reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

reklama
narazie nic sie nie zmienia... torbe mam juz spakowana od jakiegos tygodnia :) maz juz spanikowal nie wie co ze soba zrobic :-D jak cos dam znac Magdzie na kom :) a jak by sie uspokoilo to jutro rano jestem tutaj :) milej nocy zycze wszystkim :) papa :-)

niuska to ja trzymam kciuki:-)
ja to bylam kilka razy na ktg bo mialam skurcze prezpowiadajace....
ciasteczko mam nadzieje ze tylko na katarze sie skonczy:tak:
madzia a ty bys mi mogla relacje napisac z filmow co w barwach i mjm,bo ja teraz to ciemna masa jka sie nie ma tv:-:)-(
ah jak fajnie jets pomarzyc :-D
milej nocy kochane/
do jutra:-)

Witam z wieczora:-)

Niuska widzę że pomalutku dobiegasz do końca ciąży...skurcze co 20 minut?:shocked2: ja miałam co 15 to jużdo szpitala jechałam a urodziłam 2 doby potem przez cesarkę więc trochę sięz tymi skurczami męczyłamach jak se przypomnę:confused2:no wlaśnie jak to juz będzie TO to koniecznie daj nam tu jakoś znać:tak: także trzymam kciuki jak coś szczęśliwego rozwiązania:happy:

Madzia my jedziemy do Mogilna w sobotę pojutrze a wracamy w środę po południu bo 17 mój do pracy pierwszy dzień po urlopie:tak:

A ja sobie teraz korzystam puki komp wolny, Zuzka śpi od ponad godziny a mój film jakiś ogląda. Widzę mało już tutaj was...no tak jak ja jestem tu was już nima...nunu!:-(

Marzenka widzę że ty jeszcze jesteś dostępna czy mam zwidy???:-D

No chyba już też ucieklaś :-( no to do jutra laseczki...

Ostatnia edycja:
dzien dobry:-)
ja juz nie spie od 6:szok::szok:wyspana jestem:szok::szok:
megi a czemu mialas cesarke?
a wczoraj wam zapomnialam napisac ale pierwszy raz dawidek siedzial w wozku bez zadnej pomocy:-)smiesznie to wygladalo bo wpatrzony we wszystko byl:-)potem juz go polozylam bo jak dla mnie za dlugo tak siedzial jak na 1 raz:-)

dzien dobry:-)
ja juz nie spie od 6:szok::szok:wyspana jestem:szok::szok:
megi a czemu mialas cesarke?
a wczoraj wam zapomnialam napisac ale pierwszy raz dawidek siedzial w wozku bez zadnej pomocy:-)smiesznie to wygladalo bo wpatrzony we wszystko byl:-)potem juz go polozylam bo jak dla mnie za dlugo tak siedzial jak na 1 raz:-)

hej
haha no to super sie jestes wyspana bo ja wrecz przeciwnie:-( nie moglam spac.
To Dawidek rosnie ci rosnie:-), bardzo fajnie uczucie jak widzi sie tak siedziace dzieko:-):-)

witaj ciasteczko:-)
a czemu ty nie wyspana?czemu spac nie moglas?
hehe mi to jakos bylo dziwnie ze widze jego glowe z gory:-):-)smieszne to bylo ,a co go probowalam polozzyc to nie chcial tylko rece wyciagal zeby sie chwycic :-):-)
madziarena cos wam ta dzidzia psikusy robi,pewnie doczekac sie nie mozecie by wiedziec kto wam tam w brzuszku gosci:-):-)
wczoraj dalam mu pol gruszki jadl az milo,oblizywal sie ze z moim to mielismy ubaw:-D:-Dnarazie zadnej reakcji alergicznej nie widze wiec chyba wszystko ok:-)
dzis tez dostanie skoro mu tak smakowalo:-):-):-)

reklama
a tak wogule to ja sie tak zastanawiam bo dawidek ma takie dni ze ma duze przerwy w jedzeniu,tzn ostatnio zjadl kaszke o 8 rano a obaidek dopiero po 15 w miedzyczasie tylko pil,czy to nie za duzo godz?no ale nie marudzi no nic wiec chyba ok,
dawid juz wstaje na nogi:-D

Do góry