak:

madziarena ja taki wozek tez mialam dla szymka ...ogolnie bylam zadowolona fakt jest ciezki bo jakies 17 kg wazy plus dziecko :tak:..ale ja nie musialam go dzwigac wiec nie przeszkadzalo mi to...:tak:

fakt kola skretne fajna rzecz ale jakos dalam rade i bez tego,mam teraz skretne w spacerowce i jakos na poczatku nie moglam sie do nich przyzwyczaic wkurzalo mnie to ze ciagle i mi na boki uciekaja :-D:-Dale pozniej juz bylo ok...

dobra ja uciekam nas szykowac jak wrocimy to sie odezwe papa

trzymajta kciuki zeby moje dziecie dalo sie obejrzec z kazdej strony bo on boji sie lekarzy :szok::szok: juz widze jakie bedzie tam krzyki urzadzal wrr :wściekła/y::wściekła/y:....

no to bay bay :-):-)

Dzięki za opinie.
Ja mieszkam na górze, ale mam korytarz a miejsce na wózek jest przyszykowane już na dole także nie będę go tachać do góry, ewentualnie czasami ale wtedy zajmie się tym mój M. Moja siotra miała TAKO Natalia - bardzo ;podobny i też ciężki i daliśmy rade wnosząc go codziennie po schodach i wynosząc więc z tym nie ma problemu. Co do kół ... mi odpowiadają, bo te skrętne mamy w spacerówce siostrzeńca a i tak je blokujemy bo latają na wszystkie strony.
Ponoć mało praktyczne i do bani sa te wózki z małymi kółkami z przodu.Nie wiem bo nie miałam z nim do czynienia, ale niby są ok ale na proste i równe drogi bo jak dziury o lipa. No i ja nie chcę drogiego wózka, to nie sztuka wydać 700 zł. na używany wózek, czułabym się jakby moje dziecko nie zasłużyłoby sobie nawet na kupno nowego wózka, tym bardziej, że można kupić nówkę za małą cenę.
Marzena - to co on robił z tym wózkiem, że go rozwalił ???
FERRARI dla dużego SPORTLINE dla małego 3w1 (730870406) - Aukcje internetowe Allegro
mój brat mi taki wybrał - ten turkus albo beż ;) hehe dla niego najwazniejsze, że nazwa Ferrari :)
Marzena a jest może w Świebodzinie sklep z wózkami ?? jeśli tak to gdzie ?? a może w Międzyrzeczu ???

Dzień dobry kochane:-) znów ładny dzionek nas przywitał:tak:Zuza dziś po 6 pobudkę zrobiła no cóż skoro zasnęła wczoraj po 20 bez mleka bo nie ruszyła wogóle to dziś głód ją obudził:sorry:dziś zupkę jarzynową zrobie i już

Madzia mam nadzieję że Szymuś jakoś wytrzyma te proste badania, bez krzyku, mogłaś mu powiedzieć że dostanie nagrodę od ciebie jeśli będzie dzielny i nie będzie płakał:-D Mnie za 2 miesiące też czeka bilans 2 latka i szczepienie.

Aneteczka widzę że ty jak ja jesteś maniaczką M jak m:-D ja też uwielbiam ten serial, tak bym chciała pojechać na ten zlot fanów, ostatnio był w Gdyni ale ludziska tam było:szok: żeby gdzieś tu bliżej zrobili nie???

Laski parę dni temu zmierzyłam z ciekawości moją Zuze miarą krawiecką bo chciałam zobaczyć ile urosła od ostatniej wizyty u lekarza a było to w kwietniu...i wiecie co? patrzę a tam 91 cm:szok: a w kwietniu mierzyła 81 cm, tyle urosłaby przez 5 miesięcy:eek: to chyba dużo?

Laski parę dni temu zmierzyłam z ciekawości moją Zuze miarą krawiecką bo chciałam zobaczyć ile urosła od ostatniej wizyty u lekarza a było to w kwietniu...i wiecie co? patrzę a tam 91 cm:szok: a w kwietniu mierzyła 81 cm, tyle urosłaby przez 5 miesięcy:eek: to chyba dużo?

hej dziewczyny z rana i to pieknego
jak dla mnie bardzo duzo ale dzieciaki rosna i to szybko pozniej tak kolo 4-5lat rosna skokowo moze twoja wczesniej zaczela:-):-D

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Witam,

Piekny dzień, musimy wybrać sie na spacerek:-)Malutki przespał od 20:30 do 7:30 to jego absolutny rekord!!!Miałam dziś wybrać sie do pracy, ale nie wiem co mi się stało w oko i mam spuchniętę, nie pójdę z takim limbem:zawstydzona/y:Może ddo jutra mi przejdzie, a jak nie to muszę iść do okulsty. W sumię nic mnie juz dziś nie boli.Dziś będę chodziła w okularach:cool:

madziarena- każdy musi sobie dobrać wózek taki jak mu odpowiada.
Z tym, że uważam , iż nawet używany wózek nie oznacza, że dziecko na coś zasłuzyło, bądz nie, nie obraz się ale to logika 15-latki. Mój synek ma wiele używanych rzeczy, niektóre ciuszki ,fotelik samochodowy i napewno coś by się jeszcze znalazło i wcale nie uważam , że to jakaś ujma dla mnie lub dla synka.

Ciasteczko może i masz rację:tak: dowiem się dokladnie w listopadzie jak pójdę na ten bilans:-)

A co było jeżykowi że miała zabieg bo chyba nie doczytałam gdzieś lub zapomniałam o czymś?:zawstydzona/y:

15 września znów jadę do Mogilna tym razem tylko na noc i na dzień bo mój musi brata zawieżć bo ten po kuroniówkę musi jechać i raczej spowrotem wraca bo dziś idzie na spotkanie tutaj koło mnie w sprawie pracy bo dostał nr i nazwisko do kogo ma się zgłosić bo podobno przyjmują...hmmm zobaczymy

Ostatnia edycja:
Ja aż taką maniaczką nie jestem M jak M , żeby na zlot jechać:-)ale jak ma się zacząć zasiadam z ciekawością i jest to chyba jedyny serial, który oglądam:-DNie wolno mi wtedy przeszkadzac.

reklama
madziarena jest sklep z wozkami w sw
w smyku jest duzy wybor.
ja bylam ostatnio bo moj m mowil bym poszla zobaczyc po ile sa lozeczka wiesz dla tego kolegi i od razu spojrzalam na wozki:-D
ja juz mam spacerowke upatrzona,moj mowi ze bede miec jakas lzejsza bo z ta masakra cala spocona jestem jak wynosze ja z piwnicy,niby to kilka schodkow ale z dzieckiem na reku masakra.
hehe moj brat codziennie go tachal z 3 pietra wiec niewiem co tam poszlo:-D
uciekam kochane pozniej poczytam wszytsko na spokojnie bo jestem umowiona z mojego siostra idziemy do miasta:-D
buzka
a czy ja moge juz wprowadzic zoltko dawidkowi?
madzia powodzewnia na bilansie:-)

Do góry