reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

Witam.
ja dziś strasznie zabiegana, ale wszystko przed wyjazdem pozałatwiane:-)popakowane, mały wykąpany i nakarmiony smacznie sobie śpi.
JA właśnie skończyłam robić piersi z kurczaka do bułek na drogę:-)teraz sobie już odpoczywam, choc jeszcze przypomniałam sobie, ze czegos nie spakowałam:sorry:
M zrobił mi kawke inkę, wiec może w końcu odpoczne. jeszcze na domiar zlego jakies przeziębienie mnie bierze, smaram co chwila i łeb mi pęka, już 2 tabletki przeciwbólowe zjadłam:-(

Witam również nową koleżanke Nuśkę. ja mieszkam na gorczynie i jestem mamą 3 miesiecznego synka:-)Nie martw się pewnie wszystko będzie dobrze, ja tez sie strasznie bałam porodu, no ale wyszło jak wyszło i po 8 godz. i tak zrobili mi cesarkę:confused2:ale jak teraz patrze na synka to wiem że warto. Z wagą to my prawie wszystkie się zmagamy, mi do wagi sprzed ciąży zostało jeszcze 6 kg, ale jak zrzuce jeszcze z 3 to będzie ok.Fajnie, że do nas dołączyłaś, czyli ty, ja i marzenka bdziemy miały dzieci z jednego roku, jak podrosną możemy sie umówić na zabawy:-):-):-)

reklama
aneteczka kiedy wyjezdasz i daleko??:eek::eek:

bedziesz tam miala dostep do neta??

jesli nie to zycze udanego spokojnego wyjazdu i spokojnej drogi:-):-):-)

czekamy tu na ciebie odpoczywaj tam ile sie da buziaki :-):-):-):-)

reszcie mowie dobranoc pa :tak::tak:

Madzia jadę jutro do rodziców, okolo 700 km od gorzowa, będe u nich okolo miesiąca, może dluzej, nie wiem, trudno powiedzieć. Mam jeszcze macierzyński, potem urlop, wiec sobie będę u nich odpoczywać,a i Miłoszkiem zawsze mi sie ktoś zajmnie, bo siostra do końca wrzesnia tez będzie, niestety później na studia musi wracać:zawstydzona/y:
Niestety rodzice internetu nie mają, chyba nawet mama nie umialby komputera włączyć:-pbedzie mi was brakowało, ale jak dojedziemy to postaram sie do was odezwac:-)

marzenka opost wyzej napisałam, a i wcześniej wam też pisałam, moze tylko mało konkretnia:-):-)

Dobranoc, musze sie umyc i odpocząć przed droga

papa

witam
aneteczka pamietam ze pisalas ze jedziesz do rodzicow:-)pryzpomnialo sie:-)
a twoj m tez z wami jedzie?
a ja juz sniadanko zajadam,glowa strasznie mnie wczoraj bolala:-(
dzis juz ok:-)dawid dopiero na jedzonko sie obudzil o 4-30:-):-):-)takze jestem w miare wyspana:-)
wstawac spiochy

Dzien dobrek my na nogach:-):-)
powiesze pranko zrobie kawke i wpadne :tak::tak:

a u mnie w nocy hania przyszla spac do szymka do pokoju i spala w jego lozeczku :-D:-D bo szymek spal ze mna hehe :-):-)

aneteczka spokojnej drogi zycze....to daleko jedziecie :szok::szok:

madzia ile ty masz tego prania?:-D:-Dnon stop pierzesz hehehe
a co sie stalo hani ze przyszla do ciebie?
my idziemy do miasta na spacerek ale dzis juz bede wczesniej kolo 12 w domu:-)

madzia ile ty masz tego prania?:-D:-Dnon stop pierzesz hehehe
a co sie stalo hani ze przyszla do ciebie?
my idziemy do miasta na spacerek ale dzis juz bede wczesniej kolo 12 w domu:-)

hehe ja piore tak 2 razy w tygodniu
a wiesz ile jest brudnych ciuchow po dzieciakach jak wracaja z piaskownicy to codzien wszystko do prania idzie :tak::tak:
wczoraj jasne pralam a dzis kolorki :tak:
a hania stwierdzila ze sama spac nie chciala a ze moje loze bylo zajete to wlazla do lozeczka :-D:-D

a ty co tak codzien do miasta chodzisz??:happy:

reklama
Hej :) ja juz tez wstalam, wlasnie zjadlam sniadanko i odprawilam meza do pracy :) i tak do 16 bede praktycznie sama w domu :( noc mialam kiepska, skurcze mnie ciagle lapaly, myslalam ze to moze juz ale uspokoilo sie na troche ale znowu mnie biora :( jeszcze tylko 17 dni zostalo wiec jakos musze wytrzymac :)

Do góry