reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

niuska wiec tak kliknij na moj rozowy suwaczek
to otworzy ci sie stronka tam sobie wybierz suwak jaki chcesz powpisuj dane i na koncu skopiuj ten pierwszy kod Bbcode :tak::tak:...zaczyna sie on na URL...

i potem wejdz na forum w ustawienia i edytuj sygnature i tam wklej ten kod...zrob podglad i jak bedzie dobrze to zrob zapisz i tyle :tak::tak:

mam nadzieje ze cis sie uda :-):-)

reklama
madzia apowiedz mi co ja mam sama robic do 16-30 :wściekła/y:chodze do miasta bo i do mmay sie zajdzie kogos zawsze sie spotka to zakupki i czas leci i tak do mojego powrotu z pracy,
jezyk witaj kochana,dobrze ze wszystko ok
ide przebrac smierdzielka:-D

madzia apowiedz mi co ja mam sama robic do 16-30 :wściekła/y:chodze do miasta bo i do mmay sie zajdzie kogos zawsze sie spotka to zakupki i czas leci i tak do mojego powrotu z pracy,
jezyk witaj kochana,dobrze ze wszystko ok
ide przebrac smierdzielka:-D

Rozumiem :tak::tak::tak:....

wiem wiem ze w domu nudno trzeba korzystac poki jeszcze pogode mamy
:-):-)

jezyk witaj :)
magda- Kina SLonce juz dawno nie ma- teraz jest tam dykoteka
kopernika nie ma- zrownali z ziemia:p
A kino Helios jest teraz w Askanie :) (centrum handlowym) kilka sal kinowych

juz sobie poradzilam :-) dzieki dziewczyny :-) a co do studiow to mam indywidualny tok nauczania, iektore przedmioty tez mam pozaliczane wiec mysle ze az tak zle nie bedzie :-)

a ja troche zla bo m mowi ze u niego w pracy cos zle sie dzieje :wściekła/y::wściekła/y:
ze niby maja pracowac tylko 4 dni w tygodniu bo roboty brak :wściekła/y::wściekła/y:
i ze na wyplate maja nie dostac premi to jakies 400-500 zl mniej :szok::szok:....
i m sie waha czy nie wyjechac do holandi narazie na 2 tyg...do pracy bo mojej siostry chlopak ma tam firme swoja....tylko nie wie czy dadza mu wolne w pracy....

kurde jakos sie obawiam tego wszystkiego jakby wyjechal troche sama bym chciala bo to kasy wiecej by przywiozl ale ja sama tu z dzieciakami i wszystko na mojej glowie....oj do dupy to zycie z taka praca..zobaczymy jak to sie pouklada :wściekła/y:
:wściekła/y:

madzia ty napewno dalabys rade sama z dziecmi,musialabys bo przeciez twoj m nie robilby tego dla siebie tylko dla rodziny:-)a kaske dobra pewnie by zarabial i jeszcze pewne ze to u rodzinki to luz:-)

reklama
magda- dalabys rade:)
znajoma z lutowek 2008 siedzi sama z dzieciaczkmi w domu M za granica pracuje
a maja 3 dzieciaczkow z czego najmlodszy jeszcze miesiaca nie ma i jakos dzielna kobita daje sobie rade podziwiam ja za to i pelen szacunek dla niej

Do góry