reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

reklama
widze ze kawal chlopa z synka
a M to wczoraj umieral ale poszedl sobie na 2 zmiane dop pracy i mialam go z glowy hehe

ale nadal na niego jestem zla:cool2:

ja wiem czy kawal chlopa za duzo to on nie wazy :no::no:...a twoja corka ile wazy?

a ty juz sie nie zlosc bylo minelo :tak::tak:

ja jak bylam z moim m 2 lata temu na weselu to tez pil pil a jak wstal to sil brak do lozka doszedl i o 23 bylo juz dla niego po imprezie :-D:-D

a ja z dwojka dzieci wrr....:wściekła/y::wściekła/y:

ja tak na chwile
magda duzego chlopaka masz jak ci zaraz tu napisze ile moja wazyla jak miala rok
10kg i jak byla na bilansie 2 latkow wazyla 10,5 kg a urosla moze troche.
ona taka drobna i mala
teraz ma 5 lat i mierzy 108cm a rok temu miala rowny meterek wzrostu przez ten rok urosla az 8 cma i tak na swoj wiek nie jest duza i wazy prawie 18kg
i w wieku 4 lat nosila ubranka na 3 latka a teraz nosi roznie na 4-5lat.:-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Madzia ja jak byłam ostatnio na szczepieniu z Zuzą a było to 14 kwietnia to Zuza ważyla 11.800 kg i wzrost 81 cm a teraz to mierzyliśmy ją i ma wzrostu 91 cm jak Szymek ale nie wiem ile waży bo nie mam wagi:-pNie wiem jak tam chłopcy to przechodzą ale myślę że jak na pół roku różnicy między Szymkiem a Zuzą to Zuzia wysoka jest i dużo waży lub też Szymuś za mało nie wiem:sorry:Ale ważne że jest wszystko wporządku z nim:tak:

no to ja sie pochwale :cool2: moj Fruciu tydzien temu byl na szczepieniu i wazy 14,800kg ;-)
... no a on nie ma jeszcze 2 lat ...masakra , chlop jak dab mi rosnie :sorry:

siemka my juz po obiadku zaraz wybywamy na dwor :tak:

larvunia to masz duzego faceta hehe..ladnie wazy zaraz hanie dogoni :-D:-D

megi moj troszke za malo wazy ale mnie to nie przeszkadza wole takiego niz jakiegos grubaska :-D:-D...dawaj do mnie ja mam wage :-D:-D...

a twoj brat w jakiej byl firmie jak sie nazywa??u hindusa moze?

no wyglada "dobrze" heheh... ale pani doktor powiedziala ze jeszcze nie ma nadwagi ale trzeba uwazac... wiec Marcelek ma uciete slodycze a raczej czekoladki typu kinderki, bo innych nie lubi i leza sobie nieruszane heheh. Kategoryczny zakaz ma na slodycze u babć! Ale czy mnie posluchaja to nie wiem... Jak to babcie mowia "u mnie zjadl tylko dwa kinderki"... jedna i druga tak mowi... to razem 4 juz :szok: i tak codziennie prawie !!! Masakra mowie Wam. ALe jak to upilnowac babcie?? :sorry:
No od tygonia maly ponoc nie jadl ani jednego kindera ...

reklama
no widzisz tak to jest z babciami ale one same powinny zrozumiec ze to dla jego dobra :tak::tak:..
szymon ma w ksiazeczce zaznaczone niedowaga :tak:...

a 4 kinderki to tez wcina na raz tylko mu nic nie grozi ale ze wzgledu na zabki tez mu nie pozwalam..:no::no:...

a wiesz moze co z nasza kasia?? byla u ciebie??bo tu juz dlugo jej nie ma....
przeprowadzila sie juz moze na wies?:eek:

Do góry